Ja stojim to sto sam rekao i tako i dalje mislim da je trebalo rijesiti plate i premije do pocetka pripremama al eto nek to bude najveca greska ove uprave. Ja upravi cestitam na mnogim stvarima posebno kad su ostavili Husrefa poslje Atalante. Tebi je Husref trn u oku ostalo ti je sve ok.Pantelija je napisao/la:Ne, nego ste vi napisali kao ne pljujete upravu nni nikoga nego samo ulazujete na greske koje se ne trebaju ponavljati i da treba bolja uprava za iskorak .
Umjesto uprava stavis husref i eto ga.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zrinjski takodje ce imat odlicnu ekipu Mandic,Barbaric,Sovsic,Hadzic,Lendric
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Čurjurić, Čeliković, Jakovljević.. Fina ekipica, al vidjet ćemo kako će ih onaj vodit, imamo priliku odmah na startu da im bježimo 3 bodazagor1987 je napisao/la:Zrinjski takodje ce imat odlicnu ekipu Mandic,Barbaric,Sovsic,Hadzic,Lendric
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno, naglasavam trenutno, Zrinjski je jaci. Ne sumnjam da cemo u narednom periodu dovesti barem 3 "kapitalca" za nase uslove, cime bi opet izbili na vrh po kvaliteti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Za hejtere uprave i one koji smatraju da smo danas lagali sa objasnjenjima: da uprava ne valja, bi li Tan poslao pare dok se ne zavrsi transakcija sa Vijetnamom?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Lelic i Klarić svakako nisu bili ni na ovom prvom dijelu priprema.Zukanovic je napisao/la:Salcinovic, Blagojevic, Gljiva, Lelic, Klaric i Cruz nisu tu.
Dzafic, Pidro i Stanjevic znamo sto nisu na spisku.
Gljivi istice ugovor, oporavio se, klub je do sad bio dovoljno fer, ako ne i previse, vrijeme je za razlaz valjda.
Salcinovic i Blagojevic imaju vazeci ugovor jos godinu dana pa ce valjda na posudbu (nismo navikli na ove sporazumne raskide u zadnje vrijeme) jer ocigledno se na njih ne racuna.
Cruz, nezz, valjda pregovaraju o produzetku.
JURIŠ
Ganjaju i zakarica. Dream team pravi. Ali i mi cemo za ova 2 3 igraca ako ne bolji onda bare bare.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Vrijeme je za pojacanja, nadam se da smo zavrsili s ovim nedoumicama sto su bile oko Husrefa pa sad ovo oko pripremama. Vrijeme za pozitivu.
I da nikog ne dovedemo jaci smo od lazni.
Doveli su oni napuhane zvjezde koji u **** rumuni za 3 godine nije skupio 59 minuta.
Baka otiso, doso neki levat doslo dosta novi igraca nije to lahko sve ukombinovat.
Jaci smo od zrinjskog i da im je baka osto i da im se vrati nermin i todorovic. A jedini su nam oni konkurenti sb i skretnicari ce se borit za prestis 3-4 mjesto.
Doveli su oni napuhane zvjezde koji u **** rumuni za 3 godine nije skupio 59 minuta.
Baka otiso, doso neki levat doslo dosta novi igraca nije to lahko sve ukombinovat.
Jaci smo od zrinjskog i da im je baka osto i da im se vrati nermin i todorovic. A jedini su nam oni konkurenti sb i skretnicari ce se borit za prestis 3-4 mjesto.
Mene samo nesto strah Husref ne izgleda sretan zadovoljan, boim se damu nisu rekli da ce bit masovna prodaja igraca, il ke problem sto je dobio mnogo manje para nego je trazio prije produzetka.
Ako je ovo drugo, dobio si sefe onoliko koliko vrjedis, nisi corav vidis da te niko iz vana nezove nenudi. Uzimaj titule i kupove dok mi nenademo boljeg trenera posle toga uzmi funkciku sefa akademije do penzije
Ako je ovo drugo, dobio si sefe onoliko koliko vrjedis, nisi corav vidis da te niko iz vana nezove nenudi. Uzimaj titule i kupove dok mi nenademo boljeg trenera posle toga uzmi funkciku sefa akademije do penzije
Ako Hebib bude igrao sezonu na desnom krilu **** će ligu!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nisu jaci.Napapijri je napisao/la:Trenutno, naglasavam trenutno, Zrinjski je jaci. Ne sumnjam da cemo u narednom periodu dovesti barem 3 "kapitalca" za nase uslove, cime bi opet izbili na vrh po kvaliteti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Otkud sada da je Tan poslao pare? Raja nagada sve i svasta, danas se pricalo da je neki Turcin pozajmio pare.AngelDiMaria je napisao/la:Za hejtere uprave i one koji smatraju da smo danas lagali sa objasnjenjima: da uprava ne valja, bi li Tan poslao pare dok se ne zavrsi transakcija sa Vijetnamom?
