FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Treci bi morao bit netko sposoban zabijat.
Barrella nije taj još uvijek.Iako moze povremeno nesto u mrezu ubacit.
Barrella nije taj još uvijek.Iako moze povremeno nesto u mrezu ubacit.
Nije tajna da Milan ima ograničen budžet, ali ako će se trošiti 30 miliona, onda to sigurno neće biti na Sensija.Mago je napisao/la:Eh sad. Nisu htjeli. Il nisu imali para?
Uvijek je lijepo uzet igraca Milanu. Iako ovog nikad nisam htio u Interu. Mozda me razuvjeri...
I meni je drago što ga je Inter uzeo.
Haj odoh sad, nije mi mjesto tu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
5 miliona sada za posudbu. I plusvalenza za primaverca.
Mozda je za Milan 30. Za Inter nije. Ocigledno.
P. S. I Barcelona je htjela Sensia. I to ozbiljno...
Mozda je za Milan 30. Za Inter nije. Ocigledno.
P. S. I Barcelona je htjela Sensia. I to ozbiljno...
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 21 jun 2019, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Osim "nerealnog" Eriksena napamet mi jedino padaju van de Beek ili SMSSiamoNoi je napisao/la:Treci bi morao bit netko sposoban zabijat.
#Ausilio OUT
Jericho je napisao/la:Osim "nerealnog" Eriksena napamet mi jedino padaju van de Beek ili SMSSiamoNoi je napisao/la:Treci bi morao bit netko sposoban zabijat.
Van der Meyde ga vodi na piće u MilanoDid you advise him to sign for Inter?
“Yes, I think he likes Serie A. If he listened to me, we would see him in Milan. I would offer him dinner and drink. Initiation is also valid for you. Lukaku can afford it.”
Antonio Conte now has the first reinforcement for the midfield. According to Sky Sport transfer market expert Gianluca Di Marzio, the operation to bring Sensi to Inter has now concluded and he is the first signing for the Nerazzurri this summer. In terms of personal agreement, there is also one for five-year at 1.8 million net per season. On Sensi there were also Barcelona and Milan but Inter management was able to close everything very quickly to avoid possible raises of teams mentioned.
Lajkam sto se okrenulo ovim mladim Francuzima.According to Gianluca Di Marzio of Sky Sport, the arrival of Stefano Sensi will not rule out Nicolo Barella for whom, negotiation with Cagliari will continue going forward and Inter can always count on the yes of the player.
Furthermore, it seems that Inter are also a step away from 2002-born center back Etienne Kinkoue of Troyes. The defender stands 195 cm and is a teammate with Lucien Agoume in U-17 French national team.
Handa - DDA, deVrij, Skriniar - Lazaro, Nainggolan, Brozovic, TOP?, Asamoah - Dybala, Lukaku
Brazao - Godin, Ranocchia, Bastoni - Candreva?, Barella, Sensi, Gagliardini, Bertrand? - Lautaro, Dzeko
Lukaku 65m - Dzeko 15m - Sensi 5m - Barella 40+m - Lazaro 20m - Godin 0... cca 145+mil
Nedostaje TOP veznjak(55mil+) i lijevi wingback(nadam se Bertrand-posudba?).. cca 200+mil
Pod moranje bi trebala biti i prodaja Vecina(30), Perisica(25+), J.Maria(20), Dalberta(7-8), Borju(2-3).. cca 85mil
Icardija swap za Dybalu ili 90+mil, Gagliardini takodjer moze ici za 15+, Gabigol 15+???, Karamoh???
Bit će ovo dobro.
Brazao - Godin, Ranocchia, Bastoni - Candreva?, Barella, Sensi, Gagliardini, Bertrand? - Lautaro, Dzeko
Lukaku 65m - Dzeko 15m - Sensi 5m - Barella 40+m - Lazaro 20m - Godin 0... cca 145+mil
Nedostaje TOP veznjak(55mil+) i lijevi wingback(nadam se Bertrand-posudba?).. cca 200+mil
Pod moranje bi trebala biti i prodaja Vecina(30), Perisica(25+), J.Maria(20), Dalberta(7-8), Borju(2-3).. cca 85mil
Icardija swap za Dybalu ili 90+mil, Gagliardini takodjer moze ici za 15+, Gabigol 15+???, Karamoh???
Bit će ovo dobro.
#Ausilio OUT
ClutchDanilo 
Na kakvim aparatima ce bit pojedini kad bude startni stoper
Na kakvim aparatima ce bit pojedini kad bude startni stoper
Ja vjerujem caci od fogninia dolaze trojica top igraca :d
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Danilo je mene kupio ove sezone. Od polupanja do ikone.
"We need to suffer. And we need to fight."
