FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Omer Joldić nema nikakve veze s upravom Želje osim što je dobar prijatelj s Bukijem Biščevićem. Željo mu duguje velike pare i mogućnost da je s Ibrom pregovarao oko novog ugovora sa našim klubom je vrlo mala. Vjerovatno je i Omi ušetao u menadžerske vode jer je igrao vani po Rusiji i Poljskoj, ima poznanstva i mogućnost da vodi igrače u inostranstvo. Šehić defitinivno neće produžiti ugovor s klubom i otići će na kraju sezone kad mu isti ističe. Što se Kerle tiče, on je produžio ugovor na dvije godine, pustite to što Borovina piše, na oficijelnom portalu je bilo da je Cviko izjavio tako i nema razloga da mu ne vjerujemo. Ako ode, onda Želji pripada obeštećenje po zahtjevu kluba, koje sigurno nije malo...Vidjećemo, najvažnije je da su zamjenjivi obojica, posebno Kerla. . .
Za našeg "druga" GIGANTA, evo jedna činjenica Najaktivniji/a u temi:FK Željezničar
(190 post(ov)a / 46.00% od postova korisnika/ce)
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
1921 ! je napisao/la:Za našeg "druga" GIGANTA, evo jedna činjenica Najaktivniji/a u temi:FK Željezničar
Sigurno je Blekića sada Stid, kad vidi te činjenice u statističkom pogledu...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Grozno
Ako sam dobro upratio sastav je bio više-manje očekivan, Stanić odličan na krilu, meni je bolji od Mirse trenutno. Opet, i prošle sezone sam Mirsu slao u penziju pa je bio haman najbolji igrač u drugom dijelu prvenstva. Rowa je imao grozan promašaj u drugom poluvremenu a u prvom je isto tako par puta komplikovao, loše štopao loptu i tako. Realno, nije za startnih 11. Rowa da uključi mozak bio bi strašan igrač al eto, šta da radim, nije do mene.
Perak zamijenio Višću i igrao u sredini, Zeba je bio lijevo, Perak nako odigrao. Nekakav je spor. Štoperi strašni. Ono je zid, zaista jeste.
Sve u svemu, rutinski. Revanš neće biti zanimljiv, barem što se tiče utakmice
Nego, jeste li vidjeli kako Jugozapad navija, a
Ako sam dobro upratio sastav je bio više-manje očekivan, Stanić odličan na krilu, meni je bolji od Mirse trenutno. Opet, i prošle sezone sam Mirsu slao u penziju pa je bio haman najbolji igrač u drugom dijelu prvenstva. Rowa je imao grozan promašaj u drugom poluvremenu a u prvom je isto tako par puta komplikovao, loše štopao loptu i tako. Realno, nije za startnih 11. Rowa da uključi mozak bio bi strašan igrač al eto, šta da radim, nije do mene.
Perak zamijenio Višću i igrao u sredini, Zeba je bio lijevo, Perak nako odigrao. Nekakav je spor. Štoperi strašni. Ono je zid, zaista jeste.
Sve u svemu, rutinski. Revanš neće biti zanimljiv, barem što se tiče utakmice
Nego, jeste li vidjeli kako Jugozapad navija, a
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 04 nov 2010, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Sad se treba okrenuti Borcu, igraci ne treba da se opuste nakon ove velike pobjede, nego pamet u glavu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
old school
- Kontakt:
ma rutinski odradeno,sto se tice broja navijaca odlicno,radni dan totalno ne zanimljiv protivnik,kad se sjetim kitice 500 protiv nogov grada shvatim da smo i dalje velicina 
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Možda šta i pogodim do kraja...elSaik je napisao/la:ŠK Zrinjski Mostar - FK ŽELjEZNIČAR 1:2 - zamalo
FK ŽELjEZNIČAR - NK Branitelj Mostar 5:0 - zamalo
FK ŽELjEZNIČAR - Budućnost Banovići 3:0
NK Branitelj Mostar - FK ŽELjEZNIČAR 1:3
Borac Banja Luka - FK ŽELjEZNIČAR 1:1
FK ŽELjEZNIČAR - Rudar Prijedor 3:0
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Kako ces se okrenuti Borcu kad treba odigrati sa Banovicima?Elegant je napisao/la:Sad se treba okrenuti Borcu, igraci ne treba da se opuste nakon ove velike pobjede, nego pamet u glavu.
