FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam vec davno znao za ovo, preko nekih naših igrača al nisam htio pisati.Ja sam se šokirao kad su mi rekli.U glavnom pala je bez veze velika ljaga na klub,a i dušmani nam se naslađuju.Ono bacali smo se u prsa,kurcili i sad ovo.
Ova bruka nije smjela doći do javnosti,i netko bi za ovo u upravi trebao odgovarati.
Ova bruka nije smjela doći do javnosti,i netko bi za ovo u upravi trebao odgovarati.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja koliko znam, problem su premije od proslog mjeseca a ne plate od februara, i daleko veci problem: kako znate da su se igraci pobunili, da to nije bilo samo odgadanje dok se procedure sa bankama ne zavrse.ledesma je napisao/la:Druze, pa nije leglo u februaru, pa da se vrsi provjera do danas, nego tek neki dan, sta je sa ostalim mjesecima? Sto se nije isplacivalo?AngelDiMaria je napisao/la:De da Bog da ti jednom leglo 10000e iz azije, a da vec ima 500, pa da te ja pitam jel ti sega sto ne mozes podici jer ti je CBBIH zakljucala sve do kraja procedure, pa da skontas vise i ti a i svi koji smatrate da je do uprave, a nije, do drzave je. Treci smo svijet ljudiKamuflazn je napisao/la:Sega da nije na racunu bilo feninga. Ko ce odgovarati sto kasno ulazimo u sezonu i sto igraci ne treniraju? Obavili 1 trening samo?
Trebate jos da znate i ako je jedan lik u cbbih koji je ukljucen u proceduru na godisnjem, kasnice sve, jer ovo je BOSNA
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Jel ti mene zaje.....?Kamuflazn je napisao/la:AngelDiMaria je napisao/la:De da Bog da ti jednom leglo 10000e iz azije, a da vec ima 500, pa da te ja pitam jel ti sega sto ne mozes podici jer ti je CBBIH zakljucala sve do kraja procedure, pa da skontas vise i ti a i svi koji smatrate da je do uprave, a nije, do drzave je. Treci smo svijet ljudiKamuflazn je napisao/la:Sega da nije na racunu bilo feninga. Ko ce odgovarati sto kasno ulazimo u sezonu i sto igraci ne treniraju? Obavili 1 trening samo?
Ali da nije bilo feninga da se isplate plate?
Grad, mujakic, ulaznice, sponzori pa barem za jednu platu. Pusti suplje nije vlansik htio zaduzenja trebalo bi da smo imali taj novac operativan.
Jel znas sta znaci kad ti se zaledi racun? mozes imat milijardu, dok se ne odobri nema ni feninga. Odustajem od daljeg objasnjavanja. ako koga sta posebno zanima s te bankarske strane , ima privatni
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Dzaba objasnjavas. Vjeruj mi. Postalo je IN od pregovora sa Husrefom da se pljuu rumeni, lezba, potura i ekipa. Sve, ali sve sto se desi negativno prebacit ce se na njih. Ne kontaju ljudi da zive u zemlji 3. svijeta, jednoj od najkorumpiranijih u svijetu i broj 1. u evorpi, ne kontaju da kada na racun udruzenja gradjana lijezu ogromne pare slijede provjere i sve pizde materine, dzaba pises.AngelDiMaria je napisao/la:De da Bog da ti jednom leglo 10000e iz azije, a da vec ima 500, pa da te ja pitam jel ti sega sto ne mozes podici jer ti je CBBIH zakljucala sve do kraja procedure, pa da skontas vise i ti a i svi koji smatrate da je do uprave, a nije, do drzave je. Treci smo svijet ljudiKamuflazn je napisao/la:Sega da nije na racunu bilo feninga. Ko ce odgovarati sto kasno ulazimo u sezonu i sto igraci ne treniraju? Obavili 1 trening samo?
