A OPET NIJE NI TAKO. On je dobro upoznat sa procedurama medjutim ko moze pretpostaviti koliklo tacno sta traje. Drugo, tek 15og je promjenjen statut kluba zbog Nama. Dalje, ako Namu, milijarderu, valja uprava onda valja i meni, ne vjerujem da sam puno pametniji od njega i da su njemu pare pale sa grane. Dalje, ne shvatam te price sto ne posude, mislis da smijes ti posudjivati pare tek tako dok glavni finansijer ne odluci? Drug, oni su uposlenici kluba koji slusaju sta im se kaze, medju njiima ima i Namovih ljudi, posudbe i krediti ocito nisu bili opcija, mislili su da ce se igraci strpiti i nemojte molim vas suplje kao nemaju sta jesti, ja koliko znam prvih 18 igraca vala malo ko ima ispod 4 milje. Isplacuje se kvartalno, dakle nekad mart 12 milja. To su DVIJE MOJE GODISNJE PLATE. O kakvom jadu i kokuzluku pricamo? Ponavljm, pare im se moraju isplatiti i premije i sve, to ne sporim ali zbo par dana administrativnih problema odbiti ici na pripreme je krajnje glupo. A uprava ocito nije smjela od Nama da poduzima korake. Covjek ovdje godinu dana bio i eto ne zna sta i kako ide, glup.Stroj1946 je napisao/la:Nije to opravdanje Denchi. Postoje ljudi koji se informisu. Pogotovo poslovni ljudi, sto je normalna praksa. Ako on nije nasi su bili duzni da mu dostave papire oko regulacija i zakona. Kao sto se vidi nije niko, jer ne znaju debili.Denchi je napisao/la:Neda covjek zaduzenja
On je u NO
Ne znaju ovi ba azijati euro zakone I zakone nase drzave
Nije ni Tan znao
Bas mozete kakiti, o mnogo vecim i bitnijim problemima sutite a znate ih itekako dobro a ticu se svlacionice, zimskih pripre,ma i ljetnog dijela. Ali tu je medju odgovornim onaj kojem se ime ne spominje, a kada treba pljuvati upravu tu ste najbrzi. Uz to, ista ta uprava je formirala sportski segment koji je imao sve najbolje moguce uslove prosle sezone pa zavrsismo treci . Ne sjecam se da su bojkotoovali igrace platom? Stvorili im opet najbolje uslove, uzeli momci i husref duplu, i eto kao nesposobni, ne znaju ovi sami osvojili duplu, iz zemlje rasli.