Lazni ako dovedu Zakarica ce biti ponajbolja ekipa u ligi, to su 4 vrhunska igraca za nase uslove. S druge strane mi smo ostali bez par igraca iz prve postave, vrlo vjerovatno ce otici jos trojica, a doveli smo dva igraca-prinove. Valjda uspjednemo jos nekoga dovesti, ali da bas bude pojacanje.
Ja nesta kontam da bi ovaj Crnicki mogao biti dobar. Igraci su ga hvalili.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hajde svega vam da se podvuče crta i završi mutava priča oko ovih para. Sve gore i gore ide, a poente i tačnih stvari nigdje. Bila promjena vlasničke strukture, velike kontrole su u bankama, pogotovo što su milioni u pitanju, a još dolaze iz Vijetnama. Je li to smak svijeta pa da se diže tolika fama oko toga? Navuku vas ebeni portalčići, pa ne znate gdje udarate.
Dajte da se završi i stavi tačka na ovu priču, muka je gledati više razne gluposti. Idemo dalje, hajmo o pojačanjima, o pripremama, Celticu, EL itd.
Sami sebi smo dušmani najveći, ne treba nam niko više.
Dajte da se završi i stavi tačka na ovu priču, muka je gledati više razne gluposti. Idemo dalje, hajmo o pojačanjima, o pripremama, Celticu, EL itd.
Sami sebi smo dušmani najveći, ne treba nam niko više.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ako oni prave dream team, sta je onda Zeljo bio prije dvije-tri sezoneKamuflazn je napisao/la:Ganjaju i zakarica. Dream team pravi. Ali i mi cemo za ova 2 3 igraca ako ne bolji onda bare bare.
Don't believe the hype.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Prestanimo se zavarat i zivjeti u zabludi. Trenutno su na papiru jaci, obzirom da smo bez Pidre Stanoje i Mujakica.Sabinho je napisao/la:Nisu jaci.Napapijri je napisao/la:Trenutno, naglasavam trenutno, Zrinjski je jaci. Ne sumnjam da cemo u narednom periodu dovesti barem 3 "kapitalca" za nase uslove, cime bi opet izbili na vrh po kvaliteti.
Jači su na papiru.
To sto mi gledamo navijacki to je drugi par opanaka. I kao sto momak iznad rece ne sumnjam da cemo dovesti prave igrace i ponovo se sa njima pofajtat za titulu.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Potpuno si u pravu Uprava je kriva za kasnjenje priprema . Nisu imali damu da se nose sa strajkacima , koji su trazili zaradjeno , sasvim ok . Po meni trebali su sa SS spremiti one igrace koji su htjeli ici , prvenstveno mislim na Akademce . Bio bih bas razocaran da su oni Kovačević, Dizdarević, Kurdić, Šabanović, Mustafić, , Salčin, Đokanović, Imamović, Hasanović, Dervišagić bili u grupi strajkaca . Ovi sto su nezadovoljni , mogli su u Sarajevu sacekati ovih 48 sati i kad dobiju 3 plate , avionom kako i prilici znalcima fudbalske igre da se pridruze Akademcima .bordobijeli je napisao/la:Pa Husref je kriv u sto se nije u Sloveniji, igraci ga bojkotuju ne znam kako do sad niste to ovdje pisali.Pantelija je napisao/la:Pa zeljeli smo i mi da nas vodi bolji trener od husrefa, ukazivali na mane, pa.nas prozvase pljuvacima i mrziteljima sarajeva
Mislim da nam ne trebaju pojacanja hebibovic,rahmanovic,handzic Dupovac, Lazić, Hodžić, Šišić, Gavrić, Tatar, Velkoski, Ahmetović, Milanović Crnički.
uz Akademce mogu ponovo do DK , zar ne , dobili lovu koja je mozda Upravi bila potrebna da privole neka pojacanja . Titula sa ovim rosterom bi bila dvostruko korisnija , manji troskovi , a dokazani SS bi to mogao izgurati i onda na proljece dolaze Pidro i Stanojevic i ponovo novi Kapic , Lazic ...
Ma pustite starkelju , ne zna sta pise .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Slazem se , ne trebaju nam pojacanja . Do Titule , Kup zanemariti u startu .Pitar6785 je napisao/la:I da nikog ne dovedemo jaci smo od lazni.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.