Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ybn smartphoni i accuweather..
Narednih 100 dana u Tz " grmljavinsko nevrijeme" dan za danom..
Narednih 100 dana u Tz " grmljavinsko nevrijeme" dan za danom..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Baš 
Mada sam slušao najavili su za sutra nevrijeme pravo, a poslije toga će upržiti do augusta nekad neće biti promjena
Mada sam slušao najavili su za sutra nevrijeme pravo, a poslije toga će upržiti do augusta nekad neće biti promjena
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mitrović u Srbiji snima novu seriju, a na snimanje je doveo popa da osvešta rejting gledanosti
http://www.klix.ba/clanak/190622017
http://www.klix.ba/clanak/190622017
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije lose, jel ima ovdje nekih sadrzaja novih za turiste? Vec je malo smorilo ono Usce-Kalemegdan-Knez Mihajlovamarconato je napisao/la:U Beogradu u poslednjih 30-ak god. skoro da je u potpunosti bila stopirana gradnja poslovnih i stambenih nebodera. Medjutim, taj trend se mijenja u poslednje vrijeme i Beograd u tom pogledu dozivljava potpunu ekspanziju.
Bg na vodi je dobio 4 stambene kule od po 20+ spratova, a postavljen je i temelj za kulu Bg na vodi od 150+ m.
Kod mostarske petlje je uveliko u izgradnja "skyline belgrade". Poslovna kula od 130+ m okruzena sa 2 stambene kule od po 20-30 spratova.
Ovako bi trebalo da izgleda:
Vec je izgradjena manja (lijeva) stambena kula.
Na Novom Beogradu je vec "upolovila" s gradnjom kula "blizanka" TC Ušće. Ona ce biti iste visine kao postojeca, preko 100 m.
Ovako bi trebalo da izgleda:
Trenutno stanje:
Na kraju, pocela je sa izgradnjom i kula na Novom Beogradom, koja ce biti izgradjena u okviru projekta "west 65". Ona ce do izgradnje kule "Beograd na vodi" biti najveci objekat u Beogradu, sa oko 140 m.
ASD je napisao/la:Kad me budu ukopavali, neka slobodno redom pustaju albume od Blacka Sabbatha.Fantasista je napisao/la:Samo heavy metal i hladan tuzlak, kakav grand kakvi bakrači, to je seljakluk najveći.
Nesto me pravo ponese Country girl kad je uzivo sviramo
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Fantasista
- Kontakt:
Supernaut je odlična stvar od SabbathaSage je napisao/la:ASD je napisao/la:Kad me budu ukopavali, neka slobodno redom pustaju albume od Blacka Sabbatha.Fantasista je napisao/la:Samo heavy metal i hladan tuzlak, kakav grand kakvi bakrači, to je seljakluk najveći.![]()
![]()
Nesto me pravo ponese Country girl kad je uzivo sviramo
Dal ove žene sto ih pohotno gledam imaju ikakvu predstavu šta ja razmišljam?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nadam se da ne, jer da znaju komotno bi me mogle prijaviti muriji samo za misliPenaltiky je napisao/la:Dal ove žene sto ih pohotno gledam imaju ikakvu predstavu šta ja razmišljam?
- ASD
- Kontakt:
A mozda to one isto zele?Osim13 je napisao/la:Nadam se da ne, jer da znaju komotno bi me mogle prijaviti muriji samo za misliPenaltiky je napisao/la:Dal ove žene sto ih pohotno gledam imaju ikakvu predstavu šta ja razmišljam?
Ušo u Peticu u Cipelicima, odma mi u glavi krsenje jedno tri odredbe Zenevske konvencije kad sam konobaricu vidioOsim13 je napisao/la:Nadam se da ne, jer da znaju komotno bi me mogle prijaviti muriji samo za misliPenaltiky je napisao/la:Dal ove žene sto ih pohotno gledam imaju ikakvu predstavu šta ja razmišljam?
- ASD
- Kontakt:
Ime i prezme ili nisi imao muda da pitas?Penaltiky je napisao/la:Ušo u Peticu u Cipelicima, odma mi u glavi krsenje jedno tri odredbe Zenevske konvencije kad sam konobaricu vidioOsim13 je napisao/la:Nadam se da ne, jer da znaju komotno bi me mogle prijaviti muriji samo za misliPenaltiky je napisao/la:Dal ove žene sto ih pohotno gledam imaju ikakvu predstavu šta ja razmišljam?
- ASD
- Kontakt:
Prica mi jaran koji je Francuz juce kako se kod njih organizuju sirom drzave partiji taj dan i da je to jedan od najboljih dana u godini.
Danas se cujemo, pitam ga kako si prosao. Kaze, usao u tramvaj i arap mu pokusao oteti mobitel, morao se braniti i to mu shebalo dan, a bas bio voljan da ide.
Dotakli smo se te price, kako stoje sa tim kradjama, kaze da je to postala godinama normalna stvar (uglavnom imigranti). Grad je velicine Tuzle, a ja licno u Tuzli nisam nikada osjetio takav problem niti znam nekog da je imao slican problem.
Danas se cujemo, pitam ga kako si prosao. Kaze, usao u tramvaj i arap mu pokusao oteti mobitel, morao se braniti i to mu shebalo dan, a bas bio voljan da ide.
Dotakli smo se te price, kako stoje sa tim kradjama, kaze da je to postala godinama normalna stvar (uglavnom imigranti). Grad je velicine Tuzle, a ja licno u Tuzli nisam nikada osjetio takav problem niti znam nekog da je imao slican problem.
Geto čamuge. Ma nisam bio u stiuaciji, idem ja tamo sad par puta na kaficu izviditi.
Mada generalno tako ulijetat nije moj stil, po Tuzli pogotovo. U Sa kad se odvalim nemam nikakvih problema.
Mada generalno tako ulijetat nije moj stil, po Tuzli pogotovo. U Sa kad se odvalim nemam nikakvih problema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.