FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Raspadamo se adoo. Mislis da igraci nebi otisli i tuzili klub?
- Orangina85
- Kontakt:
Desavalo se isto i za vrijeme Tana ali su tad od starta bili ukljuceni neki ljudi pa se to brze rjesavalo. Vuce se ovaj problem odavno i znalo se to i zalosno je sto su iz uprave dopustili da dodje do ovoga. Sada kada se napravila bespotrebno losa slika u javnosti javili su se ljudi klubu da pomognu i rijesice se stvar veoma brzo. Ne znam je li Sabrina kontala da igraci blefiraju pa se nije bavila ovim. Hvala Fedji Kusturici (po ko zna koji put) pa se rjesava sad ovo.paulus je napisao/la:Ja koliko znam banke su upoznate sa likovima koji su kreditno besprjekrni sto znaci da posluju o plusu i da su mahnati , tako je nama predstavljen Nam , Interesantnoje za cjelo brjeme Tana ovo se nikad nije desilo , Kasne na priprwmw zbog plata a mi mislimo o nakom skoku , ovo me moram priznat bacilo u depresiju. I imam jedno pitamkje dodjel ika onih 1500 lopti sto je obecao pa je rekao kasnije da su na putu. Sve ovo moze biti do nazih lezihljebovica al 3 plate i premije poslije duple krune i odgadja nam pripreme , nije dobro nikako
Sto bi iko isao prije Evrope, nisu ni oni idioti.zagor1987 je napisao/la:Raspadamo se adoo. Mislis da igraci nebi otisli i tuzili klub?
Tacno tako.extazy je napisao/la:Posavlja se pitanje, koji je to iznos da se banka prepadne cifre ? Mirise mi da je osmocifreni, pricalo se nesto za program u 3 godine, da cemo dobiti 30 miliona ( ne znam jel eura il KM ), vjerovato je leglo nesto veliko.
Gledaj ovi strumfova na temi, brinu se sto su nam miliona stali u banci, nekog cekaju milioni u banci, neko vraca milione banci hehe
To za pripreme vrlo lako sto Cartel kaze, da igraci strajkuju nema logike, vjerovatno novca nemamo za sve tamo i ceka se rijesenje u banci, mediji ko mediji, napusu svaku pricu, licno sam na sebi osjetio, kad sam priveden na ispitivanje za oruzanu, a u Avazu napisali serijski razbojnik, maltretira radnice, 8 oruzanih, slika, puno ime prezime.. na kraju sam ih tuzio za clanak, tako i Sarajevo treba svaki clanak koji lazi pise da ih tuzi, ne znam ono za punca, znam da smo dobili na sudu, al npr kad tako covjek olako moze lagat na klub, udarit na imidz, moramo se branit tuzbama po drugima, ko god nesto slaze ja bi ga tuzio
Sjecam se kad je isto Hajvazu, zbog izbjegavanja uplate po sudskoj presudi, skinuli sa racuna određenu sumu, banka me odmah nazvala, provjerila identitet i rekla da su mi transferirali sredstva i zaledili ih dok ne donesem pravosnaznu sudsku presudu koja potvrđuje tu kolicinu novca.
