FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nekako sam primjetio da Željini navijači (ne svi, ali dobar dio) ima neku potrebu da stalno priziva bivše igrače da se vrate. Evo jutros čitam za Kvesića. Mislim respect za sve što je uradio u Želji, fin momak i sve ali zašto ga vraćati? Frajer je rezerva u Širokom, prošle sezone samo 7 ligaških utakmica u prvih 11 od čega 2 posljednje gdje je Široki rezerve izveo u finišu prvenstva. Sezonu prije toga, došao na zimskoj pauzi u Široki, od 14 utakmica u protokolu 6 je počeo kao starter. Očigledno više nije onaj stari igrač, daj nešto novo, zašto stalno prizivamo bivše igrače.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Nemoj @Braco gdje ce ti dusa.braco je napisao/la:Nekako sam primjetio da Željini navijači (ne svi, ali dobar dio) ima neku potrebu da stalno priziva bivše igrače da se vrate. Evo jutros čitam za Kvesića. Mislim respect za sve što je uradio u Želji, fin momak i sve ali zašto ga vraćati? Frajer je rezerva u Širokom, prošle sezone samo 7 ligaških utakmica u prvih 11 od čega 2 posljednje gdje je Široki rezerve izveo u finišu prvenstva. Sezonu prije toga, došao na zimskoj pauzi u Široki, od 14 utakmica u protokolu 6 je počeo kao starter. Očigledno više nije onaj stari igrač, daj nešto novo, zašto stalno prizivamo bivše igrače.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Meni se prvom Krpic ne svidja previse, jer mislim da ne ucestvuje dovoljno u igri, ali kad usporedis njega i Lendrica isti tip napadaca bukvalno, samo sto je Krpic normalniji ko covjek, uostalom ako ode Krpic i bude potrebna zamjena onda nam treba drukciji tip napadaca u odnosu na njih dvojicuManijaci19871921 je napisao/la:Pa koliko sam upratio forum puno vas je sralo po Krpi da ne valja, da ne moze sam iznijeti sezonu itd. Mislim da nam Lendric ne bi bio visak, s njim bi volio da isprobamo konacno neku novu formaciju, ali nebitno sad.
Sinoc nesto citam ( ne zagovaram ni u kom slucaju povratak bekrije), Bekric u posljednoj sezoni gdje nikako nije bio standardan, dobijao zadnjih 20-30min je zabiljezio 2 gola i 5 asistencija, covjece... 34 mu godine. Pa to je bas fina brojka, njom se ne moze pohvalit bruku igraca iz nase lige
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bgm ja ne znam ali meni ako Pavic ostaje lijevo kao prva opcija vrh.... Odigrao jednu vise nego solidnu sezonu, moze biti samo bolji, a bice .. Sto se tice Lendrica dobro je neko napisao za svlacionicu.... Neka ga anamo dole.... Eric, Stevanovic, Rodin, Sipovic(iako nisam s njim nesto odusevljen), Pavic ... Sredina e haj budi pametan koga ce Brko dovesti.... Ali nek bude Hajdar, Sadikovic, Alispahic, Zaimovic/A.Zec.... Spic Krpic i E.Zec....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Slazem se i ja u vezi Kvesica. Mislim da bi nam svima zdravo bilo da dodju novi igraci, nova lica. Evo npr Zec-Alispahic je za mene osvijezenje. Obadva se od ranije znaju, individualno isto napravili nesto u karijeri. Puno vise nego igraci koji su nositelji u ovoj ligi, a ipak u dobrim godinama gdje jos mogu nesto ponuditi. Jos kad dodju u velik klub za nase uslove kao sto je Zeljo, sa navijacima, dobar stadion. Mislim da motivacija ne bi trebala da fali. A vodi ih pravo dobar trener.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Kad Zrinjski dodje, Lendricu cu yebat dudu kojom ga je majka uspavljivala. Za onu qarinu sto je navijacima pokazivo, yebem mu vodicu kojom su ga krstili.
Najveca je greska napravljena sto Lendric odmah nije sutnut iz kluba onda kad je prozvao navijace
- kolezeljovac
- Kontakt:
Yebu mu vidim Ultrasi isti vec od-do.....Dokoljenko je napisao/la:Kad Zrinjski dodje, Lendricu cu yebat dudu kojom ga je majka uspavljivala. Za onu qarinu sto je navijacima pokazivo, yebem mu vodicu kojom su ga krstili.
