FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 21 jun 2019, 18:16

edRed je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Grob te yebo ko da igramo protiv Sloge crnjelevo, a ne Celtica, eto tako se pripremamo. Ni danas u Sloveniji, aferim!
pa kad da riješavaju pitanje viza ?
Ljudi dragi nisu jednostavne procedure kada se radi prenos novca iz trećih zemalja ... Pa danas vam se krediti od 100k provjeravaju čak od američkih agencija a kamoli iznosi od više miliona (što zbog lošeg rejtinga naše države koja je do unazad par godina bila na nekim crnim listama za transfere, što zbog provjera pranja novca, finansiranja ... )
Opet procedura prenosa novca.. pa gdje su pare u kasi, jel ima uopste, ljudi nisu pare dobili od februara, nit premije od maja.. nema to veze sa transakcijom ovom, i ovo kad dobijemo ode na plate i premije, sloveniju, vize.
Sta ces poslije? Opet zvat hej mr. Nam, please send your money. A upravu boli qrac za sponzorstva, Sabra pici po seminarima(samopromocija).

Nismo mi ovako pricali prije par mjeseci, sve je bilo idealno i sve se guralo pod tepih, isplatite pi.cke momke kad su zaradili, kad ne budu dobro igrali naruzite ih.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 21 jun 2019, 18:18

Veceras u 20h bi trebali krenuti put Slovenije. Tako sam bar cuo.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 jun 2019, 18:19

BordoSarajevo je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Meni najviše žao Husrefa u svemu ovom. Toliko se jadan borio za otpremninu, sad je k'o na iglama. Da ga nogiraju, mogu mu dat kilu jabuka i dvije Mars čokoladice. :rol:
Puno se dečko zayebavaš, nije ni mjesto ni vrijeme, i ja sam k'o na iglama :D
Opustite se momci dolaze lijepe stvari. Ako ne bi nesto bilo uredu to bi ovi novinarcici vec iskopali i pisalo bi se na sve strane.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 jun 2019, 18:20

zagorski je napisao/la: Kazniti kolovodje grupe koja, vidi bezobrazluka, trazi 4 zaradene plate i jos pored plata i premije za osvojenu titulu i KUP.
Stvarno je to bezobrazluk i stvarno ih treba kazniti.
Postoje dvije mogucnosti :
1- FKS nece moci isplatiti ono sto su svi u Klubu zasluzili (ne samo fudbaleri) , bankrot
2- FKS ce isplatiti zaradjeno , sa odgodom na recimo mjesec dana

U svakom slucaju se igracima nudi mogucnost raskida ugovora na stetu kluba . Imaju tu mogucnost , sto je legalno . Kriv je gazda , a mozda i Hadzic , jer je insistirao i doveo 2-3 solidna igraca ? Potrosio pare .Da ih nije tad kupio , oni odu Laznim .Ono sto ja hocu reci trebali su otici na pripreme , ne radi kluba(yebe se njima za klub , placenici)nego radi sebe i vrate se spremni i traze rjesenje . Dosle pare , oni dobili . Nisu dosle pare raskid ugovora na stetu kluba odu za dzabe i naplate naknadno . Kad pojednostavis stvari Ti si u pravu .
PAZI SAD : PROSLI PRIPREME I SPREMNI ZA NEKI BOLJI KLUB OD FKS .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 21 jun 2019, 18:24

Mislim da trenutno najbolji nacin za Upravu da se 'opere' je veliki press Sabra, Jahic, Emir, Husref i Velkoski.
Neka objasne situaciju, to bi pokazalo da imaju podrsku ekipe i da je ovo samo tehnički problem.

