FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HeraklitMracni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HeraklitMracni » 20 jun 2019, 16:29

Pa zato se zahvali allahu sto nas je uzeo tan i sad nam , jer nemoguce ovdje ulagat pare al biti u plusu , jer od tv prava dobijes 50 hiljada gledalaca nigdje i td sve to samo da pokrije troskove ... onda ovi milione moraju ubacivati i tako budes u minusu ...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 jun 2019, 16:30

Ipak cinjenica je da su IGRACI odbili da idu na pripreme dok im se ne isplate plata/plate koje kasne!!!.
Ovo je vrlo ozbiljna situacija koja razbija atmosferu u klubu, ekipi, salje negativnu poruku u javnost.
Mozemo mi to sada opravdavati i ovako i onako, ali ovo nam nikako nije trebalo i za ovo neko treba da snosi odgovornost. Nije ovo smjelo ovako da izade u javnost!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 20 jun 2019, 16:30

Jel ko konta, da smo kome sta duzni, da ne bi licence dobili?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 jun 2019, 16:31

ja sam za to da se Šiljak suspenduje :D

čuj mene Šljivak, Šiljak, Šiljak :D :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 jun 2019, 16:33

AngelDiMaria je napisao/la:Jel ko konta, da smo kome sta duzni, da ne bi licence dobili?
Argument ima smisla...al kome vjerovati sad...sto rece brat gore evo sve i da im nisu duzni brukaaaa da ovo se desi...hajd da neki novinar napise nesto protiv kluba rekao bih laze...dusmani kluba...al braco ovo se desilo...igraci nisu otisli...ima tu nesto...nesto smrdi

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 jun 2019, 16:34

AngelDiMaria je napisao/la:Jel ko konta, da smo kome sta duzni, da ne bi licence dobili?
Pa da su nas tužili, morali bi ih isplatiti prije odlučivanja za licencu. Imali su dogovor sa klubom koji eto nije ispoštovo dogovor.

To za plate svaka 4 mjeseca je meni glupost, 120 dana moraš čekat na platu, prvi put da sam čuo da se tako negdje plaća, al hajde.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2019, 16:37

BordoSarajevo je napisao/la:
Pa da su nas tužili, morali bi ih isplatiti prije odlučivanja za licencu. Imali su dogovor sa klubom koji eto nije ispoštovo dogovor.

To za plate svaka 4 mjeseca je meni glupost, 120 dana moraš čekat na platu, prvi put da sam čuo da se tako negdje plaća, al hajde.
Pa ne isplaćuje im se svaka 4 mjeseca jbg ti :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 20 jun 2019, 16:37

Ako ne zaglavim zatvora zbog Sarajeva Bog me ubio...al nasadit cu se na glavu al cu doci do izvoda plata sa vidim jel plate dobijaju svaki mjesec ili kvartalno

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 20 jun 2019, 16:41

ado-hz je napisao/la:
duplakruna46 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Jel se raja tj bošnjaci prave ludi...teorije zavjere...mozda zbog kona da ne hi nas zezala al ljudi dragi zasto je tesko povjerovati da kasne 3 plate. Ja kad sam o tome pisao ovdje su me ismojavali svi. Pa imas 1001 nacin da to provjeris jel to istina. Vecina ljudi zna sta je istina.
Imam 5 prijatelja koji rade u bankama i mogu mi reci za bilo koju osobu ako je korisnik tr banke kolika mu je plata legla i za koji mjesec.
NARAVNO DA TO NIJE OK I PROTIV JE ZAKONITO DA ODAJE POSLOVNE TAJNE BANKE I LJUDI AL ET0 I TO MOZE.
KAD VEC MORAM DA KAZEM EVO MENI JE JEDAN DRUG REKAO I KOLIKO BEKIC IMA PARA NA RACUNU U JEDNOM TRENUTKU.
KASNE IM PLATE...3 VEC ODAVNO...A VI NASTAVITE DA PALAMUDITE I TRAZITE IZGOVOR DA TO NIJE ISTINA I DA NE MOZE DASE DESI.
Sad ce neko reci lazeeees jer da kasne 3 plate mogu igraci odmah predati arbitrazi da traze raskid ugovora jer kad kasne 3 plate tako to ide. Mozda im uplate nesto cisto da to be mogu da urade. Al kasne sigurno barem.2 plate odavnooo
Ado, prijatelju. Znam da si navijac Sarajeva i ono sto si vidio istina je.
Samo...,
Samo postoji jedna stavka koju ne znaju bankari. A to je da svaki igrac koji dodje u klub i svaki igrac koji je dosao u klub je potpisao ugovor da se placa kvartalno sto znaci placanje je svaka 3 mjeseca. Tako da plata ne kasni 3 mjeseca i 15 dana vec 15 dana plata kasni.

Nadam se da sada shvatas, a banke kao banke navikle da se uplacuje mjesecno i naravno da ce ti to reci neko ko nema uvod u ugovore.

Evo ja i se sada kunem da bi pola ekipe nas vec tuzilo da im kasnimo 2 ne 3 plate. Jer od toga zive.

