Sreća je, kaže, što oni neće biti u optimalnoj formi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
skoroalen je napisao/la:Haj' yebi seStroj1946 je napisao/la:Ti mozes jedino dobiti golog Kurdicaskoroalen je napisao/la:Mi stream navijači bojkotujemo utakmice jer hoćemo da ulaz bude džaba i da nam dijele sok, sendvič i sliku gole Sabrine na kapiji. Vidjeli da igračima prolazi, pa i mi smo Sarajevo, barem malo.![]()
Ljudi su odradili sta su trebali, zasluzili svoje pare i potpuno ih podrzavam. Nije njihovo da brinu sta je banka radila nego da igraju, ovo je bespotrebno kao i ono za trenera.
Imali su dovoljno vremena da to zavrse, ne znam sto se prave ludi. Pritisak prebacuju na igrace koji su izgleda pored osvojenog i zaradjenog prihvatili i "tromjesecne" plate radi mira u kuci.
Ja poslije 10 dana kasnjenja rezim ko cuko, nebitno koja je cifra, pare su moje, pa potrosio ja njih za minut il za 20 godina, moj problem.
Uglavnom totalno neozbiljno.
Igrace podrzavam i ne krivim ih sekunde jedne, cak me je i stid sto nisu ispostovani.
Imali su dovoljno vremena da to zavrse, ne znam sto se prave ludi. Pritisak prebacuju na igrace koji su izgleda pored osvojenog i zaradjenog prihvatili i "tromjesecne" plate radi mira u kuci.
Ja poslije 10 dana kasnjenja rezim ko cuko, nebitno koja je cifra, pare su moje, pa potrosio ja njih za minut il za 20 godina, moj problem.
Uglavnom totalno neozbiljno.
Igrace podrzavam i ne krivim ih sekunde jedne, cak me je i stid sto nisu ispostovani.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ako zna neko, ko je upućen u dešavanja u klubu, molio bih da odgovori.
Hipotetički, kad se "ugasi" klub, postoji li mogućnost da promijenimo ime ili napravimo fuziju sa Olimpikom, Mošćanicom itd.
Hoće li u tom slučaju važiti ove članske ili ćemo morati praviti nove?
U takvom razvoju situacije moramo li mijenjati ime grupe? i tako neke osnovne smjernice.
Hipotetički, kad se "ugasi" klub, postoji li mogućnost da promijenimo ime ili napravimo fuziju sa Olimpikom, Mošćanicom itd.
U takvom razvoju situacije moramo li mijenjati ime grupe? i tako neke osnovne smjernice.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zagorski, stroj i bordobijeli su takvi stručnjaci, alal vera. Uz ovog krpelja bordostrik, kojeg handri Hare Handžić. Objasne im ljudi fino, oni opet jedno te isto.
Vidio sam danas na Otoci skoro sve igrače, Merso, Dupovac, Vladan, Crnički itd. Laganini kafica.
Vidio sam danas na Otoci skoro sve igrače, Merso, Dupovac, Vladan, Crnički itd. Laganini kafica.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Horde Vukova?obiteljskicovjek je napisao/la:Ako zna neko, ko je upućen u dešavanja u klubu, molio bih da odgovori.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
aj matereti ne filozofiraj razumjes ti dobro , sta su ti ljudi u upravi koj k.... , ako je Nam tolka faca i klub tolko na dobrim nogama nema niko sposoban da organizuje to da ne dodje do ove bruke , pa sto su tu onda , moze onda mujo i haso njihov poso radit- Ima tan udio u klubu jel se on mogo kozaktirat dok ne prodju ri silni milioni iz Etijo , onaj Vijetnama. .Ima sigurno nakih rjesenja ako je sve to cakum pakum kako se najvljivalo .SarajevoJeBordo je napisao/la:Kakve postupke podrazumijeva, po tebi, "SKONTATI, tri plate"?paulus je napisao/la:Majko draga ja nikako ne mogu svarit ovo , ko je u rom hlubu ako vec nekako Namove pare ne mogu proc ko da je ioz Sjeverne Koreje, ne mogu skontat 3 plate da idu na pripreme , ja bruke , i stvarno mi se uvuko crv i u vezi Nama i svega , sve normala pod Tanom osvojimo duplu ejjjjj , ovaj ja ne znam jel ijedan plan on licno iznio il su sve nagadjanja i jos da se desi da nam kasne ifracima prvacima tri plate , i mi nes ocemo kamp evropu , ne mozemo skontat 3 plate jebote grob i uprava
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 21 jun 2019, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Stvar je vrlo jednostavna. Od igrača se traze samo tri stvari: red, rad i disciplina. Kome se ne sviđa, daljinski u šake i drkaj vazdan kanale.zagor1987 je napisao/la:Upravo takoVenamaHrabrih je napisao/la:Za igrače su najviše krivi navijači i novinari, zato što ih dizu na pijedestal i prave od njih nake legende, a sto ga vise postavis, to mu je siri dijapazon zapishavanja, a onda se čudimo; otkud ovo kiši?!
