PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Da su svi igraci Zaim Olimpik bi bio jedini sarajevski klub.Ne zna se koga ebe vise il nas il pitare 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
On tek treba da nas šokira svojim znanjem hloptanjaMaroonBjelave je napisao/la:A sto po Zaimu bolan? Pa danas ste dobili verziju jednonog Saida u vidu Mehmeda.Osim13 je napisao/la:Ma yebaće nam Zaim svima majku, prvo nama samima pa ostalima
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno yebe jednu AmiluBosniaBoston je napisao/la:Da su svi igraci Zaim Olimpik bi bio jedini sarajevski klub.Ne zna se koga ebe vise il nas il pitare
Evo ti avatarzagor1987 je napisao/la:

- prisonbreak
- Kontakt:
Sad Nala ne valja, pa dragi Tuzlaci imal ikog da cijenite?
Aza kamikaza ne valja, Senco ne valja, prethodne uprave katastrofa, neko ds vam ugodi?
Aza kamikaza ne valja, Senco ne valja, prethodne uprave katastrofa, neko ds vam ugodi?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Drug kad sam im pisao sta ih ceka, oni su se izrugivali, ne daj Boze da smo mi danas ovako, oni bi se nasladjivali konstantno.prisonbreak je napisao/la:Sad Nala ne valja, pa dragi Tuzlaci imal ikog da cijenite?
Zao mi je Slobode i ne treba se tudjom mukom nasladjivati.
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
Idi ba otvori jos neki profil kakav bolesnikForumasch je napisao/la:Evo ti avatarzagor1987 je napisao/la:![]()
- Dokoljenko
- Kontakt:
zagor1987 je napisao/la: Idi ba otvori jos neki profil kakav bolesnik
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo 200k otkazna klauzula, a inace nije ni imao ugovor, samo u Slobodi

Ne smetaj mu. Trenutno pokusava skontati kako se stavlja avatar.Dokoljenko je napisao/la:zagor1987 je napisao/la: Idi ba otvori jos neki profil kakav bolesnik![]()
Kakav bolid. Decko ja ne zelim avatar,al ti treba odat priznanje valja bit toliko glup i uporan pa pravit tolike profile. To se zove glupost tj retardiranost
Sta se ibretis otvorio je 505 profila i dolazi na temu nasu da pljuje Husrefa. Jel ti treba crtat nesto?Osim13 je napisao/la:
I to je dovoljan razlog da vrijeđaš lika i spominješ mu majkuzagor1987 je napisao/la:Sta se ibretis otvorio je 505 profila i dolazi na temu nasu da pljuje Husrefa. Jel ti treba crtat nesto?Osim13 je napisao/la:
Njegov problem, staviš na ignore svaki put kad se pojavi i ćaož
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ides na svoj profil i tu klikni na avatar.zagor1987 je napisao/la:Kakav bolid. Decko ja ne zelim avatar,al ti treba odat priznanje valja bit toliko glup i uporan pa pravit tolike profile. To se zove glupost tj retardiranost
Kad se otvori sa strane onaj prozoric pored natpisa ''Link na URL avatara''
Tu kopiraj i unesi ovaj link
Nakon toga samo klikni na kockicu ispod gdje pise ''Posalji''
Ako ne mozes sve zapamtiti, nemoj se sikirati. Uradicu ti ja sutra kad tebe ne bude kod kuce

- Dokoljenko
- Kontakt:
Stani malo, tek zareze savlado.
Edit. Netacan navod. Izvinjavam se.
Edit. Netacan navod. Izvinjavam se.
Zadnja izmjena: Dokoljenko, dana/u 20 jun 2019, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Joj zeljovaca, izracunali kako mogu 11 kola biti bez poraza 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Vidis da sami sebe tjese. Bekric,Alispahic od njih prave Messija.redbull93 je napisao/la:Joj zeljovaca, izracunali kako mogu 11 kola biti bez poraza
- prisonbreak
- Kontakt:
Nikad se ne znazagor1987 je napisao/la:Vidis da sami sebe tjese. Bekric,Alispahic od njih prave Messija.redbull93 je napisao/la:Joj zeljovaca, izracunali kako mogu 11 kola biti bez poraza
I ja se nadam da Celik nece izgubiti, isto tako #zagor za Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.