FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UBIPITAR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UBIPITAR » 20 jun 2019, 21:31

Pisao sam,čitate li?
Zanimljiv nam je Mehić.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 20 jun 2019, 21:46

Zeljo92 je napisao/la::lol:

Alispahic nako, vidi se da nije potrco dugo. Mehic je dobar, svi kazu sto prate zadnja 2 treninga da je dobar, od Bekrica nema nista, nece potpisati. Ermin majstor, samo njeg gledao sa kojom lahkocom lik igra :shock:

Ubjeljivo najveci invalidi su Zaim i Asim, Zaim 3x pokusava nesto lobovat, gura loptu u for 5m i jedva je stigne, Fejza mu pusti da dadne gol :rol: dok Asim zapne za loptu i padne ko s grane, barem su ismijali raju :D
Kako su mladji igraci izgledali?

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 20 jun 2019, 21:50

Molim te boze da asim i zaim napuste Zelju, po mogucnosti veceras. Pa makar sve kroz sredinu igrali u formaciji 4222.

Najgori te najneinteligentniji par krila u nasoj historiji.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 20 jun 2019, 21:51

Evo mi Zaima u Cordobi u BBI dodje mi narudzba u sank.... Ni manje ni vise nego hladni nesevi.... :urnebes:
A Ermin Zec moze ovdje u inventar po nocima..... Al nema baksisa konobarima vece od 1KM...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 jun 2019, 21:52

Zeljo92 je napisao/la::lol:

Alispahic nako, vidi se da nije potrco dugo. Mehic je dobar, svi kazu sto prate zadnja 2 treninga da je dobar, od Bekrica nema nista, nece potpisati. Ermin majstor, samo njeg gledao sa kojom lahkocom lik igra :shock:

Ubjeljivo najveci invalidi su Zaim i Asim, Zaim 3x pokusava nesto lobovat, gura loptu u for 5m i jedva je stigne, Fejza mu pusti da dadne gol :rol: dok Asim zapne za loptu i padne ko s grane, barem su ismijali raju :D
Odlične vijest. Hvala prvom skautu foruma :salut: :mrgreen:
kolezeljovac je napisao/la:Evo mi Zaima u Cordobi u BBI dodje mi narudzba u sank.... Ni manje ni vise nego hladni nesevi.... :urnebes:
A Ermin Zec moze ovdje u inventar po nocima..... Al nema baksisa konobarima vece od 1KM...
:urnebes: :tokralju:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jun 2019, 22:04

kolezeljovac je napisao/la:Evo mi Zaima u Cordobi u BBI dodje mi narudzba u sank.... Ni manje ni vise nego hladni nesevi.... :urnebes:
Posalji Zaimu poruku na tacni “O D L A Z I!” :lol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 20 jun 2019, 22:07

Ja ukucao na google bezveze dzenan zajmovic i izbaci video na kojem pise Dzenan Zajmovic Talented Football Player :tokralju:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jun 2019, 22:09

BosniaBoston je napisao/la:Ja ukucao na google bezveze dzenan zajmovic i izbaci video na kojem pise Dzenan Zajmovic Talented Football Player :tokralju:
Na kojim li je drogama bio taj sto je pisao to..
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 20 jun 2019, 22:15

kerimatomic1921 je napisao/la:Molim te boze da asim i zaim napuste Zelju, po mogucnosti veceras. Pa makar sve kroz sredinu igrali u formaciji 4222.

Ja imam jedan prijedlog da se ne vracamo na stari sindrom tjeranja. Od te price kako treba otjerati nekoga bas nema logike. Daj da probamo jednu sezonu poceti i zavrsiti kako treba bez tjeranja po 5 6 7 graca fakat... :kafa:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 jun 2019, 22:18

Zaim > Messi,

hejteri patite.

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 20 jun 2019, 22:37

Sljedeći su Mehić i Kvesić :!:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 20 jun 2019, 22:45

Bezideja je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la:Molim te boze da asim i zaim napuste Zelju, po mogucnosti veceras. Pa makar sve kroz sredinu igrali u formaciji 4222.

Ja imam jedan prijedlog da se ne vracamo na stari sindrom tjeranja. Od te price kako treba otjerati nekoga bas nema logike. Daj da probamo jednu sezonu poceti i zavrsiti kako treba bez tjeranja po 5 6 7 graca fakat... :kafa:

Pa evo brate, vidis da Amar to i radi. Cim je dosao rekao je ovdje samo Sinisa igra 2,3 godina. Ali ova 2 diletanta su visak. Ne znam kako tako lahko zaboravljate. I onda ce nam djavo biti kriv u 7. kolu kada krenemo kose cupati zbog levata. Ne d’o Bog...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 20 jun 2019, 22:51

Ako vam treba stoper imate momka Dejan Popovic sigurno jedan od najboljih mladih stopera bio u Zvijezdi napravio sranje čestiti dan RS-a ovi ga najurili mogao bi vam valjati

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 20 jun 2019, 23:25

Cevap je napisao/la:Imal ko informacije o pojačanjima ? o Zecu ? Mislim da ćemo prvo kolo izvuć Borac,Slobodu ili Zvijezdu
Da se citiram prvo kolo hahah

