Ma svaki clanak komentarise na ss. na kilometar smrdi likmiky_hz je napisao/la:Kako mu vise nije mrsko.Et samo to ne razumijem,sve mogu skontati,ali 3030329 da pravis mail i aktiviras se,pa kako kraljuzagor1987 je napisao/la:Ovaj FORUMASH tobe se opet vratio hebo mamu svoju 100 profila i odma Usref pise prepoznas ga odma
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Iskreno, nije mi bilo drago kad procitah vijest o neodlasku na pripreme. Jos pogotovo kad je procitah sa pojedinih portala koje, yebo me otac obecah sebi da ih nikad vise necu otvoriti. Ali kako se uprava ekspresno oglasila, moja briga je prestala. Ne znam zasto, ali im vjerujem da ce do sutra sve biti ok.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Neki su mislili da pod tim nickom sad Vanja pisemiky_hz je napisao/la:Kako mu vise nije mrsko.Et samo to ne razumijem,sve mogu skontati,ali 3030329 da pravis mail i aktiviras se,pa kako kraljuzagor1987 je napisao/la:Ovaj FORUMASH tobe se opet vratio hebo mamu svoju 100 profila i odma Usref pise prepoznas ga odma
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kad je Adi Sose ispao nemam sta gledat ...midzuka je napisao/la:Izvinite na nevezanom postu, ali
- ElCartel11
- Kontakt:
Mislim da je Vanja pod nickom @duplakruna ali nisam 100%MaroonBjelave je napisao/la:Neki su mislili da pod tim nickom sad Vanja pisemiky_hz je napisao/la:Kako mu vise nije mrsko.Et samo to ne razumijem,sve mogu skontati,ali 3030329 da pravis mail i aktiviras se,pa kako kraljuzagor1987 je napisao/la:Ovaj FORUMASH tobe se opet vratio hebo mamu svoju 100 profila i odma Usref pise prepoznas ga odma![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Eno TOBE se satra gdje Rundu i Husrefa spominje kakav pokemon haha
Još jednom i je @duskajurisic potvrdio da pare dolaze. Upravo jer je on optimista i tvrdi da dolaze, mene je strah da ne bude kakav crnjak. Jer ako Jurišić kaže da je sutra sunčano, ti kišobran i duge gaće ponesi. Jednom prilikom na kafi sjedili @Pantelija, @duskajurisic i ja. Isto četvrtak bio kao što je sad. Ja se zamislio nešto i pitam ga koji je dan sutra, kaže on "petak brat moj". Ja odem sutra na džumu, nigdje nikog, 10 ljudi, kaže hodža "subota je danas sine, kakva džuma". Subota svanula nakon četvrtka!! Samo jer je on rekao da je petak. Nista mu ne vjerujte. Dervo ef. Hodžić se i dan danas sjebava i priča o liku kojeg je šejtan zaveo pa došao u subotu na džumu, a ne zna da sam ja akšamlučio sa Jurišićkom, što je još gore. @Pantelija mi je svjedok, ni dan danas ne znam gdje mi se taj petak izgubio, ali znam da od tog dana kad vidim Jurišićku ja na drugu stranu ulice pređem. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Još jednom i je @duskajurisic potvrdio da pare dolaze. Upravo jer je on optimista i tvrdi da dolaze, mene je strah da ne bude kakav crnjak. Jer ako Jurišić kaže da je sutra sunčano, ti kišobran i duge gaće ponesi. Jednom prilikom na kafi sjedili @Pantelija, @duskajurisic i ja. Isto četvrtak bio kao što je sad. Ja se zamislio nešto i pitam ga koji je dan sutra, kaže on "petak brat moj". Ja odem sutra na džumu, nigdje nikog, 10 ljudi, kaže hodža "subota je danas sine, kaokva džuma". Subota svanula nakon četvrtka!! Samo jer je on rekao da je petak. Nista mu ne vjerujte. Dervo ef. Hodžić se i dan danas sjebava i priča o liku kojeg je šejtan zaveo pa došao u subotu na džumu, a ne zna da sam ja akšamlučio sa Jurišićkom, što je još gore. @Pantelija mi je svjedok, ni dan danas ne znam gdje mi se taj petak izgubio, ali znam da od tog dana kad vidim Jurišićku ja na drugu stranu ulice pređem.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eto Vanja, koji god da si, oglasi se. Slijedi ti klempa zbog Irfana Hadzica 
Ma neka dodje @duskajirisical al neka bude musko ovaj put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Vanja je namjerno isko ban jer nam je najavljivao velika pojacanja a mi za za goriva nemamo, morali zamjeniti domacinstvo sa Celticom jer bi bilo 3:0 za njih kad se nebi pojavili.MaroonBjelave je napisao/la:Eto Vanja, koji god da si, oglasi se. Slijedi ti klempa zbog Irfana Hadzica
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nema još nick ali će ubrzo biti aktiviran
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pita moze li stari onaj nick/profil dobiti..MortemHz je napisao/la:Pa nema još nick ali će ubrzo biti aktiviran
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ne svidja mi se kasnjenje plata, pojacanja, kasnimo i na pripreme. Ako nastavimo kasnicemo i na tabeli iduce sezone.
Nasi se pripremaju vec za proljetni dio, jesenji nam nije toliko bitan tamam da dadnemo fore konkurentima.bordobijeli je napisao/la:Ne svidja mi se kasnjenje plata, pojacanja, kasnimo i na pripreme. Ako nastavimo kasnicemo i na tabeli iduce sezone.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hoće i da će ga seljiAlfredNobel je napisao/la:Hoćel nam i kamp uzeti?
-
Samozdravlje
- Kontakt:
To i to i to i drugog puta nema . Osvajati Titule dok ne izbrisemo ono neucestvovanje u EL . Imamo mi i sada respektabilnu ekipu , nadati se jos 1-3 pojacanja i u fulu smo . Znamo kako se osvaja i znamo postavljati izazove . NIKAD NISMO OSVOJILI 2 TITULE UZASTOPICE .THEC je napisao/la:ma nije da ti nisi upravu, nego se ja vodim logikom sa ulaganjima kao do sad trebaju nam godine, dominacija u domacem prvenstvu i nabijanje koeficijenta u evropi, a status nosioca mnogo donosi sad, u prijevodu da par godina zaredom budemo nosioci u 1. pretkolu LP, odlicne sanse bismo imali da svake godine minimalno play off EL igramo, a kad tad bi se i nama posrecilo, i po meni je ovo cemu trebamo teziti kao klub, sad ako se desi cudo pa investitor odluci jednog dana da ipak pljune mnogo vecu lovu u klub, jos bolje no tome se ipak ne bih nadao previseFoSte95 je napisao/la: ne bih se složio, ni zvezda nije bila ništa bolja do prije koju godinu u kvalama za euro takmičenja sve dok nisu pre ljeto pljunuli dobe pare za naše uslove, i plasirali se onda prvo u Evropa ligu, a sezonu kasnije i u LŠ. A nakon samo dvije dobre sezone evo ove treće su sigurni u play-offu za Evropa ligu. Znači jedino što treba je pljunuti veću cifru, dovest igrače i rezultat dolazi.
Kada kažu neće dobri igrači kod nas zbog terena, pa ni u Bugarskoj ništa bolji nisu pa Ludogorec dovodi igrače o kojima mi samo sanjati možemo.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Bjezi jbt sve smo pare spickali da kupimo titulu 
-
belosevic28
- Kontakt:
Ho's povuc svoje igrace iz tima zbog plata?AlfredNobel je napisao/la:Hoćel nam i kamp uzeti?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.