Jes, pitaj Hadziju kako mu je tesko... kakve gluposti pisete... nevjerovatno. Idi na fb i Namu hebi mater seljacku sto ne salje pare jer se 10 igraca pobunilo jer 20 dana kasni kvartalna isplata.bordobijeli je napisao/la:Onda se pitamo kako ne mozemo zadrzati tim i kako niko nece u ovu ligu. Moras štrajkat da platu dobiješ. Sad mi je jasno kako je Hadziji pregovarati trebas nekog nagovoriti da dodje a ovamo strajk nema plata par mjeseci.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kakvo ba kacenje. Procitaj sviju ti sta sam napiso. Ako on ne poznaje zakone, ako njegovi ljudi ne raspolazu informacijama, ljudi iz administracije iz kluba iz nase drzave, je duzna da ga obavijeste o regulacijama i zakonima.Denchi je napisao/la:Pa sta su trebali zivota ti? Zakacit se s Namom koji ti salje milione zarad 10 igraca koji su tu privremeno uz duzno postovanje al tako je? Lakse je niz vodu jarane, pa provlacit kroz usi usput jbg...spominjat inspekcije itd. Licence I ostale pm dok ne skonta da nije bas tako opusteno...Stroj1946 je napisao/la:Nije to opravdanje Denchi. Postoje ljudi koji se informisu. Pogotovo poslovni ljudi, sto je normalna praksa. Ako on nije nasi su bili duzni da mu dostave papire oko regulacija i zakona. Kao sto se vidi nije niko, jer ne znaju debili.Denchi je napisao/la:Neda covjek zaduzenja
On je u NO
Ne znaju ovi ba azijati euro zakone I zakone nase drzave
Nije ni Tan znao
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pantelija sve ovo uredu sto si rekao . Al nije se smijelo doci u situaciju da nisi isplatio Mart, april, maj i premije za duplu a pocinjes iducu sezonu tu onda ne stima nesto. igrači su i dosad kvartalno dobijali plate nije bilo pobuna sad i to kasni, nije uredu da cekas 3 mjeseca i onda opet kazu moras još malo cekati.Pantelija je napisao/la:A OPET NIJE NI TAKO. On je dobro upoznat sa procedurama medjutim ko moze pretpostaviti koliklo tacno sta traje. Drugo, tek 15og je promjenjen statut kluba zbog Nama. Dalje, ako Namu, milijarderu, valja uprava onda valja i meni, ne vjerujem da sam puno pametniji od njega i da su njemu pare pale sa grane. Dalje, ne shvatam te price sto ne posude, mislis da smijes ti posudjivati pare tek tako dok glavni finansijer ne odluci? Drug, oni su uposlenici kluba koji slusaju sta im se kaze, medju njiima ima i Namovih ljudi, posudbe i krediti ocito nisu bili opcija, mislili su da ce se igraci strpiti i nemojte molim vas suplje kao nemaju sta jesti, ja koliko znam prvih 18 igraca vala malo ko ima ispod 4 milje. Isplacuje se kvartalno, dakle nekad mart 12 milja. To su DVIJE MOJE GODISNJE PLATE. O kakvom jadu i kokuzluku pricamo? Ponavljm, pare im se moraju isplatiti i premije i sve, to ne sporim ali zbo par dana administrativnih problema odbiti ici na pripreme je krajnje glupo. A uprava ocito nije smjela od Nama da poduzima korake. Covjek ovdje godinu dana bio i eto ne zna sta i kako ide, glup.Stroj1946 je napisao/la:Nije to opravdanje Denchi. Postoje ljudi koji se informisu. Pogotovo poslovni ljudi, sto je normalna praksa. Ako on nije nasi su bili duzni da mu dostave papire oko regulacija i zakona. Kao sto se vidi nije niko, jer ne znaju debili.Denchi je napisao/la:Neda covjek zaduzenja
On je u NO
Ne znaju ovi ba azijati euro zakone I zakone nase drzave
Nije ni Tan znao
Bas mozete kakiti, o mnogo vecim i bitnijim problemima sutite a znate ih itekako dobro a ticu se svlacionice, zimskih pripre,ma i ljetnog dijela. Ali tu je medju odgovornim onaj kojem se ime ne spominje, a kada treba pljuvati upravu tu ste najbrzi. Uz to, ista ta uprava je formirala sportski segment koji je imao sve najbolje moguce uslove prosle sezone pa zavrsismo treci . Ne sjecam se da su bojkotoovali igrace platom? Stvorili im opet najbolje uslove, uzeli momci i husref duplu, i eto kao nesposobni, ne znaju ovi sami osvojili duplu, iz zemlje rasli.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Nam je ovdje godinama , zna on sve kakvi su nasi ljudi neodgovorni td , covjek radi vec dugo u Fk Sarajevu, samo sto je jos otkupio od Tana pa se sad svr pita .... Nam je posten al ovi nasi su katastrofa,...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Čuo sam da žele i neke otkazne klauzule, od koga su to vidjeli?skoroalen je napisao/la:Igrači su baš picajzle ispali. Da im kasni menstruacija trebama, ne bi se ovoliko nasekirali. Baš su "drama queens", pustili da nas 15 min yebe pola države. Na koga li su samo takvi, da zbog para nešta odgađaju i provode...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
A dje su trebali naucit kolko zumri iz cbbh treba dana da pregleda transakciju od 20 milki iz vijetnama?
