FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Manijaci19871921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Manijaci19871921 » 20 jun 2019, 18:27

Dokoljenko je napisao/la:
braco je napisao/la:Ma nisam ni ja zadovoljan Alispahićem, ne zato što je igrao kod pitara već zato što smatram da nije neka sreća. Ali ako će Alispahić biti opcija za klupe onda ok.
Ja sam iskreno prezadovoljan ovim igracem. Ima bolji cv i standardniji je od 95 % igraca u zadnjih ko zna koliko godina. Iskusan, zna stati na loptu, dobar pas, dobro prati igru, ofanzivno gdje smo skripali cemo profitirati u velikoj mjeri. Uostalom, vidjeces.

Celikovic je drugi koji nam je "otisao" u Zrinjski posle Hadzica. Slucaj Hadzica je sa megalomanskim zahtjevima koje ne bi ispunili sve da lezimo na parama a Celikovic ima tatu koji voli objasnjavati treneru sta je najbolje za njegovog sina.
Hahah ma daj majstore nemoj zajebavat taj covjek je prosle sezone imo go i asistenciju za citavu ligu. P ako se gleda cv Vranjes je ovde trebo doc izvadit cunu na centru izdrkat sviju ko izadje na teren od protivnika. Kako mozemo profitirati u ofanzivi od igraca koji je prosle godine imao tu statistiku koju sam naveo, godinu prije toga u 2 HNL 2 gola 0 asistencija, a godina prije toga takodjer 2HNL go i 0 asistencija. Dabogda bio najbolji u zadnjih 10 godina, ali za mene ovaj dolazak je 0, ako bude dobar ja pojeo **** i to je najbolje i najbezbolnije. Mislim da Amar ima njuh za igrace koji su mladji, imaju potencijal a malo su uguseni. Moje neko licno misljenje je da bi to trebalo traziti da iducu sezonu, neka vrsta afirmacije igraca. Malo smo zateceni svim, i tesko je ocekivati titulu sljedece godine, ja stvarno cu bit strpljiv i zrtvovao bi i sljedecu sezonu pod uslovom da se okrenemo nekom sklapanju ekipe...

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 20 jun 2019, 18:31

Zeljo92 je napisao/la:Ono sto pisu da se igraci zale na teren u Hrasnici je laz. Bio sam na svakom treningu i teren je savrsen, ne vjerujem kakve se lazi poturaju
Repka trenira i igra redovno utakmice u Hrasnici,Dzeksonu i Pjaniću ne smeta,kome li smeta,živo me interesuje.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 20 jun 2019, 18:35

@19871921

Daj nabroj igrace na njegovoj poziciji u zadnjih pet godina sa boljim cv_jem. Amar frajer, doveo "polovnjaka"?
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 20 jun 2019, 18:42

I iskren da budem meni je bas drago sto se nije desio najavljivani remont ekipe, bez obzira sto nam ekipa nije cemu. Meni je super da nam ekipa izgleda isto kao prethodne godine, Saban je apsolutno zamjenjiv! Ostavis istu ekipu, kroz dva tri prelazna roka dovedes ono sto ti je potrebno, za koga si siguran, ko je provjeren i ko je stvarno kvalitetan. To za sobom povlaci vremena i strpljenja, zato ne naglimo sa izjavama titula. Realno sigurno tri ekipe su ozbiljniji kandidat za titulu od nas

Pilindalo
Kontakt:

Post Postao/la Pilindalo » 20 jun 2019, 18:46

Manijaci19871921 je napisao/la:
braco je napisao/la:Ma nisam ni ja zadovoljan Alispahićem, ne zato što je igrao kod pitara već zato što smatram da nije neka sreća. Ali ako će Alispahić biti opcija za klupe onda ok.
Ja sam iskreno prezadovoljan ovim igracem. Ima bolji cv i standardniji je od 95 % igraca u zadnjih ko zna koliko godina. Iskusan, zna stati na loptu, dobar pas, dobro prati igru, ofanzivno gdje smo skripali cemo profitirati u velikoj mjeri. Uostalom, vidjeces.

Celikovic je drugi koji nam je "otisao" u Zrinjski posle Hadzica. Slucaj Hadzica je sa megalomanskim zahtjevima koje ne bi ispunili sve da lezimo na parama a Celikovic ima tatu koji voli objasnjavati treneru sta je najbolje za njegovog sina.
Hahah ma daj majstore nemoj zajebavat taj covjek je prosle sezone imo go i asistenciju za citavu ligu. P ako se gleda cv Vranjes je ovde trebo doc izvadit cunu na centru izdrkat sviju ko izadje na teren od protivnika. Kako mozemo profitirati u ofanzivi od igraca koji je prosle godine imao tu statistiku koju sam naveo, godinu prije toga u 2 HNL 2 gola 0 asistencija, a godina prije toga takodjer 2HNL go i 0 asistencija. Dabogda bio najbolji u zadnjih 10 godina, ali za mene ovaj dolazak je 0, ako bude dobar ja pojeo **** i to je najbolje i najbezbolnije. Mislim da Amar ima njuh za igrace koji su mladji, imaju potencijal a malo su uguseni. Moje neko licno misljenje je da bi to trebalo traziti da iducu sezonu, neka vrsta afirmacije igraca. Malo smo zateceni svim, i tesko je ocekivati titulu sljedece godine, ja stvarno cu bit strpljiv i zrtvovao bi i sljedecu sezonu pod uslovom da se okrenemo nekom sklapanju ekipe...
Amar ima njuh samo za 400 000

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 jun 2019, 18:48

Ma zna on lopte, ali više me brine da li je trom i fizička sprema za 90 minuta.

