FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 21 jun 2019, 13:34

Evo i Sabrinu pljuju nista nije idealno al ljudi u ovoj drzavi odlican posao rade. Mozda treba sve rastjerat pa Dinokia dovest?Baljka?Sumana?Ibrakovica? Sunjevarica ili Gutica? Radulovica?

AdkoHz
Kontakt:

Post Postao/la AdkoHz » 21 jun 2019, 13:35

Samozdravlje je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Onda je u redu.
Vidiš kako može sad plata, nakon izlaska prljavog veša u javnost. Što je moralo do toga doć? Nek im ovo bude lekcija za u buduće. Pamet u glavu, svi.
Cudan si Ti navijac FKS . Iskreno ???? Davno me je neko upozorio na Tebe , sve nesto lale-mile , a klubska politika se kritikuje i branis ono sto kao fol nije dobro. Eto mi ne znamo da je zapelo zbog transakcija novca , a Ti znas da u klubu nije dobra situacija . KO JE TUZIO FKS U ZADNJIH PAR GODINA ZBOG DUGOVANJA , NEMAMO LICENCU , A NI BUDZET .
Pa prije 2 godine cjeli stadion je kritikovo klubsku politiku,bojkotovali utakmice i sta sad?To su cudni navijaci?Hebem ti nas mentalitet misljenja se mjenjaju kako vjetar puhne kolko mi to vise ide na k.urac.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 21 jun 2019, 13:35

Benkara21 je napisao/la:Lendrić u Zrinjskom
Divno mi se mantamo sa platama , ja kako usrase sliku , kaki su to uhljebi bog te mazno
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 jun 2019, 13:35

Blago nama pa se vi nista ne pitate. Cuj nije im jasno kako nisu mogli platiti dok nam je racun bio zamrznut.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 21 jun 2019, 13:37

@Vanja hvala ti!

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 21 jun 2019, 13:37

BordoSarajevo je napisao/la:Onda je u redu.
Vidiš kako može sad plata, nakon izlaska prljavog veša u javnost. Što je moralo do toga doć? Nek im ovo bude lekcija za u buduće. Pamet u glavu, svi.
Cudan si Ti navijac FKS . Iskreno ???? Davno me je neko upozorio na Tebe , sve nesto lale-mile , a klubska politika se kritikuje i branis ono sto kao fol nije dobro. Eto mi ne znamo da je zapelo zbog transakcija novca , a Ti znas da u klubu nije dobra situacija . KO JE TUZIO FKS U ZADNJIH PAR GODINA ZBOG DUGOVANJA , NEMAMO LICENCU , A NI BUDZET .
Bože moj čuvaj me od prijatelja,sa nepriatelljima ću lako

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 jun 2019, 13:39

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Hahahahah... Sta ti je ba. Pa jarane 4 plate i plus premije im duguju. Izvini buraz, treba momcima spomenik dici. Osvojili momci duplu i sutili. To je greska administracije i komplet Uprave. A sta radi Uprava za to vrijeme??? Znali su proceduru. Uhljebi cekaju da im ovaj Vijetnamac namakne para, a niko marke znaci nije namako u klub. Bukvalno je lezi hljebu da te jedem.
Druže, nemoj se ljutiti, ali ti ne znaš kakvo je ustrojstvo kluba i kako klub funkcioniše u pravno-ekonomskom smislu. Tako da tvoj svaki komentar na tu temu može biti samo štetan. Ne razumijem kako daješ sebi za pravo da pričaš o nečemu o čemu nisi informisan?
Pasa moj ja radim jako dugo u firmama kako vani tako i kod nas i poznajem odlicno ustrojstva, mentalitet i pristup. Ustrojstva u nasim firmama i firme vani :shock: Dva svijeta razlicita. O mentalitetu i poslovanju, nemam sta pisat. Samo pogledaj drzavu. A klupsko ustrojstvo ovo sto mi imamo je nesto trece. Statut je katastrofa, jer sam imo prilike da pogledam. U inozemstvu ovo ne bi sebi dopustili, ovakve stvari, jer njihova ustrojstva ne bi po sebi dozvolili to a o zakonima da ne pricam. Jer to su ozbiljnije sredine sa ozbiljnim ljudima. Kod nas, nemam sta pricat. Nemamo firme da je konkurenta na trzistu vani. Sto ? Poslovanje i ustrojstva. Neprofesionalizam, nisu dovoljno strucni (nemaju pravu edukaciju, kupljene diplome, nije njihovo podrucje, shtela, neznanje, podcijenjivanje). Nemam potrebe da pisem o svemu tome, jer sto neko davno napisa ovdje, puno mi se.remo za jedan narod koji je stajao u redu da kupi vodu od Torabija i bira 25 godina iste koji nas yebu kad i gdje stignu.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 21 jun 2019, 13:41

