Samo da ti kazem da su sinoc igraci poslje utakmice dobili platu,kad vec trazis odgovorBLU SKY je napisao/la:Gigant je napisao/la:Govorim opcenito, dosadasnja diskusija,i vase djecije, kada ostanete bez ikakvih argumenata, pocinjete vrijedjati.....a za pileta sam njega pitao, i za to mi ne trebaju argumenti vase grupenick je napisao/la:argumentovana diskusija na temu zasto pile nije otiso na utakmicu
bas si gigantpitao covjeka, dobio odgovor, i cao,sta se vi sekirate
Moj gigante neskiramo se mi vi treba da se sekirate zbog situacije u tvom klubu,pitaj igrace koliko plate nisu dobili,skupljate primjer za debrbi na kojem niste prisustvovali po 3km da igracima daju po 200km,pitaj vucinu scepanovica ko mu placa kiriju nemaju za hljeba.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
možemo branitelja, kad zabijemo celiku, zrinjskom i ostalim malo jacim ekipama 6 golova, e onda mozemo reci da smo jaki 
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Pazi sta pricas, jer cim odgovoris argumentom, ispadas balavac, i sl.Megamon je napisao/la: Samo da ti kazem da su sinoc igraci poslje utakmice dobili platu,kad vec trazis odgovor
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Ti si dobio odgovor od mene sto peglas ljude bez potrebe, ne idu svi u srednju ima ljudi koji rade i izdrzavaju porodicu.Netrebas se praviti pametan ja nisam navijac ja sam simpatizer i vise puta sam izjavio ne idem na gostovanja i zaboli me k.i.t.a za vase ultra furke gostovanja imam i previse al nemam volje ni vremena vise...Gigant je napisao/la:Pazi sta pricas, jer cim odgovoris argumentom, ispadas balavac, i sl.Megamon je napisao/la: Samo da ti kazem da su sinoc igraci poslje utakmice dobili platu,kad vec trazis odgovor
Na kosevu ne gledam utakmice i to sam obijasnio jel sam sebi djelujem da sjedim u lavoru i nista se zivo nevidi.
Jesi li sretan i zadovoljan odgovorima ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
jos da dodam da ovo nije nikakav uspjeh, jer ovaj branitelj igra koliko ja znam u nekoj drugoj ligi, ako smo jaki u nedjelju trebamo dati opet 6 golova.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Treba dati banovicima golove **** ove vec smo ih prosli...kinone je napisao/la:jos da dodam da ovo nije nikakav uspjeh, jer ovaj branitelj igra koliko ja znam u nekoj drugoj ligi, ako smo jaki u nedjelju trebamo dati opet 6 golova.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- nookey
- Kontakt:
Ne možeš dati, zato što će ti Budućnost parkirati autobus pred go,a ovi momci su došli odigrali otvoreno, primili šestaka i zato su ispraćeni aplauzomkinone je napisao/la:jos da dodam da ovo nije nikakav uspjeh, jer ovaj branitelj igra koliko ja znam u nekoj drugoj ligi, ako smo jaki u nedjelju trebamo dati opet 6 golova.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
samo cu reci za ove kriticare, sjedite vi u kuci, toplije je mnogo...
1/2 kupa idemo dalje
1/2 kupa idemo dalje
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Rutinska pobjeda.Sve zavrseno u prvih 15 minuta,Zeba i Culum najbolji,Kerla i Vasilic odigrali odlicno.Jedino je Rovcanin tanak bio i pokazalo se zasto nema mjesta,a bojim se da nece ni imati nakon veceras prikazane igre.
Posjeta solidna s obzirom na protivnika i termin utakmice.
Slijedi nam vazna utakmica protiv Buducnosti i nece nam biti lahko.Ne znam kako je Branitelj uspio proci Leotar
fizicki su totalno nespremni.
Posjeta solidna s obzirom na protivnika i termin utakmice.
Slijedi nam vazna utakmica protiv Buducnosti i nece nam biti lahko.Ne znam kako je Branitelj uspio proci Leotar
AMAR OSIM!