Mozel neko samo objasnit situaciju, Sensiju ugovor sa Sassuolom istice iduce godine, zar nije moguce da Inter se dogovori sa Sensijem da ne produzi isti nego da po isteku ugovora potpise za Inter a oni zbog toga ne odluce aktivirat otkupnu klauzulu, jer sto bi dzabe aktivirali istu kad imaju mogucnost dobit igraca dzabe?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Vjerovatno je produzio ugovor sa Sassuolommeho-medo je napisao/la:Mozel neko samo objasnit situaciju, Sensiju ugovor sa Sassuolom istice iduce godine, zar nije moguce da Inter se dogovori sa Sensijem da ne produzi isti nego da po isteku ugovora potpise za Inter a oni zbog toga ne odluce aktivirat otkupnu klauzulu, jer sto bi dzabe aktivirali istu kad imaju mogucnost dobit igraca dzabe?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ja sam bio uvjeren da je Sensi stariji, tek su mu 23 (dobro puni 24 za 2 mjeseca) ali mlad je jos, ova varijanta sa posudbom i opcija otkupa je odlicna ako je tako, samo ja bi jos uvijek volio da dovedemo Barellu
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kakav je ovaj Sánchez iz Bayerna? Kakav je psihicki? Dali bi se mogao dovest jeftino?
-
GeriOldman
- Kontakt:
Opet se sve dovodi osim playmakera. Ekstra. Dok god ne dovedu pravu desetku ništa od ozbiljne ekipe.
1921
LukakuTritolone je napisao/la:Ja vjerujem caci od fogninia dolaze trojica top igraca :d
Sensi nije ništa slabiji igrač od Barelle (doduše nisu baš ista pozicija, Barella je više destruktivac a Sensi povučeni playmaker) i još ovako dobar deal (posudba za 5 i opcija otkupa za 22-25), znači ne može bolje od ovog. Mali je vrhunski talijanski talent samo što nema marketing službu iza sebe jaku kao Barellinu (kojeg bih volio imat u timu ali max 40 mil.). U svakom slučaju on nije zamjena za Barellu i njih dvojica mogu zajedno igrat u prvoj (ili da jedan od njih bude back-up ako dovedemo još nekog top veznjaka).
Za to vrijeme se treba fokusirat i na prodaju Maria, Valera i Vecina.
Za to vrijeme se treba fokusirat i na prodaju Maria, Valera i Vecina.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Hocu Lavezzi-Dzeko tandem iduce sezone, vinciamo tutto.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Iskreno slabo sam pratio Sassuolo ove godine, ali mi je pun qurac hamelja a nešto mi taj Sensi ulijeva nadu da će biti panj. Mada prvo bih ga volio vidjeti, pa ćemo vidjeti. Možda je tu zbog toga što nam treba tkz. HOME GROWN PLAYER, ako je tu umjesto Valera odlično.
"We need to suffer. And we need to fight."
Imam bas neki dobar osjecaj oko Sensija sad kad sam malo proučio o kome se radi.A rijetko kad imam dobar osjecaj oko talijanskih igraca.Mislim da bi mogao sve iznenadit i moguce se cak nametnut kao starter vrlo brzo.
Di Marzio kaze da se u utorak očekuje potpis ugovora.
Zabio je večeras opet za U21.
Fiorentina zeli Borju besplatno
Rijetko odvratan klub.Steta sto nisu ispali u drugu ligu vec ove sezone.
Di Marzio kaze da se u utorak očekuje potpis ugovora.
Očekujem Barrellu do kraja mjeseca ili odmah u prvim danima sedmog.Stefano Sensi will probably be only the first Italian signings of Antonio Conte’s new Inter. As reported by Sky Sport, Marotta and Ausilio will continue working on bringing Nicolo Barella to the city of Milan. The next few days should be very important if not decisive: in fact, Marotta could already meet Cagliari president Giulini next week to try and close the gap between offer and demand.
Zabio je večeras opet za U21.
Fiorentina zeli Borju besplatno
Inter will not sell Sebastiano Esposito like they did last year with Zaniolo.
“Next year, Esposito will play for the Primavera and could follow a path similar to that of Andrea Pinamonti and there’s a lot of similarities already. Both of them made senior team debut in a Europa League match: Pinamonti in 2016 against Sparta Prague and Esposito on March 14th of this year against Eintracht Frankfurt (there was no other choices due to suspensions and injuries). With the U-17 team of Inter, Esposito has scored 14 goals in 20 appearances while Pinamonti in his last year at Inter trained with the senior team permanently, making appearances here and there with Primavera for Youth League matches. The attempts of PSG were rejected: Inter will keep Esposito.”
I understand Inter wants to make the most money possible of single tickets, however as a PR-trick I'd increase the amount of season passes available to one more than the total amount that Juventus Stadium can take (41 507). Would be be great PR & we'd sell that amount quickly
Lucas Moura sa klupe.Puma je napisao/la:Hocu Lavezzi-Dzeko tandem iduce sezone, vinciamo tutto.
France Futbol pise da smo ponudili za Pepe-a iz Lillea 90 mil i da je mrtva trka izmedju Atletico Madrida i nas.
Ne znam koliko je FF sad pouzdan izvor ili je to zuta stampa ?
Sensi Ok igrac, mlad je i moze napredovati, treba se otresti sada Valera, eventualno Gagliardinija jos prodati ili u trampu uvaliti nekome. Vecino je solidan igrac za klupe.
Nadam se da Barella iduce sedmice potpisuje. 40 mil je dovoljno ako ne i previse.
Ne znam koliko je FF sad pouzdan izvor ili je to zuta stampa ?
Sensi Ok igrac, mlad je i moze napredovati, treba se otresti sada Valera, eventualno Gagliardinija jos prodati ili u trampu uvaliti nekome. Vecino je solidan igrac za klupe.
Nadam se da Barella iduce sedmice potpisuje. 40 mil je dovoljno ako ne i previse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.