Tri, tri, pa dvije, lol. Ja te ne optuzujem niti ismijavam, ali vise puta su ljudi naglasavali da se plate isplacuju KVARTALNO. Ako si potpisao ugovor u kojem se slazes da ti se isplacuje kvartalno (znaci 4 plate odjednom i tako 3 puta godisnje), onda mozes macku o rep objesiti to da ces napustiti klub besplatno. Hoces, ali kad ti bude 6 plata kasnilo. U danasnje vrijeme, igraci su u rangu starleta i instagram influencera, u prevedenom pi.cke. Svaki od njih bi vec sutradan kukao u svim medijima kako mu nije isplaceno i imali bi aferu virsla opet. Po tom tvom jaranu, jos jednu platu fore imaju da cekaju. Ja ipak mislim da se ovdje radi o parama za premiju, inace klub nije "Rasljeva" pa da nema na racunu pare za plate. Jadovi sa svim minusima i dugovanjima isplacuju plate, a da to ne radi trenutno najorganizovaniji klub u BiH, kako da ne.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
- Orangina85
- Kontakt:
Nije niko potpisao takav ugovor niti je napravljen takav dogovor, jednostavno se desila takva praksa zbog cinjenjce da je Tan tako slao pare.Napapijri je napisao/la:Tri, tri, pa dvije, lol. Ja te ne optuzujem niti ismijavam, ali vise puta su ljudi naglasavali da se plate isplacuju KVARTALNO. Ako si potpisao ugovor u kojem se slazes da ti se isplacuje kvartalno (znaci 4 plate odjednom i tako 3 puta godisnje), onda mozes macku o rep objesiti to da ces napustiti klub besplatno. Hoces, ali kad ti bude 6 plata. U danasnje vrijeme, igraci su u rangu starleta i instagram influencera, u prevedenom pi.cke. Svaki od njih bi vec sutradan kukao u svim medijima kako mu nije isplaceno i imali bi aferu virsla opet. Po tom tvom jaranu, jos jednu platu fore imaju da cekaju. Ja ipak mislim da se ovdje radi o parama za premiju, inace klub nije "Rasljeva" pa da nema na racunu pare za plate. Jadovi sa svim minusima i dugovanjima isplacuju plate, a da to ne radi trenutno najorganizovaniji klub u BiH, kako da ne.
Jesmo li se ugasili?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
A sto bi tuzili? Dobije ciste papire i gdje onda, neko jedva ceka da ga dovede?
Bolje 6-7 milja sa manjim kasnjenjem, vec ledina ili negdje 'redovne' 2-3 milje.
Bolje 6-7 milja sa manjim kasnjenjem, vec ledina ili negdje 'redovne' 2-3 milje.
Fedja je jedan od nas,covjeku spomenik treba dici, nit se eksponira niti se hvali
Braco evo ja vas molim...samo nadjite nekog u banci ko radi i ko zeli i smije to da provjeri i da vam kaze. Mislim moze to svaki radnik banke da provjeri al nece niko o tome da prica jet cuva posao. Takve stvari ni ja ne bih trebao ovdje da pricam da mi neko govori koliko ko ima para na racunu jer moze se sve saznati al boli me sad tukki....eto pitajte nekog i rijesite dilemu
I sta je problem u nastavku te prakse? Iako, ne vjerujem da nije potpisano jer svaki manager bi svom igracu savjetovao da ide kroz 2 mjeseca, posebno ako ga trazi neki klub. Cist primjer - Adukor. Ne bi sjedio 6 mjeseci nego digao sidro kroz 2 i otisao u taj klub s kojim je dogovorio. Malo logike, braco, ne pecajte se na seljacke fore.Orangina85 je napisao/la:Nije niko potpisao takav ugovor niti je napravljen takav dogovor, jednostavno se desila takva praksa zbog cinjenjce da je Tan tako slao pare.Napapijri je napisao/la:Tri, tri, pa dvije, lol. Ja te ne optuzujem niti ismijavam, ali vise puta su ljudi naglasavali da se plate isplacuju KVARTALNO. Ako si potpisao ugovor u kojem se slazes da ti se isplacuje kvartalno (znaci 4 plate odjednom i tako 3 puta godisnje), onda mozes macku o rep objesiti to da ces napustiti klub besplatno. Hoces, ali kad ti bude 6 plata. U danasnje vrijeme, igraci su u rangu starleta i instagram influencera, u prevedenom pi.cke. Svaki od njih bi vec sutradan kukao u svim medijima kako mu nije isplaceno i imali bi aferu virsla opet. Po tom tvom jaranu, jos jednu platu fore imaju da cekaju. Ja ipak mislim da se ovdje radi o parama za premiju, inace klub nije "Rasljeva" pa da nema na racunu pare za plate. Jadovi sa svim minusima i dugovanjima isplacuju plate, a da to ne radi trenutno najorganizovaniji klub u BiH, kako da ne.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Samo sto se kod nas plate isplacuju kvartalnoooo i sto se kasni 20 dana a neeeee 4 mjeeseca i sto se nam cekao da posalje velikj broj milionaaaaaa koje je prvo treebalo zasyititi kroz statutado-hz je napisao/la:Jel se raja tj bošnjaci prave ludi...teorije zavjere...mozda zbog kona da ne hi nas zezala al ljudi dragi zasto je tesko povjerovati da kasne 3 plate. Ja kad sam o tome pisao ovdje su me ismojavali svi. Pa imas 1001 nacin da to provjeris jel to istina. Vecina ljudi zna sta je istina.
