Ma brate sve je to isto Bgm, svakozagor1987 je napisao/la:Moram vidjeti koja je banka u pitanju,pa da prijavim da radnici smekaju stoka obicna,ako sam u toj banci odma cu se odjavit a stoku prijavit
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Syebaše mi dan s ovim, taman mislim ide sve glat, med i mlijeko, iako je većina očekivala milione i velike transfere, tu sam bio racionalan i realan, znao sam da od toga nema ništa al mislio sam da igračima ništa ne fali bar što se tiče plata i ostalog plaćanja. Pogodi mi ovo, neka sumnja na sve i ništa, valjda detaljnije objave zbog čega, kako i šta je razlog ovome i što su se i prije pominjala kašnjenja plata. I valjda to riješe što prije.
A da se malo skrene s ovog, najbolje bi bilo jedno pojačanje, al dobro pojačanje.
A da se malo skrene s ovog, najbolje bi bilo jedno pojačanje, al dobro pojačanje.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ja zvao banku, centralnu, i vako mi rekli
Da se provjere vrse i preko mjesec jer bosna ima nakaradne zakone
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa sve je tako kod nasPitaristok je napisao/la:Ja zvao banku, centralnu, i vako mi rekli
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Pitaristok
- Kontakt:
I da je bosna na crnoj listiMortemHz je napisao/la:Pa sve je tako kod nasPitaristok je napisao/la:Ja zvao banku, centralnu, i vako mi rekli
evo more na moj račun ako je problem 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hajde jednom i da Mujakicevo zavrsimo.
Mo.ak je sam rekao da mu je drago da je KLUB ZARASIO NJEHOVOM PRODAJOM.
PRODAJA NIJE ZAVRSENA KROZ PAPIRE I BANKU JER NEMA POTREBE ZA TO, KADA JE PREDAJA VLASNICKE STRUKTURE BILA, TADA SE TAJ TRANSFER URACUNAO, TAKO DA JE KLUB DOBIO 1.1. MIL.
LOGICNO, BELGIJANCI SU TRAZILI DA SE SA TM MAKNE CIFRA JER DA JE TRANSFER ISAP PREKO BANKE MORALI BI ISPLACIVATI POREZ I DRUGE STVARI, PA ONDA POSLOVANJE KLUBA PREMA UEDI TJ POTROSNJA NOVCA I OSTALO. SAD VAM J3 VALJDA JASNIJE O CEMU SE RADI.
PRODAJES STAN SVOJOJ ZENI, SIGURNO DA CES ISTI NAVESTI KAO POKLON,PRENOS IMOVINE, NECWS OTICI I RECI POREZNOJ EJ BURAZ JA ZENI PRODAO STAN ZA 200 000 KOLIKO BGT VAMA.TREBAM DA UPLATIM PA DA MI ZENU PROVJERAVATE ODAKLE JOJ 200 000
Mo.ak je sam rekao da mu je drago da je KLUB ZARASIO NJEHOVOM PRODAJOM.
PRODAJA NIJE ZAVRSENA KROZ PAPIRE I BANKU JER NEMA POTREBE ZA TO, KADA JE PREDAJA VLASNICKE STRUKTURE BILA, TADA SE TAJ TRANSFER URACUNAO, TAKO DA JE KLUB DOBIO 1.1. MIL.
LOGICNO, BELGIJANCI SU TRAZILI DA SE SA TM MAKNE CIFRA JER DA JE TRANSFER ISAP PREKO BANKE MORALI BI ISPLACIVATI POREZ I DRUGE STVARI, PA ONDA POSLOVANJE KLUBA PREMA UEDI TJ POTROSNJA NOVCA I OSTALO. SAD VAM J3 VALJDA JASNIJE O CEMU SE RADI.
PRODAJES STAN SVOJOJ ZENI, SIGURNO DA CES ISTI NAVESTI KAO POKLON,PRENOS IMOVINE, NECWS OTICI I RECI POREZNOJ EJ BURAZ JA ZENI PRODAO STAN ZA 200 000 KOLIKO BGT VAMA.TREBAM DA UPLATIM PA DA MI ZENU PROVJERAVATE ODAKLE JOJ 200 000
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ako je tacno da je zbog velicine uplate (iznosa), da Bog da da nikad na pripreme ne odemo dalje od kantona . Lijepi Igman i Bjelka , pa raspali . Napraviti gore jedan teren od velikh iznosa , normala . Pa CZ poslije Igmana posta prvak svijeta i vasione , sto bi rekao drug @678519 . OZON 98,5% .
Ako smo i kokuzi ima Ahmetovic , Velkoski , Dupi i Akademci , no sikiriki , opet DK .Vole FKS , strpit ce se . Ko kaze da ne moze 11 Akademaca . Nam samo Ti gospodine isplati ove placenike (profesionalce ?).
Joj dusmani kako ce vas yebat Emir Hadzic da valja . Do sada nisam prostacio , ali me dusebriznici nalozise(stid me godina , neko rece da sam gosp.) .
Ako smo i kokuzi ima Ahmetovic , Velkoski , Dupi i Akademci , no sikiriki , opet DK .Vole FKS , strpit ce se . Ko kaze da ne moze 11 Akademaca . Nam samo Ti gospodine isplati ove placenike (profesionalce ?).
Joj dusmani kako ce vas yebat Emir Hadzic da valja . Do sada nisam prostacio , ali me dusebriznici nalozise(stid me godina , neko rece da sam gosp.) .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Letic zavrsen
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Bojan Letić, nekadašnji fudbaler Veleža i trenutno član Karvine, nalazi se blizu potpisa za ekipu Sarajeva, saznaje naš portal iz izvora bliskih igraču.
Ovaj 26-godišnji fudbaler igra na poziciji lijevog beka i u slučaju dolaska na Koševo, Bordo tim će riješiti pitanje lijevog bočnog.
U protekloj sezoni Letić je odigrao 18 utakmica za Karvinu u prvenstvu, te je upisao četiri asistencije svojim saigračima.
Osim Karvine i Veleža, u svojoj karijeri nosio je dres Orašja, Kozare, Borca iz Šamca i Žiline
Moze se i bez para
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 jun 2019, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
bez para?Laznjak je napisao/la:Letic zavrsen
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SedrenikHz
- Kontakt:
Nemamo para, ali zavrsavamo transfere.
Ma moze nam seee
Ma moze nam seee
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Peremo lovu,na ruke pare,kakvi racuni kakvi foloviSedrenikHz je napisao/la:Nemamo para, ali zavrsavamo transfere.
Ma moze nam seee
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Letić VOLONTIRA na lijevom beku sljedeće sezone!
FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije istina, nemamo marke, raspad ljudi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Nije istina, nemamo marke, raspad ljudi
Sarajevo ljubavi moja!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ovo je sve zbog tebe , sto se javljas 1 godisnje . Ni DK nisi cestitao ,a u Selu se hvalis kako si Pitarcina .sekac je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Nije istina, nemamo marke, raspad ljudi![]()
![]()
![]()
![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Next Hamza Catakovic
Letić je već ozbiljno pojačanje 
Gasi mjesalicu motaj kablove.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!