Nasmijavate me, kakav Lendrić. Sad će te vidjeti šta su pojačanja.
slika
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 jun 2019, 13:44

paulus je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:Lendrić u Zrinjskom
Divno mi se mantamo sa platama , ja kako usrase sliku , kaki su to uhljebi bog te mazno
Oni nikad problem nece imat jer su na drzavnom budzetu tjHDZ dok su do juce ta ista drzava pustila da propadas

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 jun 2019, 13:46

fera je napisao/la:A se.rete i vi malo za igrace bas me zanima kako bi vama bilo da ste na njihovom mjestu... Jeste li vi svi neki tinejđeri il imate porodicu djecu nekog ko zavisi od vas... Nema veze jel u pitanju 1000 ili 10000 ako si ti te pare zaradio i ako racunas na njih i ako neko zavisi od tih tvojih para nece tebi biti svejedno kad to mjesec dana kasni.
Eto desila se greska, procedura se odužila danas vec se rjesava sve i sto ne bi na tome ostalo? Nego uvijek se neko mora pljuvati ovdje a bas bi volio vidjeti ove najglasnije kako bi im bilo da im plata mjesec dana kasni... Ako cemo sr.ati onda igraci su pic.ke, trener je placenik jer nije pristao odma na ponuđene uslove, uprava ne valja jer su dozvolili da pare kasne al realno onda smo i mi navijaci prava go.vna jer jedva cekamo da nesto pljujemo i dizemo frku.
Mozes li @fera prijatelju staviti znak jednakosti izmedju ovog STRAJKA (zovite kako hocete ovo je STRAJK-dan manje priprema)i STRAJKA 2012 .
Ne odobravam ni jedan STRAJK , ali oni zaista nisu imali uslove ni primanja ni 10% kao ovi danas . Oni iz 2012 su dobili pare kad se Tan pojavio .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Aemon
Kontakt:

Post Postao/la Aemon » 21 jun 2019, 13:48

1. Igrači zaslužili plate- o tome nema diskusije.
2. Plate kasne 20 dana, kvartalno se isplaćuju tj. po tri plate odjednom. Novinari prenijeli odmah da se 4 mjeseca plate ne isplaćuju- ustvari kasni jedna isplata.
3. Podržavani su kad su redom kiksali, nikome od igrača na stadionima nije A rečeno, štaviše ispraćeni aplauzom.
4. Ako je u pitanju bojkot igrača zbog kašnjenja 20 dana radi procedure- OK, sad će vam se **** mayka na svakom koraku i kod najmanjeg kiksa. Vi niste FKS, plaćenici obični, tako ste se pokazali, tako ćete i biti tretirani.
5. Propust uprave ne umanjujem, jer se ovo moglo izbjeći, ali s druge strane dobro je da vidimo s kim imamo posla.
Over and out.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 jun 2019, 13:50

Aemon je napisao/la:1. Igrači zaslužili plate- o tome nema diskusije.
2. Plate kasne 20 dana, kvartalno se isplaćuju tj. po tri plate odjednom. Novinari prenijeli odmah da se 4 mjeseca plate ne isplaćuju- ustvari kasni jedna isplata.
3. Podržavani su kad su redom kiksali, nikome od igrača na stadionima nije A rečeno, štaviše ispraćeni aplauzom.
4. Ako je u pitanju bojkot igrača zbog kašnjenja 20 dana radi procedure- OK, sad će vam se **** mayka na svakom koraku i kod najmanjeg kiksa. Vi niste FKS, plaćenici obični, tako ste se pokazali, tako ćete i biti tretirani.
5. Propust uprave ne umanjujem, jer se ovo moglo izbjeći, ali s druge strane dobro je da vidimo s kim imamo posla.
Over and out.
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 jun 2019, 13:52

