https://discordapp.com/channels/5551716 ... 1828312075MElloo je napisao/la:Nije tajno nego imaju svoj diskord
Ovo bi trebao bit link.
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
https://discordapp.com/channels/5551716 ... 1828312075MElloo je napisao/la:Nije tajno nego imaju svoj diskord
Nekako mi se čini da ćete pokupiti najboljeg igrača sa ovog drafta, RJ je po meni veći prospekt od Ziona, ja čak i Moranta vidim ispred njega.MElloo je napisao/la:Ja polazim od tog da u zadnjih godinu dana nisu uradili nista pogresno pa se nadam da nece ni veceras.Cujem li imena Darius,Coby ili Jarett ni ekran nije siguranJericho je napisao/la:Ne draftaju li ovi bidoni včrs RJ-a prestajem pratit ovu ukletu franšizu.MElloo je napisao/la:
Iskreno se nadam da će ovaj momak biti MVP ili zakucati preko Ziona za titulu ili tako neštoBernardBarnjak je napisao/la:All eyes on Zion.
Ocigledno nisi gledao kako je igrao za Buducnost i kako se ponasao.Doduse ako ga mi izaberemo zasto da neBrokula je napisao/la:Iskreno se nadam da će ovaj momak biti MVP ili zakucati preko Ziona za titulu ili tako neštoBernardBarnjak je napisao/la:All eyes on Zion.
Mislim da ga Celticsi nece birati. U prvom krugu imamo 3 picka i ako budu birali mislim da najvise sansi za 14, 20 i 22 pick imaju Keldon Johnson/PJ Washington, Brandon Clarke i Eric Paschal. Moja zelja je Romeo Langford ako bude dostupan na 22 mjestu.BosniaBoston je napisao/la:
Ocigledno nisi gledao kako je igrao za Buducnost i kako se ponasao.Doduse ako ga mi izaberemo zasto da neAl upravu si,ovaj hajp se svima poceo gadit
Brokula je to napisao nisam jaBernardBarnjak je napisao/la:Mislim da ga Celticsi nece birati. U prvom krugu imamo 3 picka i ako budu birali mislim da najvise sansi za 14, 20 i 22 pick imaju Keldon Johnson/PJ Washington, Brandon Clarke i Eric Paschal. Moja zelja je Romeo Langford ako bude dostupan na 22 mjestu.BosniaBoston je napisao/la:
Ocigledno nisi gledao kako je igrao za Buducnost i kako se ponasao.Doduse ako ga mi izaberemo zasto da neAl upravu si,ovaj hajp se svima poceo gadit
RJMElloo je napisao/la:Man made for the greatest city in the world![]()

Atlanta has acquired New Orleans No. 4 pick in the draft for No. 8 and 17 and 35, league **** tell ESPN. Pelicans are sending Solomon Hill, No. 57 pick and a future second-round pick.

GospodaBernardBarnjak je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.