Ali, šta ako nije? Neko mora odgovarati. Ovo je igranje sa imenom FKS!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 jun 2019, 18:25

Lijepo je ono čitat te optimistične komentare, al eto, to se najavljivalo već odavno, idu lijepe stvari, idu milioni, pojačanja, pripreme ugovorene, ugovorene prijateljske utakmie, Husref izjavljuje da će se pokušati do Slovenije kompletirat ekipa, krenulo se iskreno lijepo i sa pojačanjima....... i stade, šamarčina, realnost je trenutna da plate kasne, da se nije otišlo na pripreme, opšte nema informacija da su danas uopšte trenirali, ni riječi o pojačanjima a nalazimo se u vremenu kad svi od glavnog do čistačice moraju radit punom parom jer je pred nama prevažan period.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 jun 2019, 18:27

Kasne plate ajmooo plakat ajmo svi. Sta vam je ba oglasili se iz kluba sve vam objasnili,evo i ovdje neki vam objasnili i svaki post se kmeci. Nema plata nema priprema cao vozda idemo u Livno ili Citluk

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 jun 2019, 18:28

Sretno placenici, kao najplaceniji u svojoj struci, ocekujemo najbolje rezultate.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 21 jun 2019, 18:29

BordoSarajevo je napisao/la:Lijepo je ono čitat te optimistične komentare, al eto, to se najavljivalo već odavno, idu lijepe stvari, idu milioni, pojačanja, pripreme ugovorene, ugovorene prijateljske utakmie, Husref izjavljuje da će se pokušati do Slovenije kompletirat ekipa, krenulo se iskreno lijepo i sa pojačanjima....... i stade, šamarčina, realnost je trenutna da plate kasne, da se nije otišlo na pripreme, opšte nema informacija da su danas uopšte trenirali, ni riječi o pojačanjima a nalazimo se u vremenu kad svi od glavnog do čistačice moraju radit punom parom jer je pred nama prevažan period.
Pa to je mene najvise i izrevoltiralo!

Nemojte da se prica nesto sto nije, pravi se lažna slika stanja kluba i onda BUM, samarcina. Sve mislim postali smo ozbiljan klub jbt. Ide to svojim tokom. Kad ono jok!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 jun 2019, 18:29

NIt smo kokuzi, nit su pripreme odgodjene, nit se raspadamo, desio se ocito propust, pare su malo kasnile, razloga moze biti vise, mi ih tacno i ne znamo, nije ni bitno, svakako su ili ce biti isplaceni, ako ne veceras vjerovatno sutra idu na pripreme, dakle, prolongiran put, dan, dva, nista strasno, al joook ovdje udjes na forum i yebeni raspad sistema, pitanje je vremena kad cemo se ugasiti, nespremni cemo biti, nema svrhe igrati takav u evropi a i liga nam je upitna i to dabogda i evropu da izborimo, Tan odjednom dobar, kod njega sve funkcionisalo, slao pare na vrijeme a godinama prica o frajeru bila kao koji ce nam kura.c nikakve koristi od njega, pere pare preko nas, u klub nista ne daje, sad ta ista prica lagano ce izgleda da se prebaci i na Vijetnamca,a covjek nije ni poceo da radi(salje pare) kako treba, pa tacno ba niste normalni, mnogi ovdje, i ne nismo u istoj situaciji kao ostale ekipe, onaj 'minus' iz finansijskog izvjestaja ustvari dovoljno govori kolika je razlika nas i ostalih, jer ostali kad para nemaju mogu se samo uvaliti u neka gov.na i dugove a mi ipak imamo nekoga ko ce pokriti troskove koji su duplo veci nego sto klub moze zaraditi, mislim da je to ipak ogromna razlika, no nekima je ocito dzaba govoriti, navikla raja na crnjak i nema dalje od toga
Pyro is not a crime !

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 21 jun 2019, 18:32

Drama u Kamerunu: Reprezentativci odbili putovati na Afrički kup nacija zbog neisplaćenih bonusa

:urnebes: :urnebes:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 jun 2019, 18:35

BordoSarajevo je napisao/la:Drama u Kamerunu: Reprezentativci odbili putovati na Afrički kup nacija zbog neisplaćenih bonusa

:urnebes: :urnebes:
Banke bas uzele maha, eto i njih sje.base ccc
1946~

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 jun 2019, 18:35

ledesma je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Lijepo je ono čitat te optimistične komentare, al eto, to se najavljivalo već odavno, idu lijepe stvari, idu milioni, pojačanja, pripreme ugovorene, ugovorene prijateljske utakmie, Husref izjavljuje da će se pokušati do Slovenije kompletirat ekipa, krenulo se iskreno lijepo i sa pojačanjima....... i stade, šamarčina, realnost je trenutna da plate kasne, da se nije otišlo na pripreme, opšte nema informacija da su danas uopšte trenirali, ni riječi o pojačanjima a nalazimo se u vremenu kad svi od glavnog do čistačice moraju radit punom parom jer je pred nama prevažan period.