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 20 jun 2019, 18:49

Dokoljenko je napisao/la:@19871921

Daj nabroj igrace na njegovoj poziciji u zadnjih pet godina sa boljim cv_jem. Amar frajer, doveo "polovnjaka"?
Ako pitas konkretno za Zelju, bolji cv veznjaka od njega je imao Vranjes, Hervas ( istini za volju otisao prije nego sto je dosao), u ovaj kontekst komotno mozes ubacit Zahirovica zato sto je dobar period bio jedan od bitnijih faktora u igri repke. Mada mi je glupo govorit o CV covjek na zalasku karijere.

A ako pitas za ligu kompletnu, suvisno mi je komentirat.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 20 jun 2019, 18:50

Emir Halilović?

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 jun 2019, 18:52

Zeljo92 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Ono sto pisu da se igraci zale na teren u Hrasnici je laz. Bio sam na svakom treningu i teren je savrsen, ne vjerujem kakve se lazi poturaju
Hoces ici veceras?
Hocu, javim vam kako bi na treningu
To bruda, spremi nam referat na temu malog iz Gradačca :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 20 jun 2019, 18:53

Admir74 je napisao/la:Emir Halilović?
Jes pitar i ja ga ne mogu smislit u Zelji.
Al igrac za 10, meni se haos svidja pogotovo sto je ljevak.
Onako skolovan djeluje, dobar s loptom, prodoran.
Za mene jedina prepreka igranje kod izdrkotina...

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 20 jun 2019, 19:07

Ma nije to vise kao nekad. Prije vecina igraca ponikne u nekom od klubova, tu su cijeli zivot ili ovi sa strane budu tu par godina kao Torlak npr. Ovi danas sto se spominju kao Halilovic, Alispahic, Krpic nemaju ukupno 50 utakmica za pitare. Dosli ljudi tu, malo igrali i otisli. Ne vjerujem da postoji neka povezanost. Isto je i na drugoj strani. Sad da Zahirovic ode kod pitara ne vidim neku prepreku ili tako neki likovi koji su prosli kroz klub.
Treba dati svima sansu da pokazu koliko mogu, izgleda da ce nam ostati 7-8 od prvih 11 koji su i prosle godine bili tu. Koliko god podbacili u proslosti ne mora to biti losa stvar. Mnogo se bolje poznaju, znaju kako je igrati ovdje, sta se ocekuje, sta im kolege mogu i koliko ne znaju...
Titulu ce uzeti ekipa koja bude najstabilnija, sa sto manje unutarnjih previranja, tjeranja trenera, suspenzija igraca i nekih bojkota zbog plata. Nazalost liga je spala na to :lol:
Halilovic je dobar igrac i mislim da je bolji od svih nasih krila.
Cuva Bog Zelju svog!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 20 jun 2019, 19:14

Meni je plus kod Halila sto moze igrati i na krilu i beka. Jos je i ljevak. E sada, on je kivan bio i na Sarajevo dok je tamo igrao, cisto sumnjam da ce doci kod nas za manje para, i jos da mu svako malo jebu mater po gradu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 20 jun 2019, 19:18

kerimatomic1921 je napisao/la:Meni je plus kod Halila sto moze igrati i na krilu i beka. Jos je i ljevak. E sada, on je kivan bio i na Sarajevo dok je tamo igrao, cisto sumnjam da ce doci kod nas za manje para, i jos da mu svako malo jebu mater po gradu.
Hvala.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 jun 2019, 19:19

Ma ode frajer u Zrinjski i neka ide hvala bogu.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 jun 2019, 19:49

Jeste li vi svjesni sa kojim mi timom ulazimo u sezonu.2 sto su i valjala igraca odose za sicu,ostali Zec Zaim Bogi Stana Dado Hajdarevic,Zec stariji sekunda ce mu falit i povreda nema ga mjesecima,ko ce uc sa klupe ako zagusti.Ovo je odron od tima i svi znate samo se tjesimo stim sta ces nema se para.E nece bit ni fudbala i nije Brko nikakav carobnjak nego je onda kad je osvajo imo najaci Tim Zelje nakon rata to treba svima da bude jednom jasno.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 20 jun 2019, 20:01

Sačekaj početak sezone pa ćeš vidjeti kako će babuka posložiti ekipu.Da me Bogi istisne iz ekipe,ja bih uzeo ispisnicu momentalno.
E čuj ponajbolji,svašta
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 20 jun 2019, 20:03

Kakav god da je Alispah... Nije gori od Zeca ili bogalja pojedinih....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 jun 2019, 20:22

Vidjet ćemo šta će biti, al' kontam da teško može biti gore od prošle sezone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jun 2019, 20:26

Hajde Bekricu nadji neki drugi klub pa treniraj. Nesto mi zlo kad sam vidio sliku njega i Bogicevica u kadru.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 20 jun 2019, 20:29

Umalo me srce strefi na 20. sliki. Ja reko Bogi, Projic i Bekric, kad ono ipak Alispahic :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.