FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mene najviše ljuti što je juče bilo "sutra", pa je danas opet "sutra", pa će sutra biti opet "sutra".
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Denchi phickoAngelDiMaria je napisao/la:Denchi je napisao/la:Plate nisu gro problema nego premije neisplacene za duplu, uplatice im se dio/rata sutra, tako je dogovoreno...
Denchi kralju
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Igrači su baš picajzle ispali. Da im kasni menstruacija trebama, ne bi se ovoliko nasekirali. Baš su "drama queens", pustili da nas 15 min yebe pola države. Na koga li su samo takvi, da zbog para nešta odgađaju i provode... 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kako je potvrđeno za ****, jučer tokom dana je isplaćen dio zaostalih plata, dok će do kraja sedmice biti riješen i preostali dug, pa bi tako sa te strane bio ispoštovan cjelokupan dogovor uprave kluba sa jedne i fudbalera sa druge strane.
Što se tiče odlaska u Sloveniju, još ije poznato kada će Bordo ekspedicija krenuti put Slovenije, ali ono što je sigurno je da je za ponedjeljak zakazana prva pripremna utakmica, koja će biti odigrana, što znači da bi se prvotimci već sutra mogli uputiti na pripreme i nastaviti sa planiranim radom.
Bit ce da su ovi iz uprave namakli neku lovu mimo ovoga sto se ceka da prodje i da im je to isplaceno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hahahahah... Sta ti je ba. Pa jarane 4 plate i plus premije im duguju. Izvini buraz, treba momcima spomenik dici. Osvojili momci duplu i sutili. To je greska administracije i komplet Uprave. A sta radi Uprava za to vrijeme??? Znali su proceduru. Uhljebi cekaju da im ovaj Vijetnamac namakne para, a niko marke znaci nije namako u klub. Bukvalno je lezi hljebu da te jedem.skoroalen je napisao/la:Igrači su baš picajzle ispali. Da im kasni menstruacija trebama, ne bi se ovoliko nasekirali. Baš su "drama queens", pustili da nas 15 min yebe pola države. Na koga li su samo takvi, da zbog para nešta odgađaju i provode...
Tako je buraz .. nema pravo niko nista srati .. pocevsi od sebe prvog kad mi kasni plata 2 dana nije mi dobro a ne 4mjeseca..naravno imaju oni vece prihode ali isto tako imaju i vece rashodeStroj1946 je napisao/la:Hahahahah... Sta ti je ba. Pa jarane 4 plate i plus premije im duguju. Izvini buraz, treba momcima spomenik dici. Osvojili momci duplu i sutili. To je greska administracije i komplet Uprave. A sta radi Uprava za to vrijeme??? Znali su proceduru. Uhljebi cekaju da im ovaj Vijetnamac namakne para, a niko marke znaci nije namako u klub. Bukvalno je lezi hljebu da te jedem.skoroalen je napisao/la:Igrači su baš picajzle ispali. Da im kasni menstruacija trebama, ne bi se ovoliko nasekirali. Baš su "drama queens", pustili da nas 15 min yebe pola države. Na koga li su samo takvi, da zbog para nešta odgađaju i provode...
- prisonbreak
- Kontakt:
Posudili vam Turci iz Celika da uplatite bar jedan dio, nista i drugi put opet sko zatreba.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Cek cek, ne duguju se njima 4 plate, njima su uvijek lijegale po tri plate, sada se sa uplayom te tri plate kasni nekih 20 + dana.
Tj vise ne kasni, minđe su dobile.lovu a sad kad budu zabusavali na terenu slijedi ih pljuvanje od istoka i zapada
jbg bit ce odmah hocete plate a necete da trcite, bla bla al eto htjeli su show, dobili su.
Tj vise ne kasni, minđe su dobile.lovu a sad kad budu zabusavali na terenu slijedi ih pljuvanje od istoka i zapada
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pantelija, zaslužili su plate nakon onakve sezone, i više od od zarađenih plata. Ja bi krivicu prebacio na one koji vode klub.
FK Sarajevo
Pantelija je napisao/la:Cek cek, ne duguju se njima 4 plate, njima su uvijek lijegale po tri plate, sada se sa uplayom te tri plate kasni nekih 20 + dana.
Tj vise ne kasni, minđe su dobile.lovu a sad kad budu zabusavali na terenu slijedi ih pljuvanje od istoka i zapadajbg bit ce odmah hocete plate a necete da trcite, bla bla al eto htjeli su show, dobili su.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
-
belosevic28
- Kontakt:
Joj sege oca mi.
Do juce kaHamo keltik, sad se trazi krivac sto drzava istrazuje VELIKU KOLICINU NOVCA prije nego dozvoli transakciju.
Bas ono sa stavom pisete, kako vjetar tako i vi, pojedini ofc.
Do juce kaHamo keltik, sad se trazi krivac sto drzava istrazuje VELIKU KOLICINU NOVCA prije nego dozvoli transakciju.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nogometašima Sarajeva počela je isplata zaostalih plata nakon što je prošla prva transakcija novca investitora iz Vijetnama, potvrđeno je za Klix.ba.