Nemojte da se prica nesto sto nije, pravi se lažna slika stanja kluba i onda BUM, samarcina. Sve mislim postali smo ozbiljan klub jbt. Ide to svojim tokom. Kad ono jok!
Dobro vidjecemo,neki nisu ko ti 10000 puta da pisu isto a sve objasnjeno. Sta ces napisat ako ne bude tako kako si naveo?

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 21 jun 2019, 18:37

Do sada su nas napustili Crepulja, Mujakić, Kapic, Halilovic, Bekic, Adukor, Sofranac te nam fale ozlijedjeni Stanojevic i Pidro.
Znaci od 15, 16 igrača koji su iznijeli prošlu sezonu trenutno ih je 9 manje odnosno 8 ( sofranac). Prethodnih sezona nije bilo toliko odlazaka pa je bila dobra harmonija u ekipi.
Izgubilo se dosta na širini, to se moglo vidjeti protiv dobojkaknja u drugom poluvremenu.
Čekamo nove igrače, a bit će ih dosta... valja to sve uigrati, adaptirati na grad, klub... neće biti lako, još sad ovo sa platama pripremama... Težak posao je pred nama, dva tri kapitalca bi to sve popravila... Hadzija obraduj nas.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 21 jun 2019, 18:39

zagor1987 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:

Dobro vidjecemo,neki nisu ko ti 10000 puta da pisu isto a sve objasnjeno. Sta ces napisat ako ne bude tako kako si naveo?
Bit cu najsretniji covjek na svijetu! Ja i zelim da mi budemo najbolji, ove stvari me bole.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 jun 2019, 18:40

THEC je napisao/la:NIt smo kokuzi, nit su pripreme odgodjene, nit se raspadamo, desio se ocito propust, pare su malo kasnile, razloga moze biti vise, mi ih tacno i ne znamo, nije ni bitno, svakako su ili ce biti isplaceni, ako ne veceras vjerovatno sutra idu na pripreme, dakle, prolongiran put, dan, dva, nista strasno, al joook ovdje udjes na forum i yebeni raspad sistema, pitanje je vremena kad cemo se ugasiti, nespremni cemo biti, nema svrhe igrati takav u evropi a i liga nam je upitna i to dabogda i evropu da izborimo, Tan odjednom dobar, kod njega sve funkcionisalo, slao pare na vrijeme a godinama prica o frajeru bila kao koji ce nam kura.c nikakve koristi od njega, pere pare preko nas, u klub nista ne daje, sad ta ista prica lagano ce izgleda da se prebaci i na Vijetnamca,a covjek nije ni poceo da radi(salje pare) kako treba, pa tacno ba niste normalni, mnogi ovdje, i ne nismo u istoj situaciji kao ostale ekipe, onaj 'minus' iz finansijskog izvjestaja ustvari dovoljno govori kolika je razlika nas i ostalih, jer ostali kad para nemaju mogu se samo uvaliti u neka gov.na i dugove a mi ipak imamo nekoga ko ce pokriti troskove koji su duplo veci nego sto klub moze zaraditi, mislim da je to ipak ogromna razlika, no nekima je ocito dzaba govoriti, navikla raja na crnjak i nema dalje od toga
Evo objasnio vam covjek pa citajte. Hocete akademiju,najbolje mlade igrace,hocete ekipu svu na okupu bez da se prodaje itd to kosta bas za 5 miliona vise nego sto mozemo zaraditi od 500 ljudi na tribinama,mjesecni izdaci su nam veci itd

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 jun 2019, 18:41

Pa zeljeli smo i mi da nas vodi bolji trener od husrefa, ukazivali na mane, pa.nas prozvase pljuvacima i mrziteljima sarajeva
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 jun 2019, 18:45

