Znači Letić je tu, jedna rupa manje. Hajmo štoper i vezi sad
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A gledaj ih, vidi se da su ih natjerali
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zovi Tana izgidosmo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel sofer od svojih dobio platu i pare za put nemoj, da nam po Hrvatskoj zaustavlja bus i strajka.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Vala i to što kažeš, lijepa naša Breza.skoroalen je napisao/la: A buraz, u Brezi kafa marka, sladoled pola. U svom gradu sam hadžija.
Treba ovim našim igračima nać stanove po Brezi. Kirija 150 maraka, kafa marka, kola dvije, Hodži litar votke u kafani 30 KM... A autoputem za po' sata u Butmiru. Ljepota.
Imao sam priliku često biti u Brezi, veliki mali grad.
Pun pitara što je najvažnije.
Pozdrav brate i aBd kod Ameta pijemo kafu kad dođem ili negdje drugo.
- belosevic23
- Kontakt:
Ovi sa ss.ba dodali Letića na spisak na zvnicnoj ga nema? 
Bio je i na zvanicnoj 1000%. Izbrisase gebelosevic23 je napisao/la:Ovi sa ss.ba dodali Letića na spisak na zvnicnoj ga nema?
Ja sam od tamo uzeo i ovde stavio.i bio je Letic tu.
Nema Cruza i ovog iz Engleske koliko vidim.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
??muhamedhulk je napisao/la:Dje Cruz???
Ima nas, al "anam onih" je više, nažalost.obiteljskicovjek je napisao/la:Vala i to što kažeš, lijepa naša Breza.skoroalen je napisao/la: A buraz, u Brezi kafa marka, sladoled pola. U svom gradu sam hadžija.
Treba ovim našim igračima nać stanove po Brezi. Kirija 150 maraka, kafa marka, kola dvije, Hodži litar votke u kafani 30 KM... A autoputem za po' sata u Butmiru. Ljepota.
Imao sam priliku često biti u Brezi, veliki mali grad.
Pun pitara što je najvažnije.
Pozdrav brate i aBd kod Ameta pijemo kafu kad dođem ili negdje drugo.
Može Ame, kad budeš tu zovi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Salcinovic, Blagojevic, Gljiva, Lelic, Klaric i Cruz nisu tu.
Dzafic, Pidro i Stanjevic znamo sto nisu na spisku.
Dzafic, Pidro i Stanjevic znamo sto nisu na spisku.
Jel ono Cruz nije igrao ni protiv Mladosti? Mozda se ne racuna na njega.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- hordasDoboj
- Kontakt:
Evo izbrisali i na ss.ba, ma sigurno ce se tamo pridružiti.19FKS46 je napisao/la:Bio je i na zvanicnoj 1000%. Izbrisase gebelosevic23 je napisao/la:Ovi sa ss.ba dodali Letića na spisak na zvnicnoj ga nema?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Dal je Cruz ost'o zbog vize za Skotsku?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja ipak mislim da ne racunaju na njega,i on je ono potpisao 1+ ugovor,nisam vidio da mu je isti produzen,ovaj prvobitni vazi jos par dana.(Mozda mi je promaklo produzenje?)ledesma je napisao/la:Dal je Cruz ost'o zbog vize za Skotsku?
Pa on je dos'o na zimumiky_hz je napisao/la:Ja ipak mislim da ne racunaju na njega,i on je ono potpisao 1+ ugovor,nisam vidio da mu je isti produzen,ovaj prvobitni vazi jos par dana.(Mozda mi je promaklo produzenje?)ledesma je napisao/la:Dal je Cruz ost'o zbog vize za Skotsku?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pardon do mene ,nije na godinu nego do kraja sezone.ledesma je napisao/la:Pa on je dos'o na zimumiky_hz je napisao/la:Ja ipak mislim da ne racunaju na njega,i on je ono potpisao 1+ ugovor,nisam vidio da mu je isti produzen,ovaj prvobitni vazi jos par dana.(Mozda mi je promaklo produzenje?)ledesma je napisao/la:Dal je Cruz ost'o zbog vize za Skotsku?
Nathan Crepaldi da Cruz koji je posljednje dvije sedmice boravio na probi u FK Sarajevo zvanično je potpisao ugovor sa Bordo klubom. Ugovor je važeći do kraja sezone uz mogućnost produženja.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa bio na treningu neki dan, došao je iz Brazila u Sarajevo, stavio je sliku iz aviona kad je kreno
Izbrisaše Letića, joj
Izbrisaše Letića, joj
FK Sarajevo
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Gradačac, ja bih svima 5 maraka kafu naplatio kod vas u čaršiji. Grad u kojem sam se najljepše osjećao prilikom boravka.esprit24 je napisao/la: To negdje u ovim ostalim gradskim naseljima (dobrinja, alipasno i dr) . Ybg moja ruta u seheru kao provincijalca je titova, ferhadija, bascarsijaUsput kod nas u Gradaccu su evo dvije godine povisili cijenu sa marke na marku i po, ispocetka nam je bilo tesko a kasnije smo se navikli
Spavao gore na Hazni i dole u konaku više puta.
Ljudi neopisivo mirni ljubazni susretljivi za 10.
U ljetnom periodu tako živo šetnja, koncerti, neki dani grada, trebe, ma milina. Davno je to bilo.
Ma šta 5 maraka, cenera bi ja, svijetla obraza svima kafu u Gradačcu naplatio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.