ThrillerHz je napisao/la:Nisam upratio, jesmo se ugasili?
Nismo. Zena sto udara pecate morala izaci ranije nije imao ko da je zamjeni **** sezona godisnjih.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ThrillerHz je napisao/la:Nisam upratio, jesmo se ugasili?
Ja bez prebacivanja para njegovih ne vidim kako mi uopste mozemo ista zaraditiHeraklitMracni je napisao/la:Meni samo nije jasno kako je klupska kasa prazna ? Aj dobro moze se dignut kredit 1 milion i vratit 12 tog mjeseca kad od evrope legni pare , al opet kako je prazna kasa ? zar se sve potrosilo i ceka se da nam Nam prebaci ?
Vratili smo kredit MMFu, ali nismo napravili koridor 5C.AlfredNobel je napisao/la:@SarajevoJeBordo
A i ti se trudiš objasniti nepismenom narodu kojeg jedna stranka zigu 25 godina. Ko hoće da shvati, shvatiće, ko neće, džaba ti sve.
Samo relax, neka misli ko šta hoće.
nisam bas siguran da oni kredit mogu dici tek tako na svoju rukuHeraklitMracni je napisao/la:Meni samo nije jasno kako je klupska kasa prazna ? Aj dobro moze se dignut kredit 1 milion i vratit 12 tog mjeseca kad od evrope legni pare , al opet kako je prazna kasa ? zar se sve potrosilo i ceka se da nam Nam prebaci ?
Malo za promjenu teme- Evo jedne vesti iz Seltika. Iskusni desni bek Mikael Lustig napušta klub posle sedam i po godina, pošto mu je istekao ugovor, a nije želeo da razgovara ni o produžetku iostog.
treba covjeku ponuditi ugovor, da malo provociramo CelticMokes je napisao/la:Malo za promjenu teme- Evo jedne vesti iz Seltika. Iskusni desni bek Mikael Lustig napušta klub posle sedam i po godina, pošto mu je istekao ugovor, a nije želeo da razgovara ni o produžetku iostog.
THEC je napisao/la:treba covjeku ponuditi ugovor, da malo provociramo CelticMokes je napisao/la:Malo za promjenu teme- Evo jedne vesti iz Seltika. Iskusni desni bek Mikael Lustig napušta klub posle sedam i po godina, pošto mu je istekao ugovor, a nije želeo da razgovara ni o produžetku iostog.
A ne kontam sto da se dize kredit? Pa onda moras vracat 1.100.000 km, ima kamata. Ja jos ne znam da postoji neka pozajmica ili kredit bez kamateTHEC je napisao/la:nisam bas siguran da oni kredit mogu dici tek tako na svoju rukuHeraklitMracni je napisao/la:Meni samo nije jasno kako je klupska kasa prazna ? Aj dobro moze se dignut kredit 1 milion i vratit 12 tog mjeseca kad od evrope legni pare , al opet kako je prazna kasa ? zar se sve potrosilo i ceka se da nam Nam prebaci ?
Ne vjerujem da je prazna, problem je sto treba preko milion KM da se isplati zaposlenicima, ako zanemarimo veliku cetvorku, svi ostali klubovi u ligi za godinu ne isplate tu cifru igracima...HeraklitMracni je napisao/la:Meni samo nije jasno kako je klupska kasa prazna ? Aj dobro moze se dignut kredit 1 milion i vratit 12 tog mjeseca kad od evrope legni pare , al opet kako je prazna kasa ? zar se sve potrosilo i ceka se da nam Nam prebaci ?
Kako mu vise nije mrsko.Et samo to ne razumijem,sve mogu skontati,ali 3030329 da pravis mail i aktiviras se,pa kako kraljuzagor1987 je napisao/la:Ovaj FORUMASH tobe se opet vratio hebo mamu svoju 100 profila i odma Usref pise prepoznas ga odma