FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da nije opet Tan uletio
Veli ne mozete vi bez amidje 
-
bordobijeli
- Kontakt:
PA BAS ZATO STO SE ZNA DA JE KVARTALNO TREBALI SU DO POCETKA PRIPREMA SVE ISPLATITI. Ovo ti je isto s Slavkom i zeljeznicarem banke, transakcije ma koga briga sto nisi na vrijeme uplatio a bilo vremena davno je mart bio od zadnje plate. Neko je kasnio s uplatama ko sta kako ne znam.Pantelija je napisao/la:Je.bp ga plata i grob, od dolaska tana , placanje je KVARTALNOJE.EBO GA SVAK.
Tri plate iplacene nekad kraj februara pocetak marta, iduca je trebala biti kraj maja pocetak juna. JEL TRREBA CRTATI?????
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Djaba sve hahahaha, cekamo Letica sad
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- Orangina85
- Kontakt:
Smijesno je da se pokusavaju opravdati odgovorni iz uprave. Ovo se jako dugo vuce i igraci su ovo najavljivali odavno ali ovi valjda kontaju da nece momci ovako zategnuti. I tek se sad mrdnula guzica da se rjesava i opet se rjesava zahvaljujuci drugim ljudima koji su se javili da pomognu. Sve se ovo moglo rijesiti prije 10-15 dana. Nije ni do Nama jer je na prvoj skupstini najavio da planira uplatiti veci iznos i da se to isprati.
Sto se tice isplata kvartalnih niko nikada nije pristao na to, niti je igracima to bilo uredu. Pa sta mislite kako je ljudima koji zive od plate do plate a rade u klubu sa nekim platama koje nisu nikakav luksuz.
Sto se tice isplata kvartalnih niko nikada nije pristao na to, niti je igracima to bilo uredu. Pa sta mislite kako je ljudima koji zive od plate do plate a rade u klubu sa nekim platama koje nisu nikakav luksuz.
Hadzija namjerno napravio ovakvu situaciju kako bi se ovi iz Celtica opustili, da nas ne klepe sa osam golova razlike.
Opusteno ba.
Prolaz u drugo pretkolo LP je ovim uvecan na sa 1% na 2,5%
Opusteno ba.
Prolaz u drugo pretkolo LP je ovim uvecan na sa 1% na 2,5%
Samo treba crtat ono sto se objasnjava... low capacity...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
johntravolta123
- Kontakt:
Hajmo vijest da je potpisao Letic i da su otisli u Sloveniju da se ovo sve smiri
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pa Bošnji je vazda lakše bilo uperiti prstom i reći "on je lopov", nego se opismeniti. Šta te to čudi? Svaka rečenica koju klub saopšti, a koja se tiče načina poslovanja iz oblasti struke, je suvišna i samo se daje materijal polupismenim debilima da prave neke mahalsko-bošnjačke konstrukcije kako neko ne zna raditi svoj poso. Al nema veze što 30 godina glasa za SDA i radi za 550KM.AngelDiMaria je napisao/la:Apsolutno podrzavam medijski embargo fk sarajeva. Znaci nit da sta izvjestavaju niti da sta pitaju osim konferencija pred tekme, na kraju godine izvjestaj i nista vise. Ja nmg da vjerujem da ti u klubu dva milijardera kazu e ova uprava radi dobar posao, iako su iz sranja od zemlje idemo investirati, samo nasem bosnji, neobrazovanom u pravnom, ekonomskom i menadzerskom smislu niko ziv ne valja i uvijek ce prvo uperiti prstom reci taj i taj je kriv, a ne raspitati se prvo malo i sl. Kleveta i lazi na zavidnom nivou nema sta. Nije ba ni do naseg fudbala koliko je do nas samih sto nam je liga ovakvo sranje
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Mac sa dvije ostrice.
Uz igrace sam da trebaju dobiti zaradjene plate, uz igrace sam jer su ispravni po ovom pitanju.
Mi smo ko kerovi, bosnjaci opcenito, pa i balkanci, bacis kost i mi ko kerovi odma grizemo jedni druge, a problem ko zna sta je.