Negdje postoji kao u britaniji weekly wage. Sta bi ti onda rekli iz banke?

Pozdrav prijatelju.
Evo ako je tako onda VELIKO izvinjenje al tako sam ja cuo od mojih prijatelja kad sam zelio da znam da li im kasne plate.
Ima tu jos stvari koje velikaaaa vecina raje zna al nece da iznosi prljavi ves.
Ja sad kad kazem da vecina igraca ocima ne moze da smisli Husrefa(kojeg ja volim) rekli bi lazessss lazivcino
Kad bi rekao da ga je Hare na treningu poslao u pm...opet bi bilo lazessss...a isto je Husrefa i Stanoje pocastio. Sad ko je prvi kome sta rekao nije ni bitno.
Pa ce onda neko reci lazeees da igraci ne vole Husrefa pa kako su osvojili titulu i kup...pa braco draga osvojili su je i zbog sebe da se lakse prodaju i pokusaju naci anganzman vani...nije kod nas sve bajno kako mnogi misle.
A da ne govorim o prodaji Mujakica i tom famoznom milionu...
Prljavi ves je nekada bolje ne iznositi, kada nije toliko prljav da ugrozava opstanak kluba. Da se razumijemo klub nikada nije bio na zdravijim nogama. Prvi sam se javio i rekao da je problem tehnicke prirode vezano za banku. Najveci budjet u historiji kluba je spreman.

Opustite se. Osvajaci smo duple krune. :cool:
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 20 jun 2019, 16:43

Dug kao dug nije problem ako ga redovno servisiraš ili ako imaš dogovor s drugom stranom da ćeš mu isplatiti nekad u budućnosti. Tj. imaš dogovoren reprogram duga.
Nevezano za našu situaciju.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 jun 2019, 16:49

Ja vjerujem da je Vjetnamac uplatio 1m € i da su pare dosle drugom linijom nego tanove i da se banka sjebala kad je vidila da je neko nama milion uplatio iz vjetnama. Normalno je da sad oni hoce da osiguraju sebe prvo pa tek da nama isplate.

Komsije na jajetu zive a backaju se sa nama milionerima i govore sta je i mi jaje jedemo.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 jun 2019, 16:49

Ja vjerujem da je Vjetnamac uplatio 1m € i da su pare dosle drugom linijom nego tanove i da se banka sjebala kad je vidila da je neko nama milion uplatio iz vjetnama. Normalno je da sad oni hoce da osiguraju sebe prvo pa tek da nama isplate.

Komsije na jajetu zive a backaju se sa nama milionerima i govore sta je i mi jaje jedemo.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 20 jun 2019, 16:51

Ovo se nije smijelo dogoditi, pogotovu sto sada mozes posuditi pare od koje hoces banke.. ako se vec cekaju te neke famozne pare.. ovako ozbiljni klubovi ne rade.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 jun 2019, 16:57

MortemHz je napisao/la:

Pa ne isplaćuje im se svaka 4 mjeseca jbg ti :D
Nego? Ne kontam onda.
Zar se ne piše da se plaća kvartalno, svaka cetiri mjeseca?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2019, 16:58

Ma nije bolan to, tako klub jednostavno vrlo teško može funkcionisati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

head88
Kontakt:

Post Postao/la head88 » 20 jun 2019, 17:01

Ni meni nije jasno u redu o provjeri novca i ko je unosio na legalan nacin pare u drzavu zna kako ide za svaku transakcjju preko milje SIPA provjerava. Meni su na par hiljada iz Dubaia koju su mi stizale na racun provjere se radile, a da ne se ne radi na milione i milione jos Vijetnam. Ali meni ne ide u glavu kako su smjeli uopste se oslonjati na to kad se zna nas sistem pogotovo oko stranih para. **** zar se nije moglo uzeti od Banke na kraju od Turkisa ko generalnog sponzora da se ljudima to zavrsi da se ne povlaci po novinama, to se u rukavicama zavrsi, jer zna se kakvi su igraci po tom pitanju kafa prica mahalanje a grad mali. Nadam se da ce im biti opomena ovo za ubuduce i da ce biti zeru mudriji po ovom pitanju.
Uostalom nek nam ovo bude najveci problem ove sezone.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 20 jun 2019, 17:02

BordoSarajevo je napisao/la:[

Nego? Ne kontam onda.
Ne znam kako se plaća, ali kvartalno nije 4, već 3 mjeseca. 12/4=3 :)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2019, 17:05

Moram vidjeti koja je banka u pitanju,pa da prijavim da radnici smekaju stoka obicna,ako sam u toj banci odma cu se odjavit a stoku prijavit

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 jun 2019, 17:06

Mokes je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:[

Nego? Ne kontam onda.
Ne znam kako se plaća, ali kvartalno nije 4, već 3 mjeseca. 12/4=3 :)
Ko kaze da se ne placa kvartalno? Godina ima 16 mjeseci. 4×4=16 :kafa:
:mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 jun 2019, 17:11

tačno se vidi ko je instruktora plaćo iz matematike :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.