Evo baš se naživcira oko Šehića.Izgleda da si dobro upoznat sa situacijom u klubu,ali se opet nadam i kažem DABOGDA U KRIVU bio.Teško bi se pomirio da ode Šehić na kraju sezone,a pogotovo ako ode za 0 KM ili za nešto lemuzine.Zato ću se od večeras pripremati na takvo što.Pa gdje su više pare šta radi Žujo i kompanija neka dovlače pare odnekud da zadržimo ovo mladosti pa da je prodamo kako treba.partibrejker1921 je napisao/la:Omer Joldić nema nikakve veze s upravom Želje osim što je dobar prijatelj s Bukijem Biščevićem. Željo mu duguje velike pare i mogućnost da je s Ibrom pregovarao oko novog ugovora sa našim klubom je vrlo mala. Vjerovatno je i Omi ušetao u menadžerske vode jer je igrao vani po Rusiji i Poljskoj, ima poznanstva i mogućnost da vodi igrače u inostranstvo. Šehić defitinivno neće produžiti ugovor s klubom i otići će na kraju sezone kad mu isti ističe. Što se Kerle tiče, on je produžio ugovor na dvije godine, pustite to što Borovina piše, na oficijelnom portalu je bilo da je Cviko izjavio tako i nema razloga da mu ne vjerujemo. Ako ode, onda Želji pripada obeštećenje po zahtjevu kluba, koje sigurno nije malo...Vidjećemo, najvažnije je da su zamjenjivi obojica, posebno Kerla. . .
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ma to sam ja pobrkao, mislio sam da sad igramo u Banja Luci.Neprilagodjen je napisao/la:Kako ces se okrenuti Borcu kad treba odigrati sa Banovicima?Elegant je napisao/la:Sad se treba okrenuti Borcu, igraci ne treba da se opuste nakon ove velike pobjede, nego pamet u glavu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kakav Žujo, nije marke donio u klub, a sad da zadržava igrače. Mogao bi pogurati malo s parama, pa da lakše ostvarimo one priče o grupnoj fazi EL kroz tri-četiri godine, kako je on to govorio...Hamo je napisao/la:Evo baš se naživcira oko Šehića.Izgleda da si dobro upoznat sa situacijom u klubu,ali se opet nadam i kažem DABOGDA U KRIVU bio.Teško bi se pomirio da ode Šehić na kraju sezone,a pogotovo ako ode za 0 KM ili za nešto lemuzine.Zato ću se od večeras pripremati na takvo što.Pa gdje su više pare šta radi Žujo i kompanija neka dovlače pare odnekud da zadržimo ovo mladosti pa da je prodamo kako treba.partibrejker1921 je napisao/la:Omer Joldić nema nikakve veze s upravom Želje osim što je dobar prijatelj s Bukijem Biščevićem. Željo mu duguje velike pare i mogućnost da je s Ibrom pregovarao oko novog ugovora sa našim klubom je vrlo mala. Vjerovatno je i Omi ušetao u menadžerske vode jer je igrao vani po Rusiji i Poljskoj, ima poznanstva i mogućnost da vodi igrače u inostranstvo. Šehić defitinivno neće produžiti ugovor s klubom i otići će na kraju sezone kad mu isti ističe. Što se Kerle tiče, on je produžio ugovor na dvije godine, pustite to što Borovina piše, na oficijelnom portalu je bilo da je Cviko izjavio tako i nema razloga da mu ne vjerujemo. Ako ode, onda Želji pripada obeštećenje po zahtjevu kluba, koje sigurno nije malo...Vidjećemo, najvažnije je da su zamjenjivi obojica, posebno Kerla. . .
Mene stvarno raduje ozbiljnost s kojom pristupamo svakom protivniku bez obzira bila to kanta-ekipa ili neki kvalitetniji tim.....Na taj nacin protivnik dobija i neku psiholosku barijeru, da ne kazem strah i prije samog pocetka utakmice.....To je jedna od glavnih stvari koju nam je Amar dao.......Iako je tesko razbiti onaj nas gubitnicki balkanski mentalitet, ipak u pojedinim trenucima budem sretan kad vidim zelju za dokazivanjem u igracima.....Dok je god tako, ne zamjeram im ni kada gube, samo nek vidim borbu i znojem natopljeni dres....
P.S. Naravno, sve cestitke za danasnji shestak!
P.S. Naravno, sve cestitke za danasnji shestak!