Bitno je da se pise i vrijedja, takvi smo ograniceni odma na noz docekujemo svakog i sve sto nije na nas mlin. Bez da se isti saslusa vec se izvuce ono najgore, a ostalo nije ni bitno, jer ima jedna mala sitnica sto ti ne odgovara i onda oko nje se vrti, a on daleko od srzi problema. Nego eto to nam je tema.
Kazem uz igrace sam, ali...
Ti isti igraci nisu iznad Sarajeva, nije ovo bruka nikakva, pa kasni sve u ovoj drzavi pa i plate njihove.
Sto sute kad im legne plata od 3 mjeseca, 18 000KM. Ko si ? Da'l je realno da primaju priblizne sume novca?
Sad kad vam plata kasni, 10 dana vi necete da igrate, OK evo vam plata zaradjena, ali sad necemo 0:3 na grbavici, sad hocemo 0:5. Odlicne uslove za igru imate, odlicne plate, nije moguce da za 3 mjeseca potrosis 18 000KM. Propustio si dan na pripremama, kasnis na trening, ides na sisu, odgovaras nadredjenom, ostajes iz 11h, kvaris ugled kluba... imaju sankcije, kao sto imaju i svi uvjeti da budes opet prvak i da uzmes kup. Pa izvoli probaj ne uzeti bar neki trofej svake godine.
Plate su dobili i imalo se malih administrativnih problema, 2.000 000 eura je tu. Sad hocemo odbranu titule.
Uz igrace sam da trebaju dobiti zaradjene plate, uz igrace sam jer su ispravni po ovom pitanju.
Mi smo ko kerovi, bosnjaci opcenito, pa i balkanci, bacis kost i mi ko kerovi odma grizemo jedni druge, a problem ko zna sta je.
Bitno je da se pise i vrijedja, takvi smo ograniceni odma na noz docekujemo svakog i sve sto nije na nas mlin. Bez da se isti saslusa vec se izvuce ono najgore, a ostalo nije ni bitno, jer ima jedna mala sitnica sto ti ne odgovara i onda oko nje se vrti, a on daleko od srzi problema. Nego eto to nam je tema.
Kazem uz igrace sam, ali...
Ti isti igraci nisu iznad Sarajeva, nije ovo bruka nikakva, pa kasni sve u ovoj drzavi pa i plate njihove.
Sto sute kad im legne plata od 3 mjeseca, 18 000KM. Ko si ? Da'l je realno da primaju priblizne sume novca?
Sad kad vam plata kasni, 10 dana vi necete da igrate, OK evo vam plata zaradjena, ali sad necemo 0:3 na grbavici, sad hocemo 0:5. Odlicne uslove za igru imate, odlicne plate, nije moguce da za 3 mjeseca potrosis 18 000KM. Propustio si dan na pripremama, kasnis na trening, ides na sisu, odgovaras nadredjenom, ostajes iz 11h, kvaris ugled kluba... imaju sankcije, kao sto imaju i svi uvjeti da budes opet prvak i da uzmes kup. Pa izvoli probaj ne uzeti bar neki trofej svake godine.
Plate su dobili i imalo se malih administrativnih problema, 2.000 000 eura je tu. Sad hocemo odbranu titule.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ono sto se stavi na papir, to se mora ispostovatti, bez pogovora ili opravdanja.
Ali isto tako, kad dobijes sta trebas onda ces da snosis odgovornost zbog lose forme i losih rezultata.
Strogo poslovno treba.
Mi svi od plata zivimo, i iste se moraju obezbjediti. Tu nema price.
Ne zivimo mi svi istim kvalitetom zivota. Neko moze sa 200KM mjesec progurati, neko ne moze ni sa 2000. Ne zelim u to da ulazim.
Plate moraju biti na vrijeme.
Zelim sad i odgovornost za lose igre, losu formu, lose rezultate, itd...
Ali isto tako, kad dobijes sta trebas onda ces da snosis odgovornost zbog lose forme i losih rezultata.
Strogo poslovno treba.
Mi svi od plata zivimo, i iste se moraju obezbjediti. Tu nema price.
Ne zivimo mi svi istim kvalitetom zivota. Neko moze sa 200KM mjesec progurati, neko ne moze ni sa 2000. Ne zelim u to da ulazim.
Plate moraju biti na vrijeme.
