De nam to ovdje prenesi..svrakino1921 je napisao/la:Pitari evo izasli u Avazu vasi komentari sa vaseg pdf-a
![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Forumasch je napisao/la:Nije paint, nego je kovceg!Admir74 je napisao/la:Brate jel to paint?SarajevoJeBordo je napisao/la:
- Dokoljenko
- Kontakt:
Forumasch je napisao/la:Fukare pozvale na okupljanje: Ne dozvolimo lopovima da nam ugase klub
Nezadovoljni aktuelnim stanjem u klubu, oglasili su se navijači Fudbalskog kluba Sloboda, popularne Fukare.
Sa cukundede na pradedu,
Sa pradede na dedu,
Sa dede na sina,
Sa sina na veterinara,
Sa veterinara na fukaru......
100 godina okupljanja 'NAKO
Nisam pratio, zar se nisu fukare ugasile? Neko je pisao na njihovom pdf_u da su ugasili grupu, svih sest se slozilo.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Osladile se pare Fukarama pa su prestali i igrače isplaćivati sve njima šalju. Kaže novi UO prioriteti su prioriteti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Zao mi ih, nekako su uvijek bili antipaticni.Osim13 je napisao/la:Osladile se pare Fukarama pa su prestali i igrače isplaćivati sve njima šalju. Kaže novi UO prioriteti su prioriteti.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Vijetnamci.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zadnja Ivanina recenica izdominirala,opisala stanje 2.sarajevskog klubaDokoljenko je napisao/la:Vijetnamci.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Dokoljenko
- Kontakt:
Veš mašine pod hipotekom.BosniaBoston je napisao/la:Zadnja Ivanina recenica izdominirala,opisala stanje 2.sarajevskog klubaDokoljenko je napisao/la:Vijetnamci.
Pa tek sam skontao kakav show vlada u sekciji komentara na portalu, ko prime Prepucavanja svega mi 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nisi svjestan sta propustasOsim13 je napisao/la:Pa tek sam skontao kakav show vlada u sekciji komentara na portalu, ko prime Prepucavanja svega mi
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Dokoljenko
- Kontakt:
Čelik posuđuje pare Sarajevu. Investitorska posla.

- prisonbreak
- Kontakt:
Nemoj misliti da Zeljakn nije molio..Dokoljenko je napisao/la:Čelik posuđuje pare Sarajevu. Investitorska posla.
![]()
![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- Dokoljenko
- Kontakt:
Nek' niste dali.prisonbreak je napisao/la:Nemoj misliti da Zeljakn nije molio..Dokoljenko je napisao/la:Čelik posuđuje pare Sarajevu. Investitorska posla.
![]()
![]()
Bice prijateljskih, bice para.
- prisonbreak
- Kontakt:
Stotinjak hiljada smo dali,imali ste neku ratu da uplatite.Dokoljenko je napisao/la:Nek' niste dali.prisonbreak je napisao/la:Nemoj misliti da Zeljakn nije molio..Dokoljenko je napisao/la:Čelik posuđuje pare Sarajevu. Investitorska posla.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bice prijateljskih, bice para.
Zaradilo se i u ligi vec, bilo je tu dosta 6+ i tako, imamo para krava ih ne moze pojest.
Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj, osim ako taj neprijatelj nije i moj neprijatelj, ako opet taj neprijatelj bude moj prijatelj da bi bio neprijatelj moga neprijatelja sto da ne 
Športski pozdrav.
Športski pozdrav.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakve misliredbull93 je napisao/la:Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj, osim ako taj neprijatelj nije i moj neprijatelj, ako opet taj neprijatelj bude moj prijatelj da bi bio neprijatelj moga neprijatelja sto da ne
Športski pozdrav.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Jel' velika kamata?
Reci svojim sto se razbacuju da plate poreze, syebace vas ljudi. Nemoj poslije da ti nisam rekao.
Reci svojim sto se razbacuju da plate poreze, syebace vas ljudi. Nemoj poslije da ti nisam rekao.
Razumijemo se u potpunosti.svrakino1921 je napisao/la:Kakve misliredbull93 je napisao/la:Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj, osim ako taj neprijatelj nije i moj neprijatelj, ako opet taj neprijatelj bude moj prijatelj da bi bio neprijatelj moga neprijatelja sto da ne
Športski pozdrav.
![]()
Vi najbolje znate kakve kamate daju turci, pitaj generalnog sponzoraDokoljenko je napisao/la:Jel' velika kamata?![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- prisonbreak
- Kontakt:
Ljepoto porezi su placeniDokoljenko je napisao/la:Jel' velika kamata?![]()
Uspjeli sko redovnije plate izmiri nego Zeljo i Sarajevo zajedno
@prisone oni misle u nas samo jedan investitor 
Imamo ih cak i za posudit slobodi ako zatreba.
Jedan iz braCke zemlje Turske, drugi iz Katara, treci je anoniman.
Imamo ih cak i za posudit slobodi ako zatreba.
Jedan iz braCke zemlje Turske, drugi iz Katara, treci je anoniman.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.