Imam 5 prijatelja koji rade u bankama i mogu mi reci za bilo koju osobu ako je korisnik tr banke kolika mu je plata legla i za koji mjesec.
NARAVNO DA TO NIJE OK I PROTIV JE ZAKONITO DA ODAJE POSLOVNE TAJNE BANKE I LJUDI AL ET0 I TO MOZE.
KAD VEC MORAM DA KAZEM EVO MENI JE JEDAN DRUG REKAO I KOLIKO BEKIC IMA PARA NA RACUNU U JEDNOM TRENUTKU.
KASNE IM PLATE...3 VEC ODAVNO...A VI NASTAVITE DA PALAMUDITE I TRAZITE IZGOVOR DA TO NIJE ISTINA I DA NE MOZE DASE DESI.
Sad ce neko reci lazeeees jer da kasne 3 plate mogu igraci odmah predati arbitrazi da traze raskid ugovora jer kad kasne 3 plate tako to ide. Mozda im uplate nesto cisto da to be mogu da urade. Al kasne sigurno barem.2 plate odavnooo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
duplakruna46
- Kontakt:
Ado, prijatelju. Znam da si navijac Sarajeva i ono sto si vidio istina je.ado-hz je napisao/la:Jel se raja tj bošnjaci prave ludi...teorije zavjere...mozda zbog kona da ne hi nas zezala al ljudi dragi zasto je tesko povjerovati da kasne 3 plate. Ja kad sam o tome pisao ovdje su me ismojavali svi. Pa imas 1001 nacin da to provjeris jel to istina. Vecina ljudi zna sta je istina.
Imam 5 prijatelja koji rade u bankama i mogu mi reci za bilo koju osobu ako je korisnik tr banke kolika mu je plata legla i za koji mjesec.
NARAVNO DA TO NIJE OK I PROTIV JE ZAKONITO DA ODAJE POSLOVNE TAJNE BANKE I LJUDI AL ET0 I TO MOZE.
KAD VEC MORAM DA KAZEM EVO MENI JE JEDAN DRUG REKAO I KOLIKO BEKIC IMA PARA NA RACUNU U JEDNOM TRENUTKU.
KASNE IM PLATE...3 VEC ODAVNO...A VI NASTAVITE DA PALAMUDITE I TRAZITE IZGOVOR DA TO NIJE ISTINA I DA NE MOZE DASE DESI.
Sad ce neko reci lazeeees jer da kasne 3 plate mogu igraci odmah predati arbitrazi da traze raskid ugovora jer kad kasne 3 plate tako to ide. Mozda im uplate nesto cisto da to be mogu da urade. Al kasne sigurno barem.2 plate odavnooo
Samo...,
Samo postoji jedna stavka koju ne znaju bankari. A to je da svaki igrac koji dodje u klub i svaki igrac koji je dosao u klub je potpisao ugovor da se placa kvartalno sto znaci placanje je svaka 3 mjeseca. Tako da plata ne kasni 3 mjeseca i 15 dana vec 15 dana plata kasni.
Nadam se da sada shvatas, a banke kao banke navikle da se uplacuje mjesecno i naravno da ce ti to reci neko ko nema uvod u ugovore.
Evo ja i se sada kunem da bi pola ekipe nas vec tuzilo da im kasnimo 2 ne 3 plate. Jer od toga zive.
Negdje postoji kao u britaniji weekly wage. Sta bi ti onda rekli iz banke?
Pozdrav prijatelju.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Ma ovim se ozbiljno narusava imidz kluba, to je jedina istina.