Ekspedicija FK Sarajevo u četvrtak nije otputovala za Rogašku Slatinu u Sloveniju, gdje su trebali nastaviti pripreme za novu sezonu u kojoj ih očekuju izazovi u Premijer ligi BiH i u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
Put je odgođen zbog neisplaćenih obaveza prema igračima iz prethodnog perioda, a razlog tome je sporadična birokratska procedura.
"Igrači su dobili prvu neisplaćenu platu, a u toku današnjeg i sutrašnjeg dana očekuje se da će im biti isplaćene i sve ostale naknade", saopćeno nam je iz kluba.
Ekspedicija Sarajeva vrlo vjerovatno bi već danas trebala krenuti put Slovenije.
K L I X
Dobili su jednu platu, nisu sve, ne barataš tačnim informacijama Panto
Ekspedicija FK Sarajevo u četvrtak nije otputovala za Rogašku Slatinu u Sloveniju, gdje su trebali nastaviti pripreme za novu sezonu u kojoj ih očekuju izazovi u Premijer ligi BiH i u kvalifikacijama za Ligu prvaka.
Put je odgođen zbog neisplaćenih obaveza prema igračima iz prethodnog perioda, a razlog tome je sporadična birokratska procedura.
"Igrači su dobili prvu neisplaćenu platu, a u toku današnjeg i sutrašnjeg dana očekuje se da će im biti isplaćene i sve ostale naknade", saopćeno nam je iz kluba.
Ekspedicija Sarajeva vrlo vjerovatno bi već danas trebala krenuti put Slovenije.
K L I X
Dobili su jednu platu, nisu sve, ne barataš tačnim informacijama Panto
FK Sarajevo
Pa zakonski nisu mogli juce sve dobiti
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jesam li i ja takav?belosevic28 je napisao/la:Joj sege oca mi.
Bolje bilo šta pisati, nego ništa pa jel
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
belosevic28
- Kontakt:
Nisi, ti si gori.
Samo pisati od grupne faze do gasenja, sve u dva sata. PaJa
Samo pisati od grupne faze do gasenja, sve u dva sata. PaJa
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Onda je u redu.
Vidiš kako može sad plata, nakon izlaska prljavog veša u javnost. Što je moralo do toga doć? Nek im ovo bude lekcija za u buduće. Pamet u glavu, svi.
Vidiš kako može sad plata, nakon izlaska prljavog veša u javnost. Što je moralo do toga doć? Nek im ovo bude lekcija za u buduće. Pamet u glavu, svi.
FK Sarajevo
Da da, treba Namu je.bat mater jer kasni s uplatom, on ce svoj novac stititi ugovoom, bezobraznikBordoSarajevo je napisao/la:Onda je u redu.
I tako prodje njihovih 5 minuta pljuvanja,nema plata ovo ono.Vjerujem da je banka provjerila i gdje su stampane novcanice s obzirom da je prva veca transakcija novog vlasnika gdje ce sve naredne teci ustaljenom procedurom.Jos da hoce sada koje zvucno ime leci nek cirevi pucaju ovim kvazi novinarima i lutvinim padobrancima
Krajnje je vrijeme da se Nam registruje na ovaj forum kako bi nam odgovorio na neka pitanja, posebno sta to on radi sa svojim novcem kojeg je namijenio klubu...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sve je to u redu, i treba tako, i to je jedini ispravan način u poslu s nama, al moglo se naći neko rješenje da se plate isplate, ne plaćamo mi sad igrače milione pa da nam za to trebaju masne pare.
Ja vjerujem da još nije rjeseno to s bankom ali eto vidi se da se moze i platiti nešto, ima način, nije trebalo bjezat od tog i cekat da se desi to sto se desilo, ruku na srce, ruznu poruku smo poslali.
Bilo je prica oko tog kasnjenja i dok je bila sezona u jeku, mislio sam da to dušmani, kojih imamo dosta, izmišljaju, mi smo se smijali tome, i ja sam se smijo i šegačio se tome jer nisam vjerovo al ispade da je bila istina. To me pogodilo.
Imali su dušmani svojih 5 minuta, al ne smijemo i ne trebamo im dat ni tih 5 minuta.
Ja vjerujem da još nije rjeseno to s bankom ali eto vidi se da se moze i platiti nešto, ima način, nije trebalo bjezat od tog i cekat da se desi to sto se desilo, ruku na srce, ruznu poruku smo poslali.
Bilo je prica oko tog kasnjenja i dok je bila sezona u jeku, mislio sam da to dušmani, kojih imamo dosta, izmišljaju, mi smo se smijali tome, i ja sam se smijo i šegačio se tome jer nisam vjerovo al ispade da je bila istina. To me pogodilo.
Imali su dušmani svojih 5 minuta, al ne smijemo i ne trebamo im dat ni tih 5 minuta.
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.