Jest i svaku tekmu vice-nama kup Uefa puna saka brade, i tako iz tekmu u tekmu.GunnerS je napisao/la:Moram malo biti optimističan, ne zbog Wolfsburga nego zbog Džeke i Misketageronimo je napisao/la:
Hahahahaha, dobar si ti meni, ali ono najbolje...ovako ce da bude, saljivdzija momak
![]()
Wolfsburg gubi bodove protiv: Stuttgarta, Leverkusena, Hoffenheima, Dortmunda...hajd da se i ja malo salim.![]()
Salu na stranu, raspored im nije los, ali vec dugo vremena su u velikom usponu i pad mora slijediti, prije ili poslije.
Zavrse li sezonu u ovakvom zamahu, onda su stvarno zasluzili sve pohvale, ali ja ipak nevjerujem, nemojte se ljutiti vjerni obozavatelji...to je samo moje misljenje.![]()
A sada, ozb. Imaju lahak raspored i mogli bi stvarno da pobjede čak sve utakmice, jer su i bolji od 90% ovih ekipa što igraju protiv njih i njihova najbolja moč je Felix Maghat. On je trener sa iskustvom, trener koji će ići od tekme do tekme i trener koji neće da razmišlja unaprijed 3 utakmice nego utakmicu po utakmicu.
A ovi pozandarse sve na koga nalete.