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 20 jun 2019, 23:37

https://sportsport.ba/fudbal/sehic-svak ... ati/323333

Ovaj ce momak imati ozbiljnu minutazu u ovoj sezoni ;)
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 20 jun 2019, 23:51

Kad ti kao igrac podignes klub na jedan veci nivo. Odigras toliko utakmica i zabijes toliko golova. Onda kao trener proslavis klub, ucinis ga svim onim cime se ponosio. Ugradis neku novu filozofiju fudbala, postavis taj klub na kartu fudbalske Europe, dodjes do polufinala kupa uefa. Promovises klub i drzavu u **** Japanu. Svojom pojavim obezbjedis da savez jedne drzave uopste i postoji. Imas svoju ulicu u Austriji, ono sto pricas neko napise i to pola Japana kupi da cita, ti se opet vracas stalno tamo gdje je sve pocelo, gdje si odrastao, u klub kojem si dao vise nego on tebi, u grad kojem si dao vise nego on tebi. Mozes birati gdje da odes i uzivas u postovanju koje si izgradio. Ti se vratis tamo.
Neko drugi naslijedi sve to, klub koji je njegov otac stvarao i ucinio onim sto jeste, dodjes i napravis velike rezultate. Iz nicega i od nicega napravis sampionsku ekipu koja je pomela konkurenciju. Stvoris ekipu koja je opet bar za kratko vratila taj klub na kartu Europe, doneses neku novu filozofiju i docekas da te otjeraju. Onda se vratis i opet taj klub podignes iz pepela u visine sve do titule najtrofejnijeg kluba u drzavi. Nabijes tolike komplekse, porusis rekorde i ucinis sve ljude koji vole klub ponosnim.
Takva dva covjeka dozive da im neki ljudski sljam i odron psuje majku i zenu. Poslije svega gledas kako se stvaraju takvi likovi. Koje ljudsko smece moras biti i nezahvalno ****. Strasno je u sta smo se pretvorili.
Nadam se da ce normalna raja biti glasnija od skupine izroda i placenika i da ce Jug ispuniti ono sto je i napisao skupstini kluba. Pronaci domace izdajnike i protjerati ih sto dalje od kluba. Sve sto oni predstavljaju nije Zeljo niti je ikad bio.
Gledajuci ko se sve naziva navijacem ovog kluba postalo je strasno i zabrinjavajuce.
Cuva Bog Zelju svog!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 jun 2019, 23:53

HongKong je napisao/la:Kad ti kao igrac podignes klub na jedan veci nivo. Odigras toliko utakmica i zabijes toliko golova. Onda kao trener proslavis klub, ucinis ga svim onim cime se ponosio. Ugradis neku novu filozofiju fudbala, postavis taj klub na kartu fudbalske Europe, dodjes do polufinala kupa uefa. Promovises klub i drzavu u **** Japanu. Svojom pojavim obezbjedis da savez jedne drzave uopste i postoji. Imas svoju ulicu u Austriji, ono sto pricas neko napise i to pola Japana kupi da cita, ti se opet vracas stalno tamo gdje je sve pocelo, gdje si odrastao, u klub kojem si dao vise nego on tebi, u grad kojem si dao vise nego on tebi. Mozes birati gdje da odes i uzivas u postovanju koje si izgradio. Ti se vratis tamo.
Neko drugi naslijedi sve to, klub koji je njegov otac stvarao i ucinio onim sto jeste, dodjes i napravis velike rezultate. Iz nicega i od nicega napravis sampionsku ekipu koja je pomela konkurenciju. Stvoris ekipu koja je opet bar za kratko vratila taj klub na kartu Europe, doneses neku novu filozofiju i docekas da te otjeraju. Onda se vratis i opet taj klub podignes iz pepela u visine sve do titule najtrofejnijeg kluba u drzavi. Nabijes tolike komplekse, porusis rekorde i ucinis sve ljude koji vole klub ponosnim.
Takva dva covjeka dozive da im neki ljudski sljam i odron psuje majku i zenu. Poslije svega gledas kako se stvaraju takvi likovi. Koje ljudsko smece moras biti i nezahvalno ****. Strasno je u sta smo se pretvorili.
Nadam se da ce normalna raja biti glasnija od skupine izroda i placenika i da ce Jug ispuniti ono sto je i napisao skupstini kluba. Pronaci domace izdajnike i protjerati ih sto dalje od kluba. Sve sto oni predstavljaju nije Zeljo niti je ikad bio.
Gledajuci ko se sve naziva navijacem ovog kluba postalo je strasno i zabrinjavajuce.
:bow:

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 21 jun 2019, 00:00

Ma brate nikad se nisam osjecao ljigavije, moze covjek svasta svariti, ali ovo tesko. Ono bukvalno se stidis sto se neko takav identifikuje s klubom. Ne kontam nikako da sebi to dopustis.
Cuva Bog Zelju svog!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 jun 2019, 00:01

Kakav post :bow:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 21 jun 2019, 00:06

Joj Zaima smekerski izlazi vcrs iz Cordobe i govori pazi ovo: "joj vam cijena kod Vas sve skuplje....."
Pa jb.m ti ja za tvoju platu radim dva, tri mjeseca i jos se zali :crazy:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: torbica i 27 gostiju.