To je najmanji problem, drugo je sto tebi ovaj smeta iz drrugih razloka, da igra za HOU ne bi mogli opstati ovde od tebe. A Muraray samo treba da se fokusira i nervoza da ga prodje, nadam se da je to bilo u POu sad i moze komotbo preko 20ppg.alemsa je napisao/la:Jamalu je samo steta sto je osudjen da igra s piggijem do daljnjeg
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Sta mi ima smetat, coj'k je prespor, svaki iole ozbiljan pnr ce ga vazda przit. Do kraja karijere ce ostat liability zbog togJHam je napisao/la:To je najmanji problem, drugo je sto tebi ovaj smeta iz drrugih razloka, da igra za HOU ne bi mogli opstati ovde od tebe. A Muraray samo treba da se fokusira i nervoza da ga prodje, nadam se da je to bilo u POu sad i moze komotbo preko 20ppg.alemsa je napisao/la:Jamalu je samo steta sto je osudjen da igra s piggijem do daljnjeg
Jamal ce biti dobar
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 22 jun 2019, 17:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Da nema tu manu vec sad bi bio u Top10 centara u historiji NBA lige.. Znaci ono kad te neko pita da sastavis igraca mogo bi komotno reci Jokic, da je brzi i bolji u odbrani odma..alemsa je napisao/la:Sta mi ima smetat, coj'k je prespor, svaki iole ozbiljan pnr ce ga vazda przit. Do kraja karijere ce ostat liability zbog togJHam je napisao/la:To je najmanji problem, drugo je sto tebi ovaj smeta iz drrugih razloka, da igra za HOU ne bi mogli opstati ovde od tebe. A Muraray samo treba da se fokusira i nervoza da ga prodje, nadam se da je to bilo u POu sad i moze komotbo preko 20ppg.alemsa je napisao/la:Jamalu je samo steta sto je osudjen da igra s piggijem do daljnjeg
Jamal ce biti dobar
Al opet. Imaju kompletnu reprezentaciju nba igraca. Morali bi bolje rezultate da imaju.alemsa je napisao/la: Pa Kanadjani
Hokej i to je to
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Vidjecemo ih ove godine na svjetskom u augustu.Trebali bi igrat i Joseph i Murray i Barett i Wiggins i Tristan.Justin je napisao/la:Al opet. Imaju kompletnu reprezentaciju nba igraca. Morali bi bolje rezultate da imaju.alemsa je napisao/la: Pa Kanadjani
Hokej i to je to
Gledam ih prosle godine Anthony Bennet im najbolji strijelac
U najjacoj su grupi. Mogli bi ispasti odmah.MElloo je napisao/la:Vidjecemo ih ove godine na svjetskom u augustu.Trebali bi igrat i Joseph i Murray i Barett i Wiggins i Tristan.Justin je napisao/la:Al opet. Imaju kompletnu reprezentaciju nba igraca. Morali bi bolje rezultate da imaju.alemsa je napisao/la: Pa Kanadjani
Hokej i to je to
Gledam ih prosle godine Anthony Bennet im najbolji strijelac

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ja prvenstva i qurca.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
dodju li u najjacem sastavu jaci su troduplo od Litvanije,a sa Australijom su bara bara.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Odgovorno tvrdim da Wiggins nije nivo startera solidne EL ekipe kao sto je Armani Milan,nikakvih kvaliteta osim skakanja u nebo.Nece puno pomoci Kanadi na SP.Ostali NBA igraci ce napraviti prevagu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Za isto para, koga bi radije imali u ekipi Wigginsa ili Kuzmu ?
Da dode Wiggins u EL lagano bi imao 25 PPG.BosniaBoston je napisao/la:Odgovorno tvrdim da Wiggins nije nivo startera solidne EL ekipe kao sto je Armani Milan,nikakvih kvaliteta osim skakanja u nebo.Nece puno pomoci Kanadi na SP.Ostali NBA igraci ce napraviti prevagu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Na 39% suta.Pogledaj malo napredne statistike pa ce ti sve biti jasnoTheChief je napisao/la:Da dode Wiggins u EL lagano bi imao 25 PPG.BosniaBoston je napisao/la:Odgovorno tvrdim da Wiggins nije nivo startera solidne EL ekipe kao sto je Armani Milan,nikakvih kvaliteta osim skakanja u nebo.Nece puno pomoci Kanadi na SP.Ostali NBA igraci ce napraviti prevagu
#Punoljetstvo
Minimalno 50%. Najslabiji tim u NBA bi dobio najbolji EL tim u seriji na 4 pobjede i to taj EL tim ne bi uzeo vise od jedne pobjede.BosniaBoston je napisao/la:Na 39% suta.Pogledaj malo napredne statistike pa ce ti sve biti jasnoTheChief je napisao/la:Da dode Wiggins u EL lagano bi imao 25 PPG.BosniaBoston je napisao/la:Odgovorno tvrdim da Wiggins nije nivo startera solidne EL ekipe kao sto je Armani Milan,nikakvih kvaliteta osim skakanja u nebo.Nece puno pomoci Kanadi na SP.Ostali NBA igraci ce napraviti prevagu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bogdan Bogdanovic i Luka doncic imaju veci PPG u NBA nego sto su imali u Europi.Bolji su i u drugim kategorijama ja mislim.Ne kazem da je europa blizu,ali je teze skupljati usiljene statistike nego u nba,a wigginsovih 17 ppg su nerealno usiljeniTheChief je napisao/la: Minimalno 50%. Najslabiji tim u NBA bi dobio najbolji EL tim u seriji na 4 pobjede i to taj EL tim ne bi uzeo vise od jedne pobjede.
(49%TS
#Punoljetstvo
U Evropi se igra dosadna košarka.
Kuzma je ogranicen igrac koji ima stvari u kojima je dobar. Wiggins nema nista da mozes reci da je dobar u tome.TheChief je napisao/la:Za isto para, koga bi radije imali u ekipi Wigginsa ili Kuzmu ?
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
LeBron. Zivi na racun stare slave.MElloo je napisao/la:Dal je Kuzma trenutno najprecjenjeniji igrac lige
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
tie izmedju greena i stepha
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najprecjenjeniji su mi sad ovi sto su aktuelni neki koji ce pokupiti max jer su ekipe ocajne 
To sigurno uvijek ima takvih, ja sam vise mislio sa stajalista navijaca.O Kuzmi se prica kao nekom dobrom igracu a jedino sto je do sada potvrdio je da moze nekada zabijati(ne uvijek) u tank ekipituzlak1987 je napisao/la:Najprecjenjeniji su mi sad ovi sto su aktuelni neki koji ce pokupiti max jer su ekipe ocajne
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 3 gosta.