Joj da hoce vise sezona poceti. Jos sad Amarove pripreme, poraz od Sirokog 3-0, poraz od Mladosti, poraz od Varazdina, poraz od Grbalja i Mornara. Ima da se povampiri dobro uigrana ekipa s pljuvanjem i uvredama.
Cuva Bog Zelju svog!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sto losiji rezultati kod Amara na pipremama, to bolja sezona dokazanoHongKong je napisao/la:Joj da hoce vise sezona poceti. Jos sad Amarove pripreme, poraz od Sirokog 3-0, poraz od Mladosti, poraz od Varazdina, poraz od Grbalja i Mornara. Ima da se povampiri dobro uigrana ekipa s pljuvanjem i uvredama.
Rodin nije bio jutros na treningu,znači da je još tamo.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Kad smo najjaci bili busio nas ko je stigao na pripremama. Samo sto ce to botovi iskoristiti da jos malo hracu po klubu.
Cuva Bog Zelju svog!
Muamer Svraka pojavio se danas na treningu Željezničara.
Odmah su krenule špekulacije kako se nekadašnji kapiten Plavih i bivši reprezentativac BiH vraća na Grbavicu. Kontaktirali smo Svraku koji nam je rekao da samo treniera sa Željom, te da nije razgovarao oko povratka na Grbavicu.
– Sa Amarom Osimom sam u dobrim odnosima i zamolio sam da treniram sa Željom dok sam u Sarajevu. Iskreno nismo razgovarali ništa u vezi mog povratka na Grbavicu. Imam još godinu ugovor sa Birkirkarom. Istekla mi je posudba u Triglavu, i moram se javiti na Maltu. Vidjet ćemo šta će biti, u klubu nije baš najbolja situacija. Postoji mogućnost da raskinem ugovor. Iskreno prioritet je ostanak u inostranstvu – rekao je Svraka
Odmah su krenule špekulacije kako se nekadašnji kapiten Plavih i bivši reprezentativac BiH vraća na Grbavicu. Kontaktirali smo Svraku koji nam je rekao da samo treniera sa Željom, te da nije razgovarao oko povratka na Grbavicu.
– Sa Amarom Osimom sam u dobrim odnosima i zamolio sam da treniram sa Željom dok sam u Sarajevu. Iskreno nismo razgovarali ništa u vezi mog povratka na Grbavicu. Imam još godinu ugovor sa Birkirkarom. Istekla mi je posudba u Triglavu, i moram se javiti na Maltu. Vidjet ćemo šta će biti, u klubu nije baš najbolja situacija. Postoji mogućnost da raskinem ugovor. Iskreno prioritet je ostanak u inostranstvu – rekao je Svraka
2009.HongKong je napisao/la:Kad smo najjaci bili busio nas ko je stigao na pripremama. Samo sto ce to botovi iskoristiti da jos malo hracu po klubu.
Krenule pripreme, Zrinjski poraz 5:1, Zagreb poraz 4:0
- kolezeljovac
- Kontakt:
Treba njima ala pipreme pred sezonu 2009./10. u Fojnici..... Kad se sjetim toga..... Uh uh... Jeli tada ono Šeha vadio loptu iz rijeke 
- Dokoljenko
- Kontakt:
Siniša hvala ti na svemu.
Insajderi.
Insajderi.
Al doce dan kad jednom nesto pogode, osjetim...Dokoljenko je napisao/la:Siniša hvala ti na svemu.![]()
Insajderi.
Mislim nece uskoro ali sigurno jednom hoce
- Dokoljenko
- Kontakt:
Bekric zaduzio opremu.irfo je napisao/la:Al doce dan kad jednom nesto pogode, osjetim...Dokoljenko je napisao/la:Siniša hvala ti na svemu.![]()
Insajderi.
Mislim nece uskoro ali sigurno jednom hoce
- kolezeljovac
- Kontakt:
Shorty odmah ig otvaram, gledam story, istrza me tiDokoljenko je napisao/la:Siniša hvala ti na svemu.![]()
Insajderi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.