Zelim sad i odgovornost za lose igre, losu formu, lose rezultate, itd...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ova situacija je ok ako su parametri dobrog rada zeljeznicara, borac, sloboda. Mi pricamo o FKS o nekom iskoraku, Celticu, europi, dominaciji. A onda neko kaze ok je sto kasne koji dan kvartalne plate za mart, administrativni problemi. Sto bi jedan Lazic, Crepulja, Rahmanovic cekali na platu i premije 4 mjeseca i onda im neko kaze administrativni problem, naravno da ljudi zele da idu. Neozbiljno od strane naseg kluba koji zeli da bude europski i da dominira u BIH.
Pa mozda zato sto je 15.og bila sjednica na kojoj je Nam zavrsio sve sa FKS STO SE TICE STATUTA I OSIGURAVANJA NOVCA? 15. JE BIO PRIJE 6 DANA, ne prije 26. Ni prije 46.bordobijeli je napisao/la:PA BAS ZATO STO SE ZNA DA JE KVARTALNO TREBALI SU DO POCETKA PRIPREMA SVE ISPLATITI. Ovo ti je isto s Slavkom i zeljeznicarem banke, transakcije ma koga briga sto nisi na vrijeme uplatio a bilo vremena davno je mart bio od zadnje plate. Neko je kasnio s uplatama ko sta kako ne znam.Pantelija je napisao/la:Je.bp ga plata i grob, od dolaska tana , placanje je KVARTALNOJE.EBO GA SVAK.
Tri plate iplacene nekad kraj februara pocetak marta, iduca je trebala biti kraj maja pocetak juna. JEL TRRoEBA CRTATI?????
A ako gazda kaze NEMA PLATA DOK SE OVO NE ZAVRSI, ONDA NEMA, KOME SMETA ODE U VIJETNAM I NARUŽI GA ILI MU GRAFIT OPALI ISPRED VRATA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako iko moze reci upravi ili ako uprava cita forum, neka se ove kvartalne plate pretvore u normalna nakazivanja, svaki mjesec plata i to je to.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Al dobro cudno mi da su igraci strajkovali , ili neko ih nagovorio na to , sumnjam ako im je Emir obecaod a ce biti da je problem oko Banaka , ne znam onda sta strajkuju , moglo im je leci na racune i u Sloveniji kad budu ...
- Orangina85
- Kontakt:
Ta sjednica veze nema sa slanjem sredstava...to je rijeseno na prethodnoj koja je bila dosta ranije i tada je Nam najavio slanje veceg iznosa i da se isprati to i da ne moze on kao Tan slati pare svako 3 mjeseca nego 1 ili 2 puta godisnje. Jel to sad treba znaciti da treba plata biti svako pola godine?Pantelija je napisao/la:Pa mozda zato sto je 15.og bila sjednica na kojoj je Nam zavrsio sve sa FKS STO SE TICE STATUTA I OSIGURAVANJA NOVCA? 15. JE BIO PRIJE 6 DANA, ne prije 26. Ni prije 46.bordobijeli je napisao/la:PA BAS ZATO STO SE ZNA DA JE KVARTALNO TREBALI SU DO POCETKA PRIPREMA SVE ISPLATITI. Ovo ti je isto s Slavkom i zeljeznicarem banke, transakcije ma koga briga sto nisi na vrijeme uplatio a bilo vremena davno je mart bio od zadnje plate. Neko je kasnio s uplatama ko sta kako ne znam.Pantelija je napisao/la:Je.bp ga plata i grob, od dolaska tana , placanje je KVARTALNOJE.EBO GA SVAK.
Tri plate iplacene nekad kraj februara pocetak marta, iduca je trebala biti kraj maja pocetak juna. JEL TRRoEBA CRTATI?????
A ako gazda kaze NEMA PLATA DOK SE OVO NE ZAVRSI, ONDA NEMA, KOME SMETA ODE U VIJETNAM I NARUŽI GA ILI MU GRAFIT OPALI ISPRED VRATA
Igraci su ovo najavili i prije prozivke i niko nije shvatio ozbiljno pa smo dovedeni u ovi situaciju.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ma svi mi glupi, svima pojedinci nesto fol objasnjavaju, mi glupi bosnjaci treba nam crtati, a igraci napravili bojkot! Sve dok im se ne isplati i posljednji fening, nek ne treniraju!!!!