Također, fudbaleri slove kao veliki glupani, što je i očekivano, jer samo budala moze glavu pod kopačku poturati. Naravno, nece sa njom na fakultet. Tako se prema igraču treba i odnositi, a ne praviti od njega nešto što nije i što nikada nece biti. Pok. deda je znao reci ondasnjim igračima Sarajeva; Šta se raduješ kad dadneš gol, koje pyzdematerne?? Raduje li se pekar kad hljeb napravi?
Placeni su vise nego bilo koji ljekar, koji, kakav je - da je, ipak spašava zivote. Vaha je tjerao igrače iz ekipe ako igraju igrica iza 23h! Barbarez je masno kaznjen, jer je viđen da pije sok iza 23.15, itd. Zato, igrača, kad ga vidiš u kafani, ili u gradu, ili u nargilhani, ne treba traziti da se selfijate, nega ga pitati; Šta ti radiš ovdje u radno vrijeme, govedo? Mrš na trening!!! Pošteno platiti po ugovoru i još poštenije ga kazniti zbog nediscipline, narušavanja iste i neispunjavanja odredbi ugovora.
Qarine, a ne legende, bogovi, tiiite... Samo upregnut i udri.
Bili bi oni meni ko bele lale, riljali bi ko volovi!hoces platu i to kakvu platu,hajde onda fino nema nargila nema niceg jer ugrozavas svoje radno mjesto,firmu time sto cuclas slauf,kad mozes bojkotovat onda sjedi kuci
Dnevni raspored; u 7h buđenje - u 23h spavanje. U međuvremenu radne aktivnosti. Izlazak isključivo uz dozvolu kluba i odobrene kafice i mjesta za izlaske. Jednom sedmično pozorište, ili koncert, a ne da šalabaza okolo i cucla šišu i pivkana.
Evo nas i bivši predsjednik Slobode proziva.Kaze niko nema para osim možda Veleza, jer ga trese još euforija.Za nas kaže da smo krili finansijske probleme,i da je sad puklo,i izašlo u javnost.
Treba se i opismeniti, pored znanja i ganjanja priprema...
#igrajbordobijeli
#igrajbordobijeli
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Sto znaci sta , kako smo krili ako nam je novi vlasnik tek dosao , to je insinuacija da taj novi blasnik il nije bas baja al u svemu tome ima nesto sto bode u oci ako smo u tolkim problemima odakle nam da platimo odstetu krupi , **** lud zbunjenogamypitar je napisao/la:Evo nas i bivši predsjednik Slobode proziva.Kaze niko nema para osim možda Veleza, jer ga trese još euforija.Za nas kaže da smo krili finansijske probleme,i da je sad puklo,i izašlo u javnost.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Treba slusat Senada Mujkanovica iz gornje Orahovice, zna situaciju...
#trebaslusatstarije
#trebaslusatstarije
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
- Bordostrik
Ja kad sam jučer rekao da priprema neće biti i da će se sve samo kazati kao sto i jeste u toku dana, dobio sam salvu uvreda, a sto se tiče tebe licno možeš ga pogl**ati laganini klizeći!! Ne uzimaj me u usta i ne obraćaj mi se!AlfredNobel je napisao/la:Zagorski, stroj i bordobijeli su takvi stručnjaci, alal vera. Uz ovog krpelja bordostrik, kojeg handri Hare Handžić. Objasne im ljudi fino, oni opet jedno te isto.
