FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tan je i dalje u klubi,poslusajte malo podcast ovaj i sta kazu,nasjedamo ko debili na spinove,obicni pokusaji unosenja nemira u nase redove al nema veze
Hvala amidža legendo našaaaa
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A vidiš i ne pratim te druge forume.. mislim da se stalno vrtilo ovo na portalima još prvog dana kada je to sve bilo aktuelno:THEC je napisao/la:na osnovu nekih informacija s drugog foruma dalo bi se zakljuciti da je on poslao pare za ove plate dok se ne rijesi problem s transferom novca iz Vijetnama, nek me neko ispravi ako grijesim, i da Tan je i dalje vezan za klub, nije on sve udjele prodaoamypitar je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Vincent Tan.![]()
Daj nama neupucenim zasto naklon Tanu.
Nam - 60%
Tan - 30%
Bosanski investitori - 10%
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa i ovdje smo pisali da je Tan i dalje tu
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
E yebo je Celtik svoju milu majku sad 
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Cisto sumnjam da Vladan ostaje poslije Evrope
MortemHz je napisao/la: A vidiš i ne pratim te druge forume.. mislim da se stalno vrtilo ovo na portalima još prvog dana kada je to sve bilo aktuelno:
Nam - 60%
Tan - 30%
Bosanski investitori - 10%
ma jeste ali nekako su mnogi Tana vec otpisali kao ono sad je Vijetnamac tu i Tanova epizoda je zavrsena i nema vezu vise s klubom a stvarnost je ta da ima i da je i dalje tu, a ko zna u buducnosti i da obojica dogovore neko vece ulaganje u klub zajedno, naravno ovo su sto bi rekli 'mokri' snovi trenutno no dok god su tu obojica nikad se ne zna
Pyro is not a crime !
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ovo mi je bas glupost sto se desavalo i ja kao navijac kluba osjecam se bas glupo i ruzno zbog svega ovog. Ako je istina da je ovaj problem bio i ako je predstavljen igracima, onda su bas ispali pizde zbog ne odlaska. A i smatram da se moglo naci neko rjesenje za ovu transakciju a ne da se nase ime na ovakav nacin provlaci kroz medije. Ima ovih negativnih likova,zatucanih seljacina itd koji misle da i mi sad plivamo u dugovima... ja ipak mislim da nije tako... ali ima taj neki ruzan osjecaj u meni i mislim da smo mogli proci bez ovog propusta. U svakom slucaju nadam se da se problem rijesio i da se nesto slicno nece ponoviti u buducnosti.
Imas podcast momak je postavio o tome pricaju pa poslusajajdohordas je napisao/la:Ovo mi je bas glupost sto se desavalo i ja kao navijac kluba osjecam se bas glupo i ruzno zbog svega ovog. Ako je istina da je ovaj problem bio i ako je predstavljen igracima, onda su bas ispali pizde zbog ne odlaska. A i smatram da se moglo naci neko rjesenje za ovu transakciju a ne da se nase ime na ovakav nacin provlaci kroz medije. Ima ovih negativnih likova,zatucanih seljacina itd koji misle da i mi sad plivamo u dugovima... ja ipak mislim da nije tako... ali ima taj neki ruzan osjecaj u meni i mislim da smo mogli proci bez ovog propusta. U svakom slucaju nadam se da se problem rijesio i da se nesto slicno nece ponoviti u buducnosti.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa Husref je kriv u sto se nije u Sloveniji, igraci ga bojkotuju ne znam kako do sad niste to ovdje pisali.Pantelija je napisao/la:Pa zeljeli smo i mi da nas vodi bolji trener od husrefa, ukazivali na mane, pa.nas prozvase pljuvacima i mrziteljima sarajeva
Spinujes, pises stvari koje nisu povezane jedna s drugom repliciras na nesto sto veze s mozgom nema, nemoj meni te fore prosipati.bordobijeli je napisao/la:Pa Husref je kriv u sto se nije u Sloveniji, igraci ga bojkotuju ne znam kako do sad niste to ovdje pisali.Pantelij :lol: a je napisao/la:Pa zeljeli smo i mi da nas vodi bolji trener od husrefa, ukazivali na mane, pa.nas prozvase pljuvacima i mrziteljima sarajeva