Yebala vas Sabra u šupak, strucnjaci pametni.
Dabogda vi tako radili, pa bi vas onda pito o tim vasim naucnim radovima o bankarskom sektoru i platama.
Dabogda vi tako radili, pa bi vas onda pito o tim vasim naucnim radovima o bankarskom sektoru i platama.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Od realnih šansi protiv Seltika do tjeranja uprave u dva dana. 
Gdje su sad oni što su me prozivali da sam tastatura navijač jer sam rekao da je Seltik za nas Apollo 11?? Ovdje neki mijenjaju mišljenje svakih sat vremena jbt. Ne da mi se da se vraćam unazad, al prije 5-6 dana se hvalila uprava, kako imaju velikog udjela u ovoj duploj. I šta sad, proziva se i Valentin i Sabrina?
I slažem se s Laznjakom. Picajzle razmažene, gdje su spichkali 15+ hiljada koje primaju? Na šta? Ustv boli me qrac na šta, al kasni ti plata 20 dana i ti štrajkuješ nešta? Ko si ba?
Dobro, vi nećete na pripreme jer nema plata na vrijeme. U redu, onda mi hoćemo odbranu duple krune i titulu u aprilu. Je l' OK? Opet kažem, dobar primjer su u treneru imali, natezanje mjesec dana oko yebene otpremnine. Niko od vas nije Sarajevo, ni Husref, ni uprava, ni Vladan, ni Merso, Miloš... Svi ste vi prolazni, Sarajevo ostaje.
Gdje su sad oni što su me prozivali da sam tastatura navijač jer sam rekao da je Seltik za nas Apollo 11?? Ovdje neki mijenjaju mišljenje svakih sat vremena jbt. Ne da mi se da se vraćam unazad, al prije 5-6 dana se hvalila uprava, kako imaju velikog udjela u ovoj duploj. I šta sad, proziva se i Valentin i Sabrina?
I slažem se s Laznjakom. Picajzle razmažene, gdje su spichkali 15+ hiljada koje primaju? Na šta? Ustv boli me qrac na šta, al kasni ti plata 20 dana i ti štrajkuješ nešta? Ko si ba?
Dobro, vi nećete na pripreme jer nema plata na vrijeme. U redu, onda mi hoćemo odbranu duple krune i titulu u aprilu. Je l' OK? Opet kažem, dobar primjer su u treneru imali, natezanje mjesec dana oko yebene otpremnine. Niko od vas nije Sarajevo, ni Husref, ni uprava, ni Vladan, ni Merso, Miloš... Svi ste vi prolazni, Sarajevo ostaje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dabogda oni primali moju platu svaki mjesec 1.ledesma je napisao/la:Ma svi mi glupi, svima pojedinci nesto fol objasnjavaju, mi glupi bosnjaci treba nam crtati, a igraci napravili bojkot! Sve dok im se ne isplati i posljednji fening, nek ne treniraju!!!!
A ja njihovu svako 6. Mjeseci.
Sto se nisu bunili za i strajkali za fudbalske predstave prosle sezone iako su debelo najplaceniji u ligi? Treci zavrsili? Sto ih uprava nije bojkotovala ili tan.
Sto ih mi nismo bojkotovali nakon najvece sramote kluba u historiji? Jel bila tad llata? Jeste. Jel i jedan od njih rekao e vala nismo je zasluzili, nemojte nam isplatiti? Nije.
Boli me k za to sto cekaju 20 dana kvartalnu isplatu, placenici, kao i trrner sto radi za platu. Sad kad im je sve isplaceno, a posto su NAJPLACENIJI opet dupla i ako moze bez crvenila na licu u 30. Minuti u evropi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- Bordostrik
Svaka ti je zlatna!ledesma je napisao/la:Ma svi mi glupi, svima pojedinci nesto fol objasnjavaju, mi glupi bosnjaci treba nam crtati, a igraci napravili bojkot! Sve dok im se ne isplati i posljednji fening, nek ne treniraju!!!!
Neka frka, a?!
Trenutno korisnika/ca: itatabisine i 12 gostiju.