Aemon je napisao/la:1. Igrači zaslužili plate- o tome nema diskusije.
Over and out.
Nije prvi put za te tihe bojkote,ali sad barem znamo kako da ih tretiramo cist racun duga ljubav i to je to. Za svaki poraz kao protiv Goska ce propisno bit ispljuvani,nece smjet na sisu izac itd jer da kukaju da su im malw plate pa ok,nek izadju u javnost i nek kazu kolika su im primanja. Od jedne plate pola godine mogu da zive,vozaju strasna auta itd

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 jun 2019, 13:55

Stroj1946 je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Hahahahah... Sta ti je ba. Pa jarane 4 plate i plus premije im duguju. Izvini buraz, treba momcima spomenik dici. Osvojili momci duplu i sutili. To je greska administracije i komplet Uprave. A sta radi Uprava za to vrijeme??? Znali su proceduru. Uhljebi cekaju da im ovaj Vijetnamac namakne para, a niko marke znaci nije namako u klub. Bukvalno je lezi hljebu da te jedem.
Druže, nemoj se ljutiti, ali ti ne znaš kakvo je ustrojstvo kluba i kako klub funkcioniše u pravno-ekonomskom smislu. Tako da tvoj svaki komentar na tu temu može biti samo štetan. Ne razumijem kako daješ sebi za pravo da pričaš o nečemu o čemu nisi informisan?
Pasa moj ja radim jako dugo u firmama kako vani tako i kod nas i poznajem odlicno ustrojstva, mentalitet i pristup. Ustrojstva u nasim firmama i firme vani :shock: Dva svijeta razlicita. O mentalitetu i poslovanju, nemam sta pisat. Samo pogledaj drzavu. A klupsko ustrojstvo ovo sto mi imamo je nesto trece. Statut je katastrofa, jer sam imo prilike da pogledam. U inozemstvu ovo ne bi sebi dopustili, ovakve stvari, jer njihova ustrojstva ne bi po sebi dozvolili to a o zakonima da ne pricam. Jer to su ozbiljnije sredine sa ozbiljnim ljudima. Kod nas, nemam sta pricat. Nemamo firme da je konkurenta na trzistu vani. Sto ? Poslovanje i ustrojstva. Neprofesionalizam, nisu dovoljno strucni (nemaju pravu edukaciju, kupljene diplome, nije njihovo podrucje, shtela, neznanje, podcijenjivanje). Nemam potrebe da pisem o svemu tome, jer sto neko davno napisa ovdje, puno mi se.remo za jedan narod koji je stajao u redu da kupi vodu od Torabija i bira 25 godina iste koji nas yebu kad i gdje stignu.
Ja pričam o funkcionisanju fudbalskog kluba koji nije firma. A ti bi trebao onda navijati za Bayern München.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 jun 2019, 13:56

Pantelija je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Je.bp ga plata i grob, od dolaska tana , placanje je KVARTALNOJE.EBO GA SVAK.
Tri plate iplacene nekad kraj februara pocetak marta, iduca je trebala biti kraj maja pocetak juna. JEL TRRoEBA CRTATI?????
PA BAS ZATO STO SE ZNA DA JE KVARTALNO TREBALI SU DO POCETKA PRIPREMA SVE ISPLATITI. Ovo ti je isto s Slavkom i zeljeznicarem banke, transakcije ma koga briga sto nisi na vrijeme uplatio a bilo vremena davno je mart bio od zadnje plate. Neko je kasnio s uplatama ko sta kako ne znam.
Pa mozda zato sto je 15.og bila sjednica na kojoj je Nam zavrsio sve sa FKS STO SE TICE STATUTA I OSIGURAVANJA NOVCA? 15. JE BIO PRIJE 6 DANA, ne prije 26. Ni prije 46.