Neka frka, a?!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
- E ovim smo dobri @fera dotakli srz problema ili dno problema , kako hocesfera je napisao/la: Sjetim se one radosti kad smo duplu uzeli odma im sve oprostim
- Slobodno Ti opleti po mom misljenju , ne obaziri se na godine , nisi me Ti nagovorio da pisem ovdje .Znam odgoj ne dozvoljava , ali Ti ja dozvoljavam
- Sumnjam da ima i jedan navijac FKS da nije na kraju sezone bio misljenja da krece dugogodisnja dominacija naseg kluba
- Kroz proslu sezonu smo dokazali da mozemo dominirati 0:3 (2x) , znaci kad se hoce moze se i onda Krupa , Lazni , pa opet titula teze od ocekivanog
- Od svih kolektivnih sportova najlosije obrazovanje imaju fudbaleri , glupani nece na pripreme i propustaju treninge (izvinut cu im se , ako se dokaze drugacije).Idi majmune na pripreme,pa raskini ugovor na stetu kluba i idi spreman daleko od FKS ako konacno nema para. U formi ces biti .Naplatit ces.
- Nama treba sljedeca TITULA , kao hljeb nasusni .Mislim na klub opcenito, navijace i opste dobro u ovoj drzavi . Yebo Kup TITULA nam treba radi Evrope i bijega iz zabokrecine(da budemo nosioci u pretkvalifikacijama EL), ali mi se cini da su krenule ucjene od onih koji su lijepo placeni
- Znaju ovi pacenici za to da nam TITULA treba i ovo nece biti zadnje ucjenjivanje . Bit ce losih igara(mozda i namjerno), namirisali lesinari pare .
- Nadam se da ce biti pametnih , mudrrih da se ucjenama stane u kraj .Kako bih ja rastjerao kolovodje , ali onako kao Adukora . Upravi ne bih oprostio da na perfidan nacin ne ukazu na kolovodje(sjetim im se familije) . FKS iznad svakog .
- Dajte na KOLOVODJE ili nek CEPI izadju kao ono dijete Handzic 2012 g.(dijete kapiten , koji je platio ceh).KOLOVODJE JAVITE SE .Nece se ovi javiti namazani su . Evo nek Kapiten izadje i kaze svi smo jedinstveni , pa i Akademci , da znamo .
- Kako ovo tipkam , kontam da je sve iskoristeno da se Uprava ocrni .
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 21 jun 2019, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Bordostrik
Bordostrik je napisao/la:Ja kad sam jučer rekao da priprema neće biti (do daljnjeg, danas je vec druga priča) i da će se sve samo kazati kao sto i jeste u toku dana, dobio sam salvu uvreda, a sto se tiče tebe licno možeš ga pogl**ati laganini klizeći!! Ne uzimaj me u usta i ne obraćaj mi se!AlfredNobel je napisao/la:Zagorski, stroj i bordobijeli su takvi stručnjaci, alal vera. Uz ovog krpelja bordostrik, kojeg handri Hare Handžić. Objasne im ljudi fino, oni opet jedno te isto.
Neka frka, a?!
- ElCartel11
- Kontakt:
Sto se jadan citira, zaboravio promjeniti profil izgledaBordostrik je napisao/la:Bordostrik je napisao/la:Ja kad sam jučer rekao da priprema neće biti (do daljnjeg, danas je vec druga priča) i da će se sve samo kazati kao sto i jeste u toku dana, dobio sam salvu uvreda, a sto se tiče tebe licno možeš ga pogl**ati laganini klizeći!! Ne uzimaj me u usta i ne obraćaj mi se!AlfredNobel je napisao/la:Zagorski, stroj i bordobijeli su takvi stručnjaci, alal vera. Uz ovog krpelja bordostrik, kojeg handri Hare Handžić. Objasne im ljudi fino, oni opet jedno te isto.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jedni mi govore ide 10m nečega od Nama, drugi da smo u belajima i da iduće sezone će sve da ispliva. Istina će biti negdje između. Ataaaalanta vaffanculooo!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Bordostrik
Jbg umjesto na “olovkicu” kliknuo na navodnike.. Imam ovaj jedan i on mi je previše care! Da se može kako obrisati, vrlo rado bih. Evo molim moderatora da me izbriše sa lica zemlje, jer u ovolikoj količini “pametnjakovića” ne možeš opstati! 