Svima prvi put
S Tanom nisu tako radili, drugi klub nijedan tako nije radio iz bih, vpf nikad to nije radio, I bonus x faktor zumra ima kupljenu diplomu pa ceka daria informaticara da joj malo pomogne?
Pa bgt ko da smo na wall streetu klub otvorili u pm...
Opet serete bez pokrica po upravi zbog ovog malog husrefovog isprdka I dusebriznicima jer jbg njima milioni prolaze iz vijetnama oni znaju kako to ide...

Svima prvi put
S Tanom nisu tako radili, drugi klub nijedan tako nije radio iz bih, vpf nikad to nije radio, I bonus x faktor zumra ima kupljenu diplomu pa ceka daria informaticara da joj malo pomogne?
Pa bgt ko da smo na wall streetu klub otvorili u pm...
Opet serete bez pokrica po upravi zbog ovog malog husrefovog isprdka I dusebriznicima jer jbg njima milioni prolaze iz vijetnama oni znaju kako to ide...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 21 jun 2019, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Apsolutno podrzavam medijski embargo fk sarajeva. Znaci nit da sta izvjestavaju niti da sta pitaju osim konferencija pred tekme, na kraju godine izvjestaj i nista vise. Ja nmg da vjerujem da ti u klubu dva milijardera kazu e ova uprava radi dobar posao, iako su iz sranja od zemlje idemo investirati, samo nasem bosnji, neobrazovanom u pravnom, ekonomskom i menadzerskom smislu niko ziv ne valja i uvijek ce prvo uperiti prstom reci taj i taj je kriv, a ne raspitati se prvo malo i sl. Kleveta i lazi na zavidnom nivou nema sta. Nije ba ni do naseg fudbala koliko je do nas samih sto nam je liga ovakvo sranje
Uprava je po meni kriva, i tu se sva prica zavrsava.AngelDiMaria je napisao/la:Apsolutno podrzavam medijski embargo fk sarajeva. Znaci nit da sta izvjestavaju niti da sta pitaju osim konferencija pred tekme, na kraju godine izvjestaj i nista vise. Ja nmg da vjerujem da ti u klubu dva milijardera kazu e ova uprava radi dobar posao, iako su iz sranja od zemlje idemo investirati, samo nasem bosnji, neobrazovanom u pravnom, ekonomskom i menadzerskom smislu niko ziv ne valja i uvijek ce prvo uperiti prstom reci taj i taj je kriv, a ne raspitati se prvo malo i sl. Kleveta i lazi na zavidnom nivou nema sta. Nije ba ni do naseg fudbala koliko je do nas samih sto nam je liga ovakvo sranje
Vjerovatno negdje radis, i predsjednik UO, tj. vlasnik dionica, gazda ili kako hoces. Ne isplati platu od februara, ti ces vjerovatno kupce kriviti, mozda cistacicu, svog kolegu? Ne kazem da ih treba lincovati, ali Bogami naruziti itekako. Kakav je ovo glas za pojacanja koja trebaju doci?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Neslužbeno saznajemo da su jučer isplaćene martovske, a danas i sutra bi trebale biti isplaćene plate za april i maj tako da bi bordo ekspedicija danas ili sutra trebala krenuti put Slovenije, gdje će imati tri jake provjere. Protivnici bi trebali biti Partizani, Slovačko i Domžale.
Hajde ako nista sad smo "zvanicno" saznali da se plate daju kvartalno tj na svaka 3 mjeseca.Ja iskreno nisam vjerovao u to kad su mi pricali,kontam ko ce pristati na to,ali ok.Znaci ovo kad poplacaju iduce isplate su tek u septembru.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Vijetnamski predsjednik FK Sarajevo ponudio je da Cong Phuong odbaci povijesnu priliku Lige prvaka
Petak, 21. lipnja 2019. 07:13 GMT + 7
Cong Phuong ima veliku šansu da postane prvi vijetnamski igrač koji je prisustvovao UEFA Ligi prvaka, ali je odbio ići u Francusku kako bi isprobao svoj posao u Drugoj diviziji.
