Pa eto im Kuzma, nisu vjerovali u ovog i sad da im se vrati, hoce ako je budala..Kobe Bryant je napisao/la:Prvo Lakersi su ga draftali kao #2 jer su vidjeli potencijal, oko kako se ponašao u Lakersima je čista glupost možemo reći kasni pubertet vjerovatno, a pogotovo onaj video i on je morao otici jer je izgubio povjerenje u svlačionicu, to iskustvo ga trzlo, poceo da trenira, razvio ulaz kojeg nije nikako imao i spletom okolnosti na istoku i zbog povrede Oladipa postao all star. U Lakersima nema Waltona, Magica tj nema nikoga vise od starih igraca i ne vidim razlog sto se ne bi vratio sada kao zreo igrac?. A Lakersi su se morali osloboditi Mozgova svkako a tim tradeom su dobili Kuzmu koji vrijedi...JHam je napisao/la:Budala je ako se vrati u Lakerse... Poseru se na tebe tako sto te posalju da bi se oslobodili Mozgova i ti im se onda vratis.. Ja bi ih zavlacio dok se svi ne potpisu jaci s FA i onda potpisao za drugi klub..
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nadam se da se DLo ne vraca, nije mi simpatican nikako.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- IlCapitano
- Kontakt:
Irving.MElloo je napisao/la:Dal je Kuzma trenutno najprecjenjeniji igrac lige
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
+1IlCapitano je napisao/la:Irving.MElloo je napisao/la:Dal je Kuzma trenutno najprecjenjeniji igrac lige
Vec dvije godine govorim da su Irving, Klay i Paul George tri najprecjenjenija igraca lige.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Irving ima resume
To sto nije uspio kao prva opcija ne mjenja gdje kotiro (10-15). Isto da Klay sad potpise u neki klub gdje bi bio prva opcija a ne uspije u tome.
To sto nije uspio kao prva opcija ne mjenja gdje kotiro (10-15). Isto da Klay sad potpise u neki klub gdje bi bio prva opcija a ne uspije u tome.
Jel moguce da ce se Netsi rijesiti svog all stara i buduce (velike) zvijezde NBA za Kyrie "flat earth" Irvinga aka diva broj 1 u ligi... Wow..
- IlCapitano
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I tako dodjosmo do price da su Irving i Russell "tu negdje".
Aha,kad bi se zaje.bavali.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Cak i ja moram priznati da je razlika izmedu njih ogromna.A i sad svi poceli srat po irvingu,a kad se DEJM TAJM 4 godine nije vidio u PO onda nikom nistaNEZALAGANJE je napisao/la:I tako dodjosmo do price da su Irving i Russell "tu negdje".![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Tesko da je Russel all star razina.A ne bi se kladio ni da je buduca velika zvijezda.AtlaZ je napisao/la:Jel moguce da ce se Netsi rijesiti svog all stara i buduce (velike) zvijezde NBA za Kyrie "flat earth" Irvinga aka diva broj 1 u ligi... Wow..
Odlican potez Netsa ako ga zamijene Irvingom jer tko mu da max će se lijepo usosit.
Jedan od svakako.MElloo je napisao/la:Dal je Kuzma trenutno najprecjenjeniji igrac lige
LeVert ce biti bolji igrac i od Russella i od Irvinga.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Murray iz Denvera ce biti superstarJustin je napisao/la:LeVert ce biti bolji igrac i od Russella i od Irvinga.
Ako nauci koristit mozak moze postat superstar. U suprotnom mu je neki Lou Williams plafon.
Jamalu je samo steta sto je osudjen da igra s piggijem do daljnjeg
AtlaZ je napisao/la:Jel moguce da ce se Netsi rijesiti svog all stara i buduce (velike) zvijezde NBA za Kyrie "flat earth" Irvinga aka diva broj 1 u ligi... Wow..
Ma ja bas cudno sto se neko hoce rijesiti yebenog Russela za Kyriea Irvinga, ja budala ljudi moji
Postoje dva kancera u NBA, jedan od njih je ovaj teoreticar, a drugi je CP3. I kao takve nebi ih pozelio nikome.japa je napisao/la:AtlaZ je napisao/la:Jel moguce da ce se Netsi rijesiti svog all stara i buduce (velike) zvijezde NBA za Kyrie "flat earth" Irvinga aka diva broj 1 u ligi... Wow..![]()
![]()
![]()
Ma ja bas cudno sto se neko hoce rijesiti yebenog Russela za Kyriea Irvinga, ja budala ljudi moji
Moguce da je kancer mada nisam siguran ali i kao kancer je tri puta korisniji i bolji od ovog D angela tako da bi svako normalan zamjenio ovog sa Kyriem.
Ne znam kako Kanadjani nikad nisu bili sila u kosarci.alemsa je napisao/la:Murray iz Denvera ce biti superstarJustin je napisao/la:LeVert ce biti bolji igrac i od Russella i od Irvinga.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ma Kyrie je zvjer, nadam se njegovom produženju s Bostonom 
Pa KanadjaniJustin je napisao/la:Ne znam kako Kanadjani nikad nisu bili sila u kosarci.alemsa je napisao/la:Murray iz Denvera ce biti superstarJustin je napisao/la:LeVert ce biti bolji igrac i od Russella i od Irvinga.
Hokej i to je to
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 29 gostiju.