THEC je napisao/la:NIt smo kokuzi, nit su pripreme odgodjene, nit se raspadamo, desio se ocito propust, pare su malo kasnile, razloga moze biti vise, mi ih tacno i ne znamo, nije ni bitno, svakako su ili ce biti isplaceni, ako ne veceras vjerovatno sutra idu na pripreme, dakle, prolongiran put, dan, dva, nista strasno, al joook ovdje udjes na forum i yebeni raspad sistema, pitanje je vremena kad cemo se ugasiti, nespremni cemo biti, nema svrhe igrati takav u evropi a i liga nam je upitna i to dabogda i evropu da izborimo, Tan odjednom dobar, kod njega sve funkcionisalo, slao pare na vrijeme a godinama prica o frajeru bila kao koji ce nam kura.c nikakve koristi od njega, pere pare preko nas, u klub nista ne daje, sad ta ista prica lagano ce izgleda da se prebaci i na Vijetnamca,a covjek nije ni poceo da radi(salje pare) kako treba, pa tacno ba niste normalni, mnogi ovdje, i ne nismo u istoj situaciji kao ostale ekipe, onaj 'minus' iz finansijskog izvjestaja ustvari dovoljno govori kolika je razlika nas i ostalih, jer ostali kad para nemaju mogu se samo uvaliti u neka gov.na i dugove a mi ipak imamo nekoga ko ce pokriti troskove koji su duplo veci nego sto klub moze zaraditi, mislim da je to ipak ogromna razlika, no nekima je ocito dzaba govoriti, navikla raja na crnjak i nema dalje od toga
Kome brate pises? Liku koji u 16 dana mijenja misljenje od toga da im zeli da tesko obole pa do toga da ce doci neki TOP igraci pa su mu opet svi sumnjivi...
Ili mozda liku koji kmeci jer Husref ne zeli Handzica u timu?
Da nije mozda liku koji je tu samo kad je nesto lose?

Nije vrijedno brate, sve je objasnjeno, ko hoce shvatit ce...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 jun 2019, 18:47

paulus je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
paulus je napisao/la:Majko draga ja nikako ne mogu svarit ovo , ko je u rom hlubu ako vec nekako Namove pare ne mogu proc ko da je ioz Sjeverne Koreje, ne mogu skontat 3 plate da idu na pripreme , ja bruke , i stvarno mi se uvuko crv i u vezi Nama i svega , sve normala pod Tanom osvojimo duplu ejjjjj , ovaj ja ne znam jel ijedan plan on licno iznio il su sve nagadjanja i jos da se desi da nam kasne ifracima prvacima tri plate , i mi nes ocemo kamp evropu , ne mozemo skontat 3 plate jebote grob i uprava
Kakve postupke podrazumijeva, po tebi, "SKONTATI, tri plate"?
aj matereti ne filozofiraj razumjes ti dobro , sta su ti ljudi u upravi koj k.... , ako je Nam tolka faca i klub tolko na dobrim nogama nema niko sposoban da organizuje to da ne dodje do ove bruke , pa sto su tu onda , moze onda mujo i haso njihov poso radit- Ima tan udio u klubu jel se on mogo kozaktirat dok ne prodju ri silni milioni iz Etijo , onaj Vijetnama. .Ima sigurno nakih rjesenja ako je sve to cakum pakum kako se najvljivalo .
Ja samo razumijem da je Nam skupština, taj koji donosi odluke, a naši ljudi iz uprave ih realizuju i ako žele neku svoju odluku da provedu, mora je Nam odobriti. Tako kaže statut kluba.

Isto tako znam da moraju da se provedu određene zakonske procedure da bi uplaćena sredstva bila raspoloživa.

To nije filozofiranje, tako piše u STATUTU kluba i tako piše u PRAVNIM AKTIMA koje donosi država.

Ne razumijem druže zašto dižeš tenziju, kad ima sve objašnjeno samo treba pročitati?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 21 jun 2019, 18:47

J.... Kad je kukat, onda su i sofranac, i adukor, i gljiva, i bise od pola povrijedjebi crepulja iznijeli sezonu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 22 gosta.