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
U neprestanom smo kontaktu s igračima FK Sarajevo u protekla dva dana, kao i sa rukovodstvom kluba. Njihovu situaciju u potpunosti razumijemo, obzirom da su ostvarili historijski uspjeh za klub i da očekuju isplatu onoga što im ugovorima pripada. Poštujemo činjenicu da je Sarajevo promijenilo vlasničku strukturu, no utjecaji tih aktivnosti na poslovanje kluba su se morali blagovremeno predvidjeti. Na zadovoljstvo svih aktera situacija je bolja i prvacima Bosne i Hercegovine želimo puno sreće na pripremama, te se nadamo da će se adekvatno spremiti za dvoboj protiv prvaka Škotske, Celtic FC. Mi smo tu za igrače, kao njihov legitiman predstavnik u bh. fudbalu i ovog puta smo jasno stali u zaštiti igrača FK Sarajevo”, rekao je Aldin Đidić, osnivač Sindikat profesionalnih fudbalera u BiH.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jao kakve gluposti dobro rekose momci na ovom youtube kanalu
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ti spinujes s Husrefom i nesto kako ste trazili boljeg trenera a pricamo o platama i upravi.Pantelija je napisao/la:Spinujes, pises stvari koje nisu povezane jedna s drugom repliciras na nesto sto veze s mozgom nema, nemoj meni te fore prosipati.bordobijeli je napisao/la:Pa Husref je kriv u sto se nije u Sloveniji, igraci ga bojkotuju ne znam kako do sad niste to ovdje pisali.Pantelij :lol: a je napisao/la:Pa zeljeli smo i mi da nas vodi bolji trener od husrefa, ukazivali na mane, pa.nas prozvase pljuvacima i mrziteljima sarajeva
Ja bi samo volio da ovo nekako shvate oni u Celticu kao našu neozbiljnost i da se otpuste pred utakmicu. Da ima zamažemo oči 
Ne, nego ste vi napisali kao ne pljujete upravu nni nikoga nego samo ulazujete na greske koje se ne trebaju ponavljati i da treba bolja uprava za iskorak .
Umjesto uprava stavis husref i eto ga.
Umjesto uprava stavis husref i eto ga.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
A gdje je Cruz igrao?ledesma je napisao/la:E vidis to je u pitanju, bolji je frajer od Crnickog kako god, ovaj igrao za amateremiky_hz je napisao/la:
Nathan Crepaldi da Cruz koji je posljednje dvije sedmice boravio na probi u FK Sarajevo zvanično je potpisao ugovor sa Bordo klubom. Ugovor je važeći do kraja sezone uz mogućnost produženja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Fk uprava nepopusta.
Da su se bavili onim cime se trebaju baviti sad bi bili na pripremama, ovako bilmez jahic koji je bio oslobodjen od fizickog fol trazio trenera, jaNa ti maceha.
Da su se bavili onim cime se trebaju baviti sad bi bili na pripremama, ovako bilmez jahic koji je bio oslobodjen od fizickog fol trazio trenera, jaNa ti maceha.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
3-4 brazilska, koja se ne vodi kao amaterska, s tim da je i u nasim tekmama pokazao određeno znanje. Sad moze li biti kapacitet za Sarajevo, vrijeme ce pokazati.Sabinho je napisao/la:A gdje je Cruz igrao?ledesma je napisao/la:E vidis to je u pitanju, bolji je frajer od Crnickog kako god, ovaj igrao za amateremiky_hz je napisao/la:
Nathan Crepaldi da Cruz koji je posljednje dvije sedmice boravio na probi u FK Sarajevo zvanično je potpisao ugovor sa Bordo klubom. Ugovor je važeći do kraja sezone uz mogućnost produženja.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
DezinformacijaKamuflazn je napisao/la:Fk uprava nepopusta.
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google [Bot], teamnorth1989 i 19 gostiju.