Hajte sa nama u Livno.. Ko prvi tamo, pobjednik.
ih jes da nam pređe nešto od vas....eto vam Slobode
igrajte se oni su vaš nivo
igrajte se oni su vaš nivo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
duplakruna46
- Kontakt:
Nema potrebe da idemo za vama. Vama je Livno ionako zadnja stanica. Rasprodaja Imovine kluba je ionako pocela.AtlaZ je napisao/la:Hajte sa nama u Livno.. Ko prvi tamo, pobjednik.
Dobio si odgovor sad produzi do Lutve.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
duplakruna46 je napisao/la:Nema potrebe da idemo za vama. Vama je Livno ionako zadnja stanica. Rasprodaja Imovine kluba je ionako pocela.AtlaZ je napisao/la:Hajte sa nama u Livno.. Ko prvi tamo, pobjednik.
Dobio si odgovor sad produzi do Lutve.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Vazda sam govorio da se nevalja smijati tuđoj muci,
Pripremite se
Smijali se nasoj muci, postali ste veci k..rci
Pripremite se
Smijali se nasoj muci, postali ste veci k..rci
Evo ako je tako onda VELIKO izvinjenje al tako sam ja cuo od mojih prijatelja kad sam zelio da znam da li im kasne plate.duplakruna46 je napisao/la:Ado, prijatelju. Znam da si navijac Sarajeva i ono sto si vidio istina je.ado-hz je napisao/la:Jel se raja tj bošnjaci prave ludi...teorije zavjere...mozda zbog kona da ne hi nas zezala al ljudi dragi zasto je tesko povjerovati da kasne 3 plate. Ja kad sam o tome pisao ovdje su me ismojavali svi. Pa imas 1001 nacin da to provjeris jel to istina. Vecina ljudi zna sta je istina.
Samo...,
Samo postoji jedna stavka koju ne znaju bankari. A to je da svaki igrac koji dodje u klub i svaki igrac koji je dosao u klub je potpisao ugovor da se placa kvartalno sto znaci placanje je svaka 3 mjeseca. Tako da plata ne kasni 3 mjeseca i 15 dana vec 15 dana plata kasni.
Nadam se da sada shvatas, a banke kao banke navikle da se uplacuje mjesecno i naravno da ce ti to reci neko ko nema uvod u ugovore.
Evo ja i se sada kunem da bi pola ekipe nas vec tuzilo da im kasnimo 2 ne 3 plate. Jer od toga zive.
Negdje postoji kao u britaniji weekly wage. Sta bi ti onda rekli iz banke?
Pozdrav prijatelju.
Ima tu jos stvari koje velikaaaa vecina raje zna al nece da iznosi prljavi ves.
Ja sad kad kazem da vecina igraca ocima ne moze da smisli Husrefa(kojeg ja volim) rekli bi lazessss lazivcino
Kad bi rekao da ga je Hare na treningu poslao u pm...opet bi bilo lazessss...a isto je Husrefa i Stanoje pocastio. Sad ko je prvi kome sta rekao nije ni bitno.
Pa ce onda neko reci lazeees da igraci ne vole Husrefa pa kako su osvojili titulu i kup...pa braco draga osvojili su je i zbog sebe da se lakse prodaju i pokusaju naci anganzman vani...nije kod nas sve bajno kako mnogi misle.
A da ne govorim o prodaji Mujakica i tom famoznom milionu...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
0 : 3 , nananannananananananaRAYO je napisao/la:1. Zasto je nasoj javnosti predstavljen iznos transfera Mujakića?
2. Zasto su se oglasili Belgijanci na transfermarktu da se izbrise iznos transfera jer za njega nisu nista platili?
3. Kako to da dvije godine za redom poslujemo u minusu od 4 miliona maraka (dvije godine osam miliona)
4. Kako to da se igracima duguju i premije od duple krune mimo redovnih plata?
5. Ako je Tan dao od sebe da se nebi platio porez zar to nije krivicno djelo i nelegalno poslovanje?
6. Kako to da su igraci sve nezadovoljniji sto su i jucerasnjom utakmicom protiv Mladosti i pokazali i dali do znanja kao i danasnjim bojkotom odlaska u Sloveniju samo su to potvrdili
Mnogo zasto a ni jednog odgovora [/size]
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, fks74, napoleon72 i 68 gostiju.