A ako gazda kaze NEMA PLATA DOK SE OVO NE ZAVRSI, ONDA NEMA, KOME SMETA ODE U VIJETNAM I NARUŽI GA ILI MU GRAFIT OPALI ISPRED VRATA
Znaci klub bez marke na racunu bio prije 15. juna???
I kad neko nesto uplacuje klubu, sponzor, ulaznice, odstetu za igraca i sl., te pare uplacuje u Vijetnam pa onda kad ovaj nama posalje.
Mani te price, nismo djeca, ne mozes ih opravdati nikako.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 jun 2019, 13:57

Usput, stajete uz njih jer 20 dana kasni plata, ok, posteno.

A pljujete stream navijace koji su prosle godine odvajali od 500 plate za clansku, godisnju i isli da gledaju vucaranje istih tih igraca po terenu. Sto tada niste bili uz navijace.

Dvostruki arsini. Klib ispred svakog igraca, trenera i uprave.
Nam voli klub jer daje pare, igraci su placenici ko i trener jer se bore za vece plate i ugovore kao i ualove.

Reciprocno, najbolji uslovi najvece plate = prvaci

Hvala
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 jun 2019, 13:57

Sve se nema, a Hodža i Vladan dvije pune table u McDonaldsu nose. Džank fud, još vrijednost 40 maraka. Bijeda.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 jun 2019, 13:59

skoroalen je napisao/la:Sve se nema, a Hodža i Vladan dvije pune table u McDonaldsu nose. Džank fud, još vrijednost 40 maraka. Bijeda.
Uhljebi
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jun 2019, 14:02

fera je napisao/la:A se.rete i vi malo za igrace bas me zanima kako bi vama bilo da ste na njihovom mjestu... Jeste li vi svi neki tinejđeri il imate porodicu djecu nekog ko zavisi od vas... Nema veze jel u pitanju 1000 ili 10000 ako si ti te pare zaradio i ako racunas na njih i ako neko zavisi od tih tvojih para nece tebi biti svejedno kad to mjesec dana kasni.
Eto desila se greska, procedura se odužila danas vec se rjesava sve i sto ne bi na tome ostalo? Nego uvijek se neko mora pljuvati ovdje a bas bi volio vidjeti ove najglasnije kako bi im bilo da im plata mjesec dana kasni... Ako cemo sr.ati onda igraci su pic.ke, trener je placenik jer nije pristao odma na ponuđene uslove, uprava ne valja jer su dozvolili da pare kasne al realno onda smo i mi navijaci prava go.vna jer jedva cekamo da nesto pljujemo i dizemo frku.
Mozes li @fera prijatelju staviti znak jednakosti izmedju ovog STRAJKA (zovite kako hocete ovo je STRAJK-dan manje priprema)i STRAJKA 2012 .
Ne odobravam ni jedan STRAJK , ali oni zaista nisu imali uslove ni primanja ni 10% kao ovi danas . Oni iz 2012 su dobili pare kad se Tan pojavio .
Ne mogu iskreno totalno su razlicite okolnosti al evo s druge strane mogu i ja postaviti pitanje jel se moze staviti znak jednakosti između ove duple krune i rezultata koje je ta generacija ostvarila.
Mislim da se pravi frka bezveze i dizu se tenzije. Nemojte ljudi zivjeti u snovima danas se sve radi zbog novca ljudi se vole pa se oko para posvađaju i rastanu a fudbal je danas biznis i to veoma dobar tako da ja podrzavam i uvijek cu podrzavati to da se ljudima plati ono sto su zaradili nema veze jesu li u pitanju doktori, nastavnici, pekari ili fubaleri sve je to posao.
Evo prosle godine doktori strajkuju ja ne mogu dijete odvesti doktoru al opet podrzavamm nek dobiju ono sto su zasluzili.
Nego ozbiljno pitanje za sve jel ima pouzdana informacija sa je u pitsnju bojkot ili je zo vase misljenje jer kotnam mozda je i do toga da se nije imslo para platit pripreme i smjestaj...
I smijesno mi ovo od sad ce im se psovat majke za svaki kiks a sta je do sad bilo bacali im cvijece i plisane medvjedice na teren...
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 21 jun 2019, 14:06

skoroalen je napisao/la:Sve se nema, a Hodža i Vladan dvije pune table u McDonaldsu nose. Džank fud, još vrijednost 40 maraka. Bijeda.
Imaš li ti kakvih svjedoka da potvrde to :think:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: aezakmi i 13 gostiju.