razočarao sam se u dosta forumaša kad sam vidio da Grand gledaju btjVarg je napisao/la:ne ponovilo seOsim13 je napisao/la:Na ovoj temi su ljudi nekad o sportu pisali bogati
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Mene su namamili pričom o sisama na kraju samo ona Nensi imala sise **** ti sve
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
metalci najvise napadaju ljude zbog muzike, nije ni cudno s obzirom da mrze svijet i sve oko sebe
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Grand je smeće.harden je napisao/la:metalci najvise napadaju ljude zbog muzike, nije ni cudno s obzirom da mrze svijet i sve oko sebe

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
U Beogradu u poslednjih 30-ak god. skoro da je u potpunosti bila stopirana gradnja poslovnih i stambenih nebodera. Medjutim, taj trend se mijenja u poslednje vrijeme i Beograd u tom pogledu dozivljava potpunu ekspanziju.
Bg na vodi je dobio 4 stambene kule od po 20+ spratova, a postavljen je i temelj za kulu Bg na vodi od 150+ m.
Kod mostarske petlje je uveliko u izgradnja "skyline belgrade". Poslovna kula od 130+ m okruzena sa 2 stambene kule od po 20-30 spratova.
Ovako bi trebalo da izgleda:
Vec je izgradjena manja (lijeva) stambena kula.
Na Novom Beogradu je vec "upolovila" s gradnjom kula "blizanka" TC Ušće. Ona ce biti iste visine kao postojeca, preko 100 m.
Trenutno stanje:
Na kraju, pocela je sa izgradnjom i kula na Novom Beogradom, koja ce biti izgradjena u okviru projekta "west 65". Ona ce do izgradnje kule "Beograd na vodi" biti najveci objekat u Beogradu, sa oko 140 m.
Bg na vodi je dobio 4 stambene kule od po 20+ spratova, a postavljen je i temelj za kulu Bg na vodi od 150+ m.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Cuvam svoj kraj , cuvam samo prave drugove ispod krila belog grada.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Joj avatara. Povedi nas!Derdiyok je napisao/la:Cuvam svoj kraj , cuvam samo prave drugove ispod krila belog grada.
"We need to suffer. And we need to fight."
@marconato SNS bot 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma ja sam Cule, ali je Javier među najjačim fudbalerimaCaptain4 je napisao/la:Joj avatara. Povedi nas!Derdiyok je napisao/la:Cuvam svoj kraj , cuvam samo prave drugove ispod krila belog grada.

Izašao na balkon da uzmem malo zraka, kad preko puta gledam komšinicu kako satra muža.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 22 jun 2019, 02:57, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Fantasista
- Kontakt:
Samo heavy metal i hladan tuzlak, kakav grand kakvi bakrači, to je seljakluk najveći.
Samo ilahije i serbe, kakav heavy metal i hladan tuzlak to je haramluk najveci.Fantasista je napisao/la:Samo heavy metal i hladan tuzlak, kakav grand kakvi bakrači, to je seljakluk najveći.
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Ono kad se u subotu probudis prije 7. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Ybn smartphoni i accuweather..
Narednih 100 dana u Tz " grmljavinsko nevrijeme" dan za danom..
Narednih 100 dana u Tz " grmljavinsko nevrijeme" dan za danom..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Baš 
Mada sam slušao najavili su za sutra nevrijeme pravo, a poslije toga će upržiti do augusta nekad neće biti promjena

Mada sam slušao najavili su za sutra nevrijeme pravo, a poslije toga će upržiti do augusta nekad neće biti promjena
Mitrović u Srbiji snima novu seriju, a na snimanje je doveo popa da osvešta rejting gledanosti
http://www.klix.ba/clanak/190622017
http://www.klix.ba/clanak/190622017
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije lose, jel ima ovdje nekih sadrzaja novih za turiste? Vec je malo smorilo ono Usce-Kalemegdan-Knez Mihajlovamarconato je napisao/la:U Beogradu u poslednjih 30-ak god. skoro da je u potpunosti bila stopirana gradnja poslovnih i stambenih nebodera. Medjutim, taj trend se mijenja u poslednje vrijeme i Beograd u tom pogledu dozivljava potpunu ekspanziju.
Kod mostarske petlje je uveliko u izgradnja "skyline belgrade". Poslovna kula od 130+ m okruzena sa 2 stambene kule od po 20-30 spratova.
Vec je izgradjena manja (lijeva) stambena kula.
Na Novom Beogradu je vec "upolovila" s gradnjom kula "blizanka" TC Ušće. Ona ce biti iste visine kao postojeca, preko 100 m.
Trenutno stanje:
Na kraju, pocela je sa izgradnjom i kula na Novom Beogradom, koja ce biti izgradjena u okviru projekta "west 65". Ona ce do izgradnje kule "Beograd na vodi" biti najveci objekat u Beogradu, sa oko 140 m.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.