FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Drago mi je da su ovo riješili u vezi plata. Al' nije bilo potrebe da se ide u Sloveniju, imamo mi dosta dobrih mjesta za trening i u lijepoj našoj BiH.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Cruz povrijeđen? :/
E vidis to je u pitanju, bolji je frajer od Crnickog kako god, ovaj igrao za amateremiky_hz je napisao/la:
Nathan Crepaldi da Cruz koji je posljednje dvije sedmice boravio na probi u FK Sarajevo zvanično je potpisao ugovor sa Bordo klubom. Ugovor je važeći do kraja sezone uz mogućnost produženja.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Cruz dobio samo topli obrok za februar, svez'o pertle i pobjeg'o glavom bez obzira.
Gledaj Miloša i ulova
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vincent Tan.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta je rec?MortemHz je napisao/la:Vincent Tan.![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Prve pripreme - prolazak kroz Vranduk
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Zna seMortemHz je napisao/la:Vincent Tan.![]()
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
HDZ ?HeraklitMracni je napisao/la:Zna seMortemHz je napisao/la:Vincent Tan.![]()
![]()
![]()
Cruz mi je rekao da je povrijedzen 3 sedmoce vam stroja i agent mu pregovara sa nama o produzenju ugovora,on se nada da ce mu produzitOsmanhodzicBuco je napisao/la:??muhamedhulk je napisao/la:Dje Cruz???
- prisonbreak
- Kontakt:
Kakvo vam pojacanje stize,van BiH je, ah te ja sam ovlazio na pomisao
Svi kolektivno ima do ovalzite
Svi kolektivno ima do ovalzite
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
De i vi nas malo j...prisonbreak je napisao/la:Kakvo vam pojacanje stize,van BiH je, ah te ja sam ovlazio na pomisao![]()
Svi kolektivno ima do ovalzite![]()
Druze mi nemamo za kifle,eno dokoljenko trazi mene i tebe. Sta ti je reko drug neki dan?prisonbreak je napisao/la:Kakvo vam pojacanje stize,van BiH je, ah te ja sam ovlazio na pomisao![]()
****,**** druže!!!prisonbreak je napisao/la:Kakvo vam pojacanje stize,van BiH je, ah te ja sam ovlazio na pomisao![]()
ne znam jel istina ili furas, nije ni bitno ali fkt ne treba pisati ovakve stvari, mi smo inace takvi preko noci se upalimo, uletimo u neku euforiju oko nekih imena o kojima se mahala opravdano ili ne i kad se ne desi dolazak(jer mozda nikad nije ni bio u opticaju ili se desi da pregovori propadnu) onda uslijedi par dana teske depresije i predavanja rahmeta klubu, konkurentski poluamateri(cast izuzecima) izgledaju kao world class pojacanja u odnosu na nas 
Pyro is not a crime !
MortemHz je napisao/la:Vincent Tan.![]()
Daj nama neupucenim zasto naklon Tanu.
dobar je Letic, naigro se i prosle sezone sto znaci da nije izvan forme, 21 utakmica, 5 asistencija, ono sto sam vidio od njega dobar igrac i posluzit ce
pojedincima da Ronaldo dodje u Sarajevo bilo bi pa nije to onaj isti ko iz Reala, tanak je nesto bio u Staroj dami, svakom bi manu nasli
dobro pojacanje, idemo po jos 1,2
pojedincima da Ronaldo dodje u Sarajevo bilo bi pa nije to onaj isti ko iz Reala, tanak je nesto bio u Staroj dami, svakom bi manu nasli
dobro pojacanje, idemo po jos 1,2
na osnovu nekih informacija s drugog foruma dalo bi se zakljuciti da je on poslao pare za ove plate dok se ne rijesi problem s transferom novca iz Vijetnama, nek me neko ispravi ako grijesim, i da Tan je i dalje vezan za klub, nije on sve udjele prodaoamypitar je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Vincent Tan.![]()
Daj nama neupucenim zasto naklon Tanu.
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 17 gostiju.