FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
nek neko hitno kaze momku da ako nama dodje dogodine mu nema otic na more. Leticu sto si iso na more iso si, tako je kako je...
Pa zar nisam,ma ne mogu brate da pišem ima svega i svašta a to mi nije dobro po zdravlje i bolje pomalo ponekad uletiti.Nikad vas ja nisam zaboravio,ma volim ja vas sve,vi ste meni kao familija a ti znaš koliko ti i ja volimo ovaj klub.Samozdravlje je napisao/la:Ovo je sve zbog tebe , sto se javljas 1 godisnje . Ni DK nisi cestitao ,a u Selu se hvalis kako si Pitarcina .sekac je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Nije istina, nemamo marke, raspad ljudi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Svim novim igracima plata lijeze svakih pola godine...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Malo da se skrene s teme o platama i neodlasku na pripreme, očekivano, al neka.
Kakav je Letić?
Kakav je Letić?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma braca banke su problem, moraju se i oni ogradit, da se vidi da i oni ko nesto rade.. legalni lihvari i najveci lopovi...BordoSarajevo je napisao/la:Syebaše mi dan s ovim, taman mislim ide sve glat, med i mlijeko, iako je većina očekivala milione i velike transfere, tu sam bio racionalan i realan, znao sam da od toga nema ništa al mislio sam da igračima ništa ne fali bar što se tiče plata i ostalog plaćanja. Pogodi mi ovo, neka sumnja na sve i ništa, valjda detaljnije objave zbog čega, kako i šta je razlog ovome i što su se i prije pominjala kašnjenja plata. I valjda to riješe što prije.
A da se malo skrene s ovog, najbolje bi bilo jedno pojačanje, al dobro pojačanje.
Nismo na virslama sto je najbitnije, ima neke jagnjetine i teletine od proslog kvartala...
A to sto se prica da nema ljubavi izmedju igraca i ss, ja predlazem da ih sve zajedno nagrade sa -50% od plate i da tako nastave sve dok se ljubav ne rodi. Imas plan, cilj, obezbjedjena sredstva, uslove... Ako se nekom ne svidja, najbolje za sve je da odmah ide, jednostavno.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Po statistickom opisu i lige iz koje dolazi (buduci)napadac, samo mi se nameceTHEC je napisao/la:tvoja zelja ili ?Haver ! je napisao/la:Next Hamza Catakovic
Cuj Letic , ocekivao sam Andy Robertsona jos bez marke u kasi

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
Historicar
- Kontakt:
Letic je dakle zabetoniran na lijevom beku do januara 2020, nema konkurenciju 
Treba provjeriti ko nije zelio ici na pripreme zbog parazagorski je napisao/la:Ipak cinjenica je da su IGRACI odbili da idu na pripreme dok im se ne isplate plata/plate koje kasne!!!.
Ovo je vrlo ozbiljna situacija koja razbija atmosferu u klubu, ekipi, salje negativnu poruku u javnost.
Mozemo mi to sada opravdavati i ovako i onako, ali ovo nam nikako nije trebalo i za ovo neko treba da snosi odgovornost. Nije ovo smjelo ovako da izade u javnost!
fino ga ovim umotat i da mu niko ne prilazi!!!Historicar je napisao/la:Letic je dakle zabetoniran na lijevom beku do januara 2020, nema konkurenciju

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
A 18 utakmica 4 asistencije veoma lijep podatak za beka. Je li Almir Bekic imao 4 asistencije u cijelokupnom svom boravku kod nasmiky_hz je napisao/la:Bojan Letić, nekadašnji fudbaler Veleža i trenutno član Karvine, nalazi se blizu potpisa za ekipu Sarajeva, saznaje naš portal iz izvora bliskih igraču.
Ovaj 26-godišnji fudbaler igra na poziciji lijevog beka i u slučaju dolaska na Koševo, Bordo tim će riješiti pitanje lijevog bočnog.
U protekloj sezoni Letić je odigrao 18 utakmica za Karvinu u prvenstvu, te je upisao četiri asistencije svojim saigračima.
Osim Karvine i Veleža, u svojoj karijeri nosio je dres Orašja, Kozare, Borca iz Šamca i Žiline
Moze se i bez para
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kazu da se hebib za prsten mladoj zaduzio kod zelenasa... ako lazu mene lazem i ja vas.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nije istina. Posudio mu HusejnovićVaha1946 je napisao/la:Kazu da se hebib za prsten mladoj zaduzio kod zelenasa... ako lazu mene lazem i ja vas.
FK Sarajevo
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pa zar nisam,ma ne mogu brate da pišem ima svega i svašta a to mi nije dobro po zdravlje i bolje pomalo ponekad uletiti.Nikad vas ja nisam zaboravio,ma volim ja vas sve,vi ste meni kao familija a ti znaš koliko ti i ja volimo ovaj klub.sekac je napisao/la: Ovo je sve zbog tebe , sto se javljas 1 godisnje . Ni DK nisi cestitao ,a u Selu se hvalis kako si Pitarcina .![]()
Ne zayebayi odavno nisi bolje izgledao , ima precih stvari od FKS . Samo zdravlje brate . Opet ko i prosle godine aBd . Vidimo se , cajnoslu .
Salim se naravno da si slavio na ovom forumu , ne moze to bez S***** .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
BordoSarajevo je napisao/la:Nije istina. Posudio mu HusejnovićVaha1946 je napisao/la:Kazu da se hebib za prsten mladoj zaduzio kod zelenasa... ako lazu mene lazem i ja vas.
primopredaju izvrsio forumas @Lakoste, ako lovu ne vrati na vrijeme dogovor je da mu ode pod prozor i govori "oni ti ga p.use saide" sve dok ne vrati. Heba navodno reko vratit cu sve na vrijeme, al ako ne vratim radije me lisite zivota samo ne Lakoste i guza...
Znace se, vidjecemo ko ce biti slijedeci izlazni transfer.Zip je napisao/la:Treba provjeriti ko nije zelio ici na pripreme zbog parazagorski je napisao/la:Ipak cinjenica je da su IGRACI odbili da idu na pripreme dok im se ne isplate plata/plate koje kasne!!!.
Ovo je vrlo ozbiljna situacija koja razbija atmosferu u klubu, ekipi, salje negativnu poruku u javnost.
Mozemo mi to sada opravdavati i ovako i onako, ali ovo nam nikako nije trebalo i za ovo neko treba da snosi odgovornost. Nije ovo smjelo ovako da izade u javnost!
-
Historicar
- Kontakt:
Evo čitam, stoper Marko Jovanović na pragu Borca.Njega je Hadžija trebao zaganjati, 31 godina, ima dosta iskustva, igrao sa Partizanom Ligu prvaka, baš bi nam valjao
https://spo.rt1.oslob.odjenje.ba/premij ... nog/158323
spominje se odavno, vjerovatno ce bit zvanicno ovi dana
https://www.transfermarkt.com/bojan-let ... ler/166985
spominje se odavno, vjerovatno ce bit zvanicno ovi dana
https://www.transfermarkt.com/bojan-let ... ler/166985
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 20 jun 2019, 18:12, ukupno mijenjano 2 puta.
- Orangina85
- Kontakt:
Svi igraci na kamati kod Ahme 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.