Jel spreman 100 % ?AlfredNobel je napisao/la:
Ova momčina će da eksplodira samo tako.
Povredio se cim je dosao nisam upratio koje su mu karakteristike: da li je vise krilo ili polu spic ili je ko Ahmetovic klasicna devetka.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jel spreman 100 % ?AlfredNobel je napisao/la:
Nikad ljepši nisi bioMortemHz je napisao/la:Ja im baš neki dan govorim da me ne slikaju jer će se slika pojaviti svugdje ali šta ćeš kad ne slušaju, mislim dobro sam ja ispao na slici ali u neku ruku nije dobro da sam baš tako javno tu
Centarfor klasični.bordobijeli je napisao/la:Jel spreman 100 % ?AlfredNobel je napisao/la:
Povredio se cim je dosao nisam upratio koje su mu karakteristike: da li je vise krilo ili polu spic ili je ko Ahmetovic klasicna devetka.
Nije ni Jahić džaba s prvim timom Sarajeva bio na pripremama.AlfredNobel je napisao/la: Centarfor klasični.
Povrijedio se, šteta, ali se brzo vratio. Sad će je zdrav, imaće pripreme i vidjećemo onda. Imam neki predosjećaj već dugo da će biti strašan. Nije džaba bio s prvim timom Bayerna po pripremama i sigurno da ima kvalitet.
Nisam se fino razviofera je napisao/la:kakva ti je ovo ručica ko u curiceMortemHz je napisao/la:Ja im baš neki dan govorim da me ne slikaju jer će se slika pojaviti svugdje ali šta ćeš kad ne slušaju, mislim dobro sam ja ispao na slici ali u neku ruku nije dobro da sam baš tako javno tu
MortemHz je napisao/la:Ja im baš neki dan govorim da me ne slikaju jer će se slika pojaviti svugdje ali šta ćeš kad ne slušaju, mislim dobro sam ja ispao na slici ali u neku ruku nije dobro da sam baš tako javno tu
Nemoj počinjati, taman se malo primirilo.skoroalen je napisao/la:Nije ni Jahić džaba s prvim timom Sarajeva bio na pripremama.AlfredNobel je napisao/la: Centarfor klasični.
Povrijedio se, šteta, ali se brzo vratio. Sad će je zdrav, imaće pripreme i vidjećemo onda. Imam neki predosjećaj već dugo da će biti strašan. Nije džaba bio s prvim timom Bayerna po pripremama i sigurno da ima kvalitet.
Rekao bi covjek bar od tipkanja da ces se malo raviti, nabavi onu gumu za stiskanje i stosci sve dok se ne ugrije toliko da je ne mozes drzati u ruci viseMortemHz je napisao/la:Nisam se fino razviofera je napisao/la:kakva ti je ovo ručica ko u curiceMortemHz je napisao/la:Ja im baš neki dan govorim da me ne slikaju jer će se slika pojaviti svugdje ali šta ćeš kad ne slušaju, mislim dobro sam ja ispao na slici ali u neku ruku nije dobro da sam baš tako javno tu
slikaj ekran za nas koji nemamo instagram.AlfredNobel je napisao/la:Pogledajte Lazićev zadnji story
Crnički![]()
Desna ti je malo jaca kako vidim. Nemoj previse. Primijeti se.MortemHz je napisao/la:Nisam se fino razviofera je napisao/la:kakva ti je ovo ručica ko u curiceMortemHz je napisao/la:Ja im baš neki dan govorim da me ne slikaju jer će se slika pojaviti svugdje ali šta ćeš kad ne slušaju, mislim dobro sam ja ispao na slici ali u neku ruku nije dobro da sam baš tako javno tu
Puno se ocekuje od njega ove godine. To mu je i rekao Hadzija. Iskreno, zbog toga i nismo doveli Hadzica Irfana. Crnicki ce imati dosta sansi ove godine za dokazivanje, a po onom sto sam vidio na treninzima i pricama momak je ubica iz sesnesterca. Ala Lendric.bordobijeli je napisao/la:Jel spreman 100 % ?AlfredNobel je napisao/la:
Laznjak je napisao/la:slikaj ekran za nas koji nemamo instagram.AlfredNobel je napisao/la:Pogledajte Lazićev zadnji story
Crnički![]()
Biti ce to ok ako Bog da.AlfredNobel je napisao/la:Laznjak je napisao/la:slikaj ekran za nas koji nemamo instagram.AlfredNobel je napisao/la:Pogledajte Lazićev zadnji story
Crnički![]()
Evo ga![]()
@duplakruna46
Ja jedva čekam da ga vidim eto, nešto imam filing da će rasturiti.
ado-hz je napisao/la:Rijeka otkupila ugovor od Hoffenheima za nekog Antonija Colaka 700.000€
Pametnom dosta
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.