FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma Hadžija spisk'o sve pare na klasne igrače, zato račun zjapi prazan. 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pa visina ima je izmedju 1,68 do 1,87 ono sto sam ja upratio a cini mi se da su vecina preko 1,75SarajevoJeBordo je napisao/la:Zar ima neko kod njih da je preko 1,70m?ShofaII je napisao/la:Daj nam ovoga
![]()
Ovaj je šilji vanjskim ko Quaresma, realno na ovim videima neke poteze, šuteve, centaršuteve što sam vidio to je kod nas u ligi naučna fantastika. Nije ovaj njihov fudbal toliko za podcjeniti.
Ovaj mi je onako zbog te upraznjene pozicije bio interesantan, a ima taj neki blentave sut. Nasao sam bio i neke klipove gdje izvodi i slobodnjake. Imaju mu te neke lopte cudnu putanju nekako naglo padaju.
Bio je i klip gdje su bundes ligu pominjali a po ovome gore pretpostavljam da je Borusije M bila u pitanju nisam gledao sve.
Mozda smo mi i podcijenili tu njihovu ligu. Al eto vidjece no kako ce proci ovaj u drugoj Francuskoj, jbg kod njih su odbrane jake pa mozda se ispostavi da bi neki od njih mogao biti i dobra investicija.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Braćo, blokirani nam svi racuni, dosao prljavi kladionicarski azijski novac. 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Samo se vi zayebayite al ako sutra ne bude vijesti da su legle genge, hajra mi od zivota nema.
-
- Kontakt:
Fuj, ja mislim da nam je cak i kamata obracunata.Pantelija je napisao/la:Braćo, blokirani nam svi racuni, dosao prljavi kladionicarski azijski novac.
Nasty, naastyyy Vietnamiiic moneeey!
Cash cash cash, samo cash cash cash!

“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
ON VOLI SARAJVO...Pantelija je napisao/la:Braćo, blokirani nam svi racuni, dosao prljavi kladionicarski azijski novac.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Avaz napravio clanak o nama sa pričom odavde i sa drustvenih mreza.
Zalosno
Zalosno
Pesimista: ne moze gore od ovoga
- AlfredNobel
- Kontakt:
Čuješ ti neko pucketanje?ShofaII je napisao/la:Avaz napravio clanak o nama sa pričom odavde i sa drustvenih mreza.
Zalosno
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zamislite koliko voli Sarajevo kad je u ovakvoj situaciji potpisao ugovorSarajevoJeBordo je napisao/la:ON VOLI SARAJVO...Pantelija je napisao/la:Braćo, blokirani nam svi racuni, dosao prljavi kladionicarski azijski novac.

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Isti sam tiMaroonBjelave je napisao/la:Samo se vi zayebayite al ako sutra ne bude vijesti da su legle genge, hajra mi od zivota nema.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Jao kako cemo ovih dana zacepit usta svim ovim novinarcicima sa jednim transferom.
Lete pare letim ja...
Lete pare letim ja...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Samo to i moze ovu pricu zavrsiti.Amca007 je napisao/la:Jao kako cemo ovih dana zacepit usta svim ovim novinarcicima sa jednim transferom.
Lete pare letim ja...
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Hej ako ne legnu danas, mogu leci i preko vikenda, da se sve zavrsi, ali raspolozive pare od ponedjeljka tako da, nema brige
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Nevjerovatno kako cim dodju neke malo losije vijesti odma brzinom svjetlosti ulijetaju padobranci predstavljajuci se kao navijaci da blate sve zivo. Ne znam jel mi stvarno imamo takve dusmane medju svojim navijacima il su to navijaci drugih klubova?
Nego ne mogu Celtic da iscekam. Koga god pitam svi idu, nebitno za koga navijaju, jos na to dodaj dijasporu i mogli bi abd da oborimo sopstveni rekord po posjeti.
Nego ne mogu Celtic da iscekam. Koga god pitam svi idu, nebitno za koga navijaju, jos na to dodaj dijasporu i mogli bi abd da oborimo sopstveni rekord po posjeti.

DB aka Ledeni
-
- Kontakt:
]Nisam upucen sta se desava,
Zbog cega smo odgodili pripreme, ne zele igraci zbog kašnjenja plata ili klub nema novca za pripreme?
Kad idemo za Sloveniju? Vidim vecina opravdava ovu situaciju po meni nije bas normalano da se ovo dešava. Al nadam se i vjerujem da ce ovo sve biti ok i de cemo docekati spremni Celtica i prvenstvo.
Zbog cega smo odgodili pripreme, ne zele igraci zbog kašnjenja plata ili klub nema novca za pripreme?
Kad idemo za Sloveniju? Vidim vecina opravdava ovu situaciju po meni nije bas normalano da se ovo dešava. Al nadam se i vjerujem da ce ovo sve biti ok i de cemo docekati spremni Celtica i prvenstvo.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ma prije svega treba zanemariti tu pricu da su igraci odbili da udju u autobuse, niko nije bio tamo da to potvrdi a i nekako je djecije...bordobijeli je napisao/la:]Nisam upucen sta se desava,
Najavili su rjesenje problema jucer, eventualno danas, najveci problem je CBBiH, i procedure za azijske zemlje iz kojih nam dolazi novac. Uglavnom, bit ce sve dobro, smijem garantovati da je samo odgodjeno, dok se to ne rijesi.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Kako saznaju **** u toku jučerašnjeg dana fudbalerima Sarajeva je uplaćena jedna plaća, a danas bi im trebala biti uplaćena većina zaostalog novca. Bordo ekspedicija će put Slovenije krenuti danas u posljepodnevnim ili sutra u ranim jutarnjim satima.
Plate nisu gro problema nego premije neisplacene za duplu, uplatice im se dio/rata sutra, tako je dogovoreno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Denchi je napisao/la:Plate nisu gro problema nego premije neisplacene za duplu, uplatice im se dio/rata sutra, tako je dogovoreno...
Denchi kralju
-
- Kontakt:
Pa meni jedini logican razlog ne odlazka u Sloveniju da kasne plate. Ne vjerujem da klub nije imao za put i pripreme pa radi tog odgodiliAngelDiMaria je napisao/la:Ma prije svega treba zanemariti tu pricu da su igraci odbili da udju u autobuse, niko nije bio tamo da to potvrdi a i nekako je djecije...bordobijeli je napisao/la:]Nisam upucen sta se desava,
Najavili su rjesenje problema jucer, eventualno danas, najveci problem je CBBiH, i procedure za azijske zemlje iz kojih nam dolazi novac. Uglavnom, bit ce sve dobro, smijem garantovati da je samo odgodjeno, dok se to ne rijesi.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, alacious, bhfanatic14, Bilosta, Bing [Bot], boki86, Hamagara, James1987, mire971, NeSamSafetee, Proximic, r3m1, Rajvosa4ever, rimljanin90, Sanchez87hz, Vanja8, zagorski i 139 gostiju.