Prije odlaska u Francusku, Cong Phuong je posjetio prvog učitelja koji je podučavao nogomet
Nacionalna nagrada U15 - Next Media 2019: mlađi brat Cong Phuong sjaji, HAGL potvrđuje svoju snagu
To je informacija koju dijeli poduzetnik Nguyen Hoai Nam na osobnoj stranici 18. lipnja. U skladu s tim, g. Nguyen Hoai Nam pozvao je napadača Nguyena Cong Phuonga da se pridruži klubu FK Sarajevo kako bi imao priliku postati prvi vijetnamski igrač koji će sudjelovati na europskom turniru za klubove No.1. Međutim, Cong Phuong je odbio ići u Francusku kako bi pokušao posao u drugorazrednom timu.
Gospodin Nguyen Hoai Nam trenutno je predsjednik Kluba FK Sarajevo - aktualnog prvaka nacionalnog prvenstva Bosne i Hercegovine. Njegova će momčad iduće sezone sudjelovati u UEFA Ligi prvaka i susresti Škotsku s Celtic klubom u preliminarnim natjecanjima
Osim što posjeduje FK Sarajevo, poslovni čovjek Nguyen Hoai Nam također je član upravnog odbora kluba KV Kortrijik (Top 5 belgijskih nacionalnih prvenstava).
G. Nguyen Hoai Nam bio je kandidat za potpredsjednika VFF-a zadužen za financijski tečaj 8 ali nije bio izabran. Trenutno je generalni direktor Berjaya Vietnam Group i predsjednik Intercontinental Hotela u Hanoi, predsjednik Nam Huong tvrtke, potpredsjednik Sheraton hotela ...
U nedavnom intervjuu za novine Tuoi Tre, predsjednik HAGL kluba Doan Nguyen Duc rekao je da bi se potpredsjednik VFF-a zadužen za sponzorstvo trebao povući i osloboditi mjesta za druge ako nije dobro odradio svoj dio. U isto vrijeme, gospodin Nui City je također potvrdio da će samo 10 minuta nakon povlačenja, drugi ljudi popuniti prazninu s obvezom da vrate VFF ne manje od 200 milijardi godišnje.
“Odgovoran sam za ovu izjavu i istaknut ću se za imenovanu osobu. To je poslovni čovjek Nguyen Hoai Nam - koji je izgubio izbore na nedavnoj konferenciji VFF-a, ”- rekao je g. Duc za novine Tuoi Tre.
Podijelivši se s VTC Newsom poslijepodne 20. lipnja na izjavi g. Doana Nguyena Ducka, poslovni čovjek Nguyen Hoai Nam rekao je: „Moje je stajalište vrlo jasno: prvo, poštovanje Vijetnamskog nogometnog saveza od strane njih. još uvijek radi. I ne možemo znati da li VFF može obaviti posao ili ne? Drugo, kao poslovna osoba, vrlo je osjetljivo govoriti o krijumčarenju, tako da nije preporučljivo govoriti o emocijama Coach Park Hang Seo ”.
Petak, 21. lipnja 2019. 07:13 GMT + 7
Cong Phuong ima veliku šansu da postane prvi vijetnamski igrač koji je prisustvovao UEFA Ligi prvaka, ali je odbio ići u Francusku kako bi isprobao svoj posao u Drugoj diviziji.
Prije odlaska u Francusku, Cong Phuong je posjetio prvog učitelja koji je podučavao nogomet
Nacionalna nagrada U15 - Next Media 2019: mlađi brat Cong Phuong sjaji, HAGL potvrđuje svoju snagu
To je informacija koju dijeli poduzetnik Nguyen Hoai Nam na osobnoj stranici 18. lipnja. U skladu s tim, g. Nguyen Hoai Nam pozvao je napadača Nguyena Cong Phuonga da se pridruži klubu FK Sarajevo kako bi imao priliku postati prvi vijetnamski igrač koji će sudjelovati na europskom turniru za klubove No.1. Međutim, Cong Phuong je odbio ići u Francusku kako bi pokušao posao u drugorazrednom timu.