Culum lud 
Višća još ludji, fuli haman prazan go
Višća još ludji, fuli haman prazan go
Još da se čitati zna. Fino te pitam otkud Joldić, šta on predstavlja. Nisam znao da je dio Uprave FK Željezničar niti da on vodi pregovore sa igračima.tm-ovac iz mase je napisao/la:Ma otlkud jarane znam šta predstavlja Joldić samo mi je ovo sve izgledalo kao neki pregovori,čim je tu i Šehina stara jedino ako sa starom ne izlazi po kafićima.Upotrijebi malo glavu!!!
Kup smo odradili, prošli u polufinale ali sad nam slijedi utakmica sa Banovićima gdje ce biti dosta teže.
Što se mene tice ,može bilo kakva pobjeda.
Zeba veceras 3 gola za 15 minuta. Rovcanin promaši prazan gol

Što se mene tice ,može bilo kakva pobjeda.
Zeba veceras 3 gola za 15 minuta. Rovcanin promaši prazan gol
Nisam Zadovoljan!!!
Kad smo Leotaru mogli zabit 8 komada, mogli smo Branitelju bar 10...

Kad smo Leotaru mogli zabit 8 komada, mogli smo Branitelju bar 10...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
AYAN je napisao/la:Nisam Zadovoljan!!!
Kad smo Leotaru mogli zabit 8 komada, mogli smo Branitelju bar 10...![]()
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Zao mi je sto ovaj Kerla napusta Zeljeznicar jer bi sa Vasilicem cinio najjaci stoperski par ne u BIH nego u regionu
. Kako bi tek izgledali da su prosli pripreme zajedno da poznaju dovoljno dobro jedan drugog i da imaju dovoljno utakmica u nogama odigranih zajedno u paru. Ali eto bice tu ako Bog da Bogicevic, Mesic i Gancev tako da za odbranu bas nimalo ne brinem! Sve u svemu, dobro je ovo danas bilo, rutinski, jako od samog pocetka pa do kraja. Pristup igri onakav kakav svi mi ocekujemo bez obzira da li se radilo o premierligasu ili nekom nizeligasu. Jedan zacrtani cilj ostvaren, a to je da prezimimo u kupu, a drugi cilj smo na pragu ostvarenja a to je da budemo u samom vrhu premierligaske tabele!
Ja bio do 65 min morao na poso. Hajd vidio sam sve golove,po meni Culum najbolji a RoWa fakat nije kalibar za Zelju treba mu se zahvaliti i poslati negdje u Famos..nek je Amar izbacio Viscu jer nema zayebancije nikom.Sada turisticki na revans pa napasti jesenju titulu u BL mislim da mi mozemo to..
1921-2011
Samo malo zar je tako sigurno da Kerla i Šehić idu na kraju sezone
Osim je rekao za Šehu ubrat dosta love,živi bili pa vidjeli.Mada nebih volio da odu na kraju neka ih barem još jednu sezonu.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
kerla je potpisao predugovor samo ne znam koliko nama para, vjerovatno opet neka naknada il sica, predobar igrac opet ide bezveze...Hamo je napisao/la:Samo malo zar je tako sigurno da Kerla i Šehić idu na kraju sezoneOsim je rekao za Šehu ubrat dosta love,živi bili pa vidjeli.Mada nebih volio da odu na kraju neka ih barem još jednu sezonu.
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Moje skromno mišljenje, mada se neki neće složiti samnom, ali Kerla mi je kompletniji igrač od Cocalića, puno je sigurniji od njega.Hamo je napisao/la:Samo malo zar je tako sigurno da Kerla i Šehić idu na kraju sezoneOsim je rekao za Šehu ubrat dosta love,živi bili pa vidjeli.Mada nebih volio da odu na kraju neka ih barem još jednu sezonu.
Za Šehu mogu reći da mu treba još pure da bi bio prava golmanska KLASA, ja bih mu preporučio da se još malo kali u Želji i mislim da će tako i uraditi...jer će ga na to nagovoriti Sir Amar.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.