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Da,bilo je prilicno ozbiljno sa nase strane,mada nasi vise nisu gurali previse naprijed kada je bio obezbijedjen rezultat...mogli smo ih napuniti do vrha i bio bi dvocifren broj,ovako smo ispali gospoda nekako...Izdvojio bih od igraca stoperski par Kerla i Vasilic koji izgleda ekstra,Stanic na desnom krilu jako brz i prodoran,Zeba majstor dok je igrao u sredini,kada je otisao na lijevo krilo nije se isticao golovima,ali opet jeste asistencijama,Culum ,koji je bio nevidjeno lud danas,i bio je vise prema napadu orijentisan,koliko sam vidio i ovo mjesto mu dobro lezi i za mene danas igrac utakmice,raduje me njegovo dizanje forme,sve vise lici na Culuma koji je tek dosao u Zelju...dopalo mi se kako Mesic igra veznog igraca,po meni iznenadjujuce dobro,pretrcao je jako puno i dao prostora Culumu da malo vise igra...nema se sta puno reci,ako je neko razocarao to je Rovcanin,,,ne znam sta je sa tim likom,ali ovo sto on igra je odron totalni...volio bih da dodje sebi,ako nastavi ovako,brojace posljednje minute u nasem timu...Visca me razocarao svojim ponasanjem na terenu i prava je sreca sto imamo Amara Osima,koji ce od ovog mladica ili napraviti nesto ili ce ga sutnuti skroz u pozadinu
...sreca je i sto je Visca mlad i sto brzo uci,pa ce mu ovo rano istjerivanje s terena mozda biti i dobra pouka...u polufinalu smo,cestitam igracima na sasvim zasluzenoj pobjedi i na prilicno ozbiljnom pristupu...tako treba.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Samo nek ovo "Borac Banja Luka - FK ŽELjEZNIČAR 1:1" bude fula , nek bude umjesto ovog ovo "Borac Banja Luka - FK ŽELjEZNIČAR 0:1"elSaik je napisao/la:Možda šta i pogodim do kraja...elSaik je napisao/la:ŠK Zrinjski Mostar - FK ŽELjEZNIČAR 1:2 - zamalo
FK ŽELjEZNIČAR - NK Branitelj Mostar 5:0 - zamalo
FK ŽELjEZNIČAR - Budućnost Banovići 3:0
NK Branitelj Mostar - FK ŽELjEZNIČAR 1:3
Borac Banja Luka - FK ŽELjEZNIČAR 1:1
FK ŽELjEZNIČAR - Rudar Prijedor 3:0
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
old school
- Kontakt:
u ovim komentarima na klipu se isto tako vidi nasa velicina 
Zadnja izmjena: old school, dana/u 04 nov 2010, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Po meni danas sve super rutinska pobjeda....I mislim da Rovcanin i nije bio tako los kako mnogi pisu,jeste da je fulio prazan gol,ali isto tako imao je i 2 asistencije,a obzirom koliko malo igra to je sasvim solidan ucinak....
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Mislim da sada komotno možemo reči da imamo na oba boka jake igrače,naravno to su Marković i Radovanović. 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
plava_pruga
- Kontakt:
Ma i da je bilo 100 bilo bi bolje od onog jucesnjeg izdanja hordi. Ugl. bilo je oko 2 milje sve ukupno. Mozda i malo manje.edin_tm87 je napisao/la:(Y)Hamo je napisao/la:Mislim da sada komotno možemo reči da imamo na oba boka jake igrače,naravno to su Marković i Radovanović.![]()
![]()
![]()
Kolko je raje bilo ?
Kaze mi neki hordas 100 ?
Znam da nije tacno, a kolko je fakat bilo ?
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
-
old school
- Kontakt:
na onom sc sportu koji nas zakine uvijek pise 2.500plava_pruga je napisao/la:Ma i da je bilo 100 bilo bi bolje od onog jucesnjeg izdanja hordi. Ugl. bilo je oko 2 milje sve ukupno. Mozda i malo manje.edin_tm87 je napisao/la:(Y)Hamo je napisao/la:Mislim da sada komotno možemo reči da imamo na oba boka jake igrače,naravno to su Marković i Radovanović.![]()
![]()
![]()
Kolko je raje bilo ?
Kaze mi neki hordas 100 ?
Znam da nije tacno, a kolko je fakat bilo ?
lopta se odbila iz mrezeTeaM87 je napisao/la:Pomalo su mi sumnjive slika 10 i 11 na izvjestaju ss.ba
Rutinska pobjeda
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...