Da se nadovezem, kad sam isao u srednju trebalo je 24 kredira da je zavrsis, 7 casova 3 godine, znaci ako sve prodjes 21 kredit, i zadnju senior godinu ides 3 casa. Sad im treba 26 kredita ali imaju 8 casova dnevno, sto znaci da ce zadnju godinu imat 2 casa. Ako hoces mozes u 3 godine zavrsit srednju, ides u ljetnu skolu kao sto ovi idu na popravni mjesec dana, ti ides da uzmes neki cas za koji ces dobit kredit da ga ne moras uzimat kasnije svatas. Samo sto vecina nece, jer vecina ima polozeno sa 16 godiba, auta se odma kupuju, junior i senior godinu idrs s autom u skolu furka jebga posebno zadnja godina prije velikog odmora s rajom spicis negdje.BosniaBoston je napisao/la:Krenu u skolu sa 5 godinaFowl95 je napisao/la:Na koji način Amerikanci (ovi što dođu do drafta) upisuju srednju školu/fakultet godinu dana ranije nego mi?
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nisam vidio da je iko pisao o Šarić tradeu... Ako jeste sorry

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Au, momčiluk kidaLillard je napisao/la:
![]()
Cool potezBrotherly Love: Free agent Tobias Harris' younger brother, Terry Harris of North Carolina A&T, will play NBA Summer League with the Philadelphia 76ers, league **** say.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Suns guard Tyler Johnson has exercised his $19.25M player option for the 2019-20 season
Miami Heat center Hassan Whiteside has exercised the $27.1M player option on his contract for 2019-20
Miami Heat center Hassan Whiteside has exercised the $27.1M player option on his contract for 2019-20
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Boston Celtics sign 7-foot-6 Tacko Fall to summer contract

Kyrie Irving reportedly did not like living in Boston, and developed issues with both Brad Stevens and Danny Ainge, per @espn.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- AshburtonG
- Kontakt:
Tip je new age filozof. Normalno da se nece nigdje osjecat dobro u okruzenju klasicno odgojenih ljudi. On je bio prihvacen i zanimljiv, dok je raja mislila da je frajer troll... 
Jah bice mu ljepse u Ny gdje ce ga svaki fan nba hejtat 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sjecam se kad je doso govorio sports city ovo ono very happy.Prevrtljivac praviClutch je napisao/la:Kyrie Irving reportedly did not like living in Boston, and developed issues with both Brad Stevens and Danny Ainge, per @espn.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
The Lakers and Celtics are potential landing spots for Nikola Vucevic, per Woj.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zdrmati cap na Vucevica.Zanimljiv potez LA bi to bio.Za BOS me ne cudi,oni nemaju C nikako.Clutch je napisao/la:The Lakers and Celtics are potential landing spots for Nikola Vucevic, per Woj.
- AshburtonG
- Kontakt:
Lakersi su idioti fakat. Kunem Henrya i Bryanta vec odavno, sto su me navukli da navijam za timove, za koje ce se kasnije ispostavit da su mi najveci uzrok stresa i nelagode u zivotu.
Sta ce im Vucevic? Ne vidim poentu, kad vec imas AD. Covjek je DD masina, ali nepotreban igrac totalno Lakersima, za te pare koje bi mu se dale.
Sta ce im Vucevic? Ne vidim poentu, kad vec imas AD. Covjek je DD masina, ali nepotreban igrac totalno Lakersima, za te pare koje bi mu se dale.
Budala je ako se vrati u Lakerse... Poseru se na tebe tako sto te posalju da bi se oslobodili Mozgova i ti im se onda vratis.. Ja bi ih zavlacio dok se svi ne potpisu jaci s FA i onda potpisao za drugi klub..
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Prvo Lakersi su ga draftali kao #2 jer su vidjeli potencijal, oko kako se ponašao u Lakersima je čista glupost možemo reći kasni pubertet vjerovatno, a pogotovo onaj video i on je morao otici jer je izgubio povjerenje u svlačionicu, to iskustvo ga trzlo, poceo da trenira, razvio ulaz kojeg nije nikako imao i spletom okolnosti na istoku i zbog povrede Oladipa postao all star. U Lakersima nema Waltona, Magica tj nema nikoga vise od starih igraca i ne vidim razlog sto se ne bi vratio sada kao zreo igrac?. A Lakersi su se morali osloboditi Mozgova svkako a tim tradeom su dobili Kuzmu koji vrijedi...JHam je napisao/la:Budala je ako se vrati u Lakerse... Poseru se na tebe tako sto te posalju da bi se oslobodili Mozgova i ti im se onda vratis.. Ja bi ih zavlacio dok se svi ne potpisu jaci s FA i onda potpisao za drugi klub..
Dal je Kuzma trenutno najprecjenjeniji igrac lige 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.