Neka frka, a?!
Kazniti kolovodje grupe koja, vidi bezobrazluka, trazi 4 zaradene plate i jos pored plata i premije za osvojenu titulu i KUP.Samozdravlje je napisao/la:- E ovim smo dobri @fera dotakli srz problema ili dno problema , kako hocesfera je napisao/la: Sjetim se one radosti kad smo duplu uzeli odma im sve oprostim
- Slobodno Ti opleti po mom misljenju , ne obaziri se na godine , nisi me Ti nagovorio da pisem ovdje .Znam odgoj ne dozvoljava , ali Ti ja dozvoljavam
- Sumnjam da ima i jedan navijac FKS da nije na kraju sezone bio misljenja da krece dugogodisnja dominacija naseg kluba
- Kroz proslu sezonu smo dokazali da mozemo dominirati 0:3 (2x) , znaci kad se hoce moze se i onda Krupa , Lazni , pa opet titula teze od ocekivanog
- Od svih kolektivnih sportova najlosije obrazovanje imaju fudbaleri , glupani nece na pripreme i propustaju treninge (izvinut cu im se , ako se dokaze drugacije).Idi majmune na pripreme,pa raskini ugovor na stetu kluba i idi spreman daleko od FKS ako konacno nema para. U formi ces biti .Naplatit ces.
- Nama treba sljedeca TITULA , kao hljeb nasusni .Mislim na klub opcenito, navijace i opste dobro u ovoj drzavi . Yebo Kup TITULA nam treba radi Evrope i bijega iz zabokrecine(da budemo nosioci u pretkvalifikacijama EL), ali mi se cini da su krenule ucjene od onih koji su lijepo placeni
- Znaju ovi pacenici za to da nam TITULA treba i ovo nece biti zadnje ucjenjivanje . Bit ce losih igara(mozda i namjerno), namirisali lesinari pare .
- Nadam se da ce biti pametnih , mudrrih da se ucjenama stane u kraj .Kako bih ja rastjerao kolovodje , ali onako kao Adukora . Upravi ne bih oprostio da na perfidan nacin ne ukazu na kolovodje(sjetim im se familije) . FKS iznad svakog .
- Dajte na KOLOVODJE ili nek CEPI izadju kao ono dijete Handzic 2012 g.(dijete kapiten , koji je platio ceh).KOLOVODJE JAVITE SE .Nece se ovi javiti namazani su . Evo nek Kapiten izadje i kaze svi smo jedinstveni , pa i Akademci , da znamo .
- Kako ovo tipkam , kontam da je sve iskoristeno da se Uprava ocrni .
Stvarno je to bezobrazluk i stvarno ih treba kazniti.
Ja ovaj cirkus oko kluba nista ne razumijem. Prvo nema se para da se isplate plate igracima, a ima 100k da se da Krupi za Milanovica. Onda igraci nece da idu zbog toga u Sloveniju, a par dana ili dan prije tog igraju pripremnu protiv MDK.
Za ovu svu splačinu koja je izasla u medijima, najvise krivim upravu, jer ovako ne radi jedan ozbiljan klub, ako smo uopste ozbiljni.
Sramota sta su uradili u samo 2 dana.
A i ovaj Nam mi je neki čudak, po vas cijeli dan visi po FB-u i nesto kmeči. Kakav je to milioner jbt.
2 sedmice do prve utakmice sa Celticom oni se sprdaju.
Sve je ovo meni čudno...
Za ovu svu splačinu koja je izasla u medijima, najvise krivim upravu, jer ovako ne radi jedan ozbiljan klub, ako smo uopste ozbiljni.
Sramota sta su uradili u samo 2 dana.
A i ovaj Nam mi je neki čudak, po vas cijeli dan visi po FB-u i nesto kmeči. Kakav je to milioner jbt.
2 sedmice do prve utakmice sa Celticom oni se sprdaju.
Sve je ovo meni čudno...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.