FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A dobro realno nadji mi ljude od 50+ iz bivse drzave da ne vole Velez mimo BiH, ili makar da ga postuju... Bio sam u BGu i bukvalno svaki stariji navijac Zvezde ili Partizana mi kaze da je za njih Velez igrao najljepsi fudbal u drzavi.... Tako da me i od Bosanca to ne cudi....ManijakSaGrbavica je napisao/la:Sto Bosanac bodri Velez sa zvezda granda
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Pa on je svakako iz Hercegovine, Konjic jel bi tako nešto.kolezeljovac je napisao/la:A dobro realno nadji mi ljude od 50+ iz bivse drzave da ne vole Velez mimo BiH, ili makar da ga postuju... Bio sam u BGu i bukvalno svaki stariji navijac Zvezde ili Partizana mi kaze da je za njih Velez igrao najljepsi fudbal u drzavi.... Tako da me i od Bosanca to ne cudi....ManijakSaGrbavica je napisao/la:Sto Bosanac bodri Velez sa zvezda granda
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Joooj, hoce Sinan slaviti ako mu rodica pobijedi. Nemoj, Sinane, samo zakasniti na trening.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
Rodica. Nesto su bas blizak rod. Od dva brata djeca ja mislim.ManijakSaGrbavica je napisao/la:Džejla mu je rodica ili nesta drugo?
Realno sa trenutnim sastavom fale nam još 4 igrača po meni
Lijevi bek,štoper,krilo/vezni koji može igrat krilo i jedan napadač jer vidjeli smo kako Krpa ne može izgurati sam čitavu sezonu
EDIT 4 sa Mehićom
Lijevi bek,štoper,krilo/vezni koji može igrat krilo i jedan napadač jer vidjeli smo kako Krpa ne može izgurati sam čitavu sezonu
EDIT 4 sa Mehićom
- kolezeljovac
- Kontakt:
Koliko je tacno da mi se bivsi komso Kvesic vrati u Svetinju?
Momak znaci ispod mene stan bio ovdje na Pofama.... Znaci od svih igraca veceg profesionalca nisam vidio(cuo) van terena.... Pravi momak...
Momak znaci ispod mene stan bio ovdje na Pofama.... Znaci od svih igraca veceg profesionalca nisam vidio(cuo) van terena.... Pravi momak...
Jel se ovo Rodin vraca
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- ManijakSaGrbavica
- Kontakt:
Dobi Džejla Ramovic
Nece Sinan veceras zaspat
Željezničar 5:2 Sarajevo , 31.8.2019
Možda jedno 95% da bi se trebao vratitikolezeljovac je napisao/la:Koliko je tacno da mi se bivsi komso Kvesic vrati u Svetinju?
Razlozi:
1.Spominjali ga mediji
2.Pričo Amar o njemu
3.Fali nam lijevi bek
4.Bio već kod nas
5.Pravi manijak i sportista
6.Jedan mali problem je ugovor sa Širokim koji ističe 1.8.2019 god
Sad ako bude dolazio da li će sada ili nakon isteka ugovora vidjet ćemo znat će se u ova 2-3 dana
101 hiljada glasova ybtManijakSaGrbavica je napisao/la:Dobi Džejla Ramovic
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ako je tako za mustuluka si...Cevap je napisao/la:Možda jedno 95% da bi se trebao vratitikolezeljovac je napisao/la:Koliko je tacno da mi se bivsi komso Kvesic vrati u Svetinju?
Razlozi:
1.Spominjali ga mediji
2.Pričo Amar o njemu
3.Fali nam lijevi bek
4.Bio već kod nas
5.Pravi manijak i sportista
6.Jedan mali problem je ugovor sa Širokim koji ističe 1.8.2019 god
Sad ako bude dolazio da li će sada ili nakon isteka ugovora vidjet ćemo znat će se u ova 2-3 dana
Imal gdje raspored s datumima?
Je li mi mozemo njega registrovati za sezonu ako bi dosao lupam 2.-3. augusta kad mu istekne ugovor?
Ne mogu da vjerujem da na onom forumu ne samo da konstantno pljuju Amara nego psuju i Ivicu i ženu mu. Sramota.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma moze kod nas sveLjoZee je napisao/la:Je li mi mozemo njega registrovati za sezonu ako bi dosao lupam 2.-3. augusta kad mu istekne ugovor?
Kojem?bojamora je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da na onom forumu ne samo da konstantno pljuju Amara nego psuju i Ivicu i ženu mu. Sramota.
- BosniaBoston
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Imal gdje raspored s datumima?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.