Gospodin Nguyen Hoai Nam trenutno je predsjednik Kluba FK Sarajevo - aktualnog prvaka nacionalnog prvenstva Bosne i Hercegovine. Njegova će momčad iduće sezone sudjelovati u UEFA Ligi prvaka i susresti Škotsku s Celtic klubom u preliminarnim natjecanjima
Osim što posjeduje FK Sarajevo, poslovni čovjek Nguyen Hoai Nam također je član upravnog odbora kluba KV Kortrijik (Top 5 belgijskih nacionalnih prvenstava).
G. Nguyen Hoai Nam bio je kandidat za potpredsjednika VFF-a zadužen za financijski tečaj 8 ali nije bio izabran. Trenutno je generalni direktor Berjaya Vietnam Group i predsjednik Intercontinental Hotela u Hanoi, predsjednik Nam Huong tvrtke, potpredsjednik Sheraton hotela ...
U nedavnom intervjuu za novine Tuoi Tre, predsjednik HAGL kluba Doan Nguyen Duc rekao je da bi se potpredsjednik VFF-a zadužen za sponzorstvo trebao povući i osloboditi mjesta za druge ako nije dobro odradio svoj dio. U isto vrijeme, gospodin Nui City je također potvrdio da će samo 10 minuta nakon povlačenja, drugi ljudi popuniti prazninu s obvezom da vrate VFF ne manje od 200 milijardi godišnje.
“Odgovoran sam za ovu izjavu i istaknut ću se za imenovanu osobu. To je poslovni čovjek Nguyen Hoai Nam - koji je izgubio izbore na nedavnoj konferenciji VFF-a, ”- rekao je g. Duc za novine Tuoi Tre.
Podijelivši se s VTC Newsom poslijepodne 20. lipnja na izjavi g. Doana Nguyena Ducka, poslovni čovjek Nguyen Hoai Nam rekao je: „Moje je stajalište vrlo jasno: prvo, poštovanje Vijetnamskog nogometnog saveza od strane njih. još uvijek radi. I ne možemo znati da li VFF može obaviti posao ili ne? Drugo, kao poslovna osoba, vrlo je osjetljivo govoriti o krijumčarenju, tako da nije preporučljivo govoriti o emocijama Coach Park Hang Seo ”.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ledesma je napisao/la:Uprava je po meni kriva, i tu se sva prica zavrsava.AngelDiMaria je napisao/la:Apsolutno podrzavam medijski embargo fk sarajeva. Znaci nit da sta izvjestavaju niti da sta pitaju osim konferencija pred tekme, na kraju godine izvjestaj i nista vise. Ja nmg da vjerujem da ti u klubu dva milijardera kazu e ova uprava radi dobar posao, iako su iz sranja od zemlje idemo investirati, samo nasem bosnji, neobrazovanom u pravnom, ekonomskom i menadzerskom smislu niko ziv ne valja i uvijek ce prvo uperiti prstom reci taj i taj je kriv, a ne raspitati se prvo malo i sl. Kleveta i lazi na zavidnom nivou nema sta. Nije ba ni do naseg fudbala koliko je do nas samih sto nam je liga ovakvo sranje
Vjerovatno negdje radis, i predsjednik UO, tj. vlasnik dionica, gazda ili kako hoces. Ne isplati platu od februara, ti ces vjerovatno kupce kriviti, mozda cistacicu, svog kolegu? Ne kazem da ih treba lincovati, ali Bogami naruziti itekako. Kakav je ovo glas za pojacanja koja trebaju doci?
Da, radim u bankarskom sektoru i znam gdje sta i kako i zato vam ovoliko i objasnjavam. Ali to je ocito sizifov posao na forumu.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovaj Pantelija uziva u kontru da ide uopšte se ne raspravljam i ne zelim. Al imam pravo da kazem da nije uredu sto ljudima nisu isplacene plate za Mart, april, maj i premije. Kvartalno se placa i dosad nije se niko bunio sad i to kasni a pocinje nova sezona. Uopšte me ne interesuje koje u upravi ovo nije uredu apsolutno sam uz igrace . ne napadam nikog ni vlasnika ni upravu samo zelim normalano FKS da se spremimo za Celtica i prvenstvo.
Ovo nije dobro sto se desilo ma kakvo god opravdanje iznosili.
Ovo nije dobro sto se desilo ma kakvo god opravdanje iznosili.
Dobro eto radis, jel se te provjere vrse od februara? Ili tek neki dan? Kad je sezona zavrsena? Sto nisu isplatili premije momcima? Jel se i tad vrsila provjera?AngelDiMaria je napisao/la:ledesma je napisao/la:Uprava je po meni kriva, i tu se sva prica zavrsava.AngelDiMaria je napisao/la:Apsolutno podrzavam medijski embargo fk sarajeva. Znaci nit da sta izvjestavaju niti da sta pitaju osim konferencija pred tekme, na kraju godine izvjestaj i nista vise. Ja nmg da vjerujem da ti u klubu dva milijardera kazu e ova uprava radi dobar posao, iako su iz sranja od zemlje idemo investirati, samo nasem bosnji, neobrazovanom u pravnom, ekonomskom i menadzerskom smislu niko ziv ne valja i uvijek ce prvo uperiti prstom reci taj i taj je kriv, a ne raspitati se prvo malo i sl. Kleveta i lazi na zavidnom nivou nema sta. Nije ba ni do naseg fudbala koliko je do nas samih sto nam je liga ovakvo sranje
Da, radim u bankarskom sektoru i znam gdje sta i kako i zato vam ovoliko i objasnjavam. Ali to je ocito sizifov posao na forumu.
Ne trebas biti strucnjak za ovo, pogotovo ne za datume(kad i sta), u ovaj sad proces transakcije novca nemam pojma. Znam samo da nije cifra koja se pise, i da ce u septembru vjerovatno morati istu cifru poslati, ako je kvartalna isplata, jer dok vrate ova dugovanja za plate, ostaje nam za kikiriki i Sabrino putovanje na pne glupe seminare, radi licne promocije.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Je.bp ga plata i grob, od dolaska tana , placanje je KVARTALNOJE.EBO GA SVAK.
Tri plate iplacene nekad kraj februara pocetak marta, iduca je trebala biti kraj maja pocetak juna. JEL TRREBA CRTATI?????
Tri plate iplacene nekad kraj februara pocetak marta, iduca je trebala biti kraj maja pocetak juna. JEL TRREBA CRTATI?????
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- AngelDiMaria
- Kontakt:
i da dodamo da su transakcij drugacije zbog nedavne promjene statuta na sjednici, djaba pricati brate da je od tad ta procedura, da nije od februara, kako sta gdje kome vise crtati. Nek smo mi zivi i zdravi i skontaliPantelija je napisao/la:Je.bp ga plata i grob, od dolaska tana , placanje je KVARTALNOJE.EBO GA SVAK.
Ne kontam ovo isplacene za aprila a dva mjeseca sutra il prekosutra , pa jesul prosle pare il nisu , joj sta mi napravis,o od cjele dobre price ,sad da nam se razni bahili smiju , a i da sam priznam nije mi jasno kako milijarferu moze bit tolki problem prebavit pare il lopte
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Seres ledesma ko foka jarane
Fino ti se crta ovdje da je kvartalno plate
I to u biti I nije sporno nego premije haj jbg
Ne osvajamo premije svaki dan, fina cifra dogovoreno na rate
Uradjena promjena statuta nedavno, da bi zastitio bas lovu koja stize, kasni se 2 hefte sa tim isplatama haj eto mjesec, ali se ne kasni jer nije poslo lik ili sto "nema" love na racunu nego zbog provjere koju ta cifra nalaze...kojom ti zamrznu racune, pa ti nista ne bi ni pomoglo ni krediti niti bilo koji legalni putevi...
Jel ruzno jest jbg ali bit ce I lijepo...mozes kriviti bih, baketa, I vijetnam zbog stvari koje se tamo desavaju pa se treba provjeravati toliko...
Fino ti se crta ovdje da je kvartalno plate
I to u biti I nije sporno nego premije haj jbg
Ne osvajamo premije svaki dan, fina cifra dogovoreno na rate
Uradjena promjena statuta nedavno, da bi zastitio bas lovu koja stize, kasni se 2 hefte sa tim isplatama haj eto mjesec, ali se ne kasni jer nije poslo lik ili sto "nema" love na racunu nego zbog provjere koju ta cifra nalaze...kojom ti zamrznu racune, pa ti nista ne bi ni pomoglo ni krediti niti bilo koji legalni putevi...
Jel ruzno jest jbg ali bit ce I lijepo...mozes kriviti bih, baketa, I vijetnam zbog stvari koje se tamo desavaju pa se treba provjeravati toliko...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 5 gostiju.