Jos Kouadio lijevo i imamo dobar napad.katarakta je napisao/la:Ne djeluje lose ovaj crnac. Jos je brz kao metak a nasoj ligi takvi trebaju

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jos Kouadio lijevo i imamo dobar napad.katarakta je napisao/la:Ne djeluje lose ovaj crnac. Jos je brz kao metak a nasoj ligi takvi trebaju
Koliko dugo ti uopšte čitaš ovu, a i druge teme oko PL BiH?sloboda1921 je napisao/la:
Uzme 75k i onda za tuzlanski govori da voli piti rakiju.Penaltiky je napisao/la:75.000 na ruke. I onda preko kurca igra.
85000, Alispahić 60 i kusur, Ignjatović trazio pare na ruke i Platu kakvu je imao i do sad, Vidović trazio pare na ruke...Agent12 je napisao/la:Upravo citam da vas je Baraban napustio, navodno trazio 75 000 na ruke
Ne misle na minimalac za doprinose da bude fiksno. Na to se dodaje ugovor dodatni od jednu dvije tri hiljade + tih 950 + 75000 il 85000.. Ja sam cuo za ovu drugu cifru, ali nije ni bitnoBeduin je napisao/la:Upravo i treba objavljivati ovakve stvari, da u buducnosti u startu ne bi igraci bili nerealni i trazili kojekakve cifre koje nisu kadri opravdati.
75000:12=6250KM
Dodaj zagarantovanu platu od minimalno 950KM, to je 7200KM. Za sta? Za 3 gola i par asistencija? Ma mars iz kluba odmah.
Nikome na ruke vise, samo plata + dogovoreni bonusi po ucinku. Pa nek zarade milion ako su sposobni na terenu. Za izborenu Evropu dodatni bonus, za neku od titula dodatni bonus, za hetrik bonus, pobjeda bonus, direktan crveni karton kazna, vidjen u diskotekama u kasne sate bez odobrenja Uprave kazna, vidjen kako se opija odmah kazna.
Ako neces da budes profi sportista onda neces ni potpisati ovakav ugovor, gdje ce biti sve jasno definisano, i kazne i bonusi/nagrade.
Nema on pojma.Ono 1921 mislim da i on ne zna šta znači.Evo od mene:qrac p.še horde i sa njima Džine.Beduin je napisao/la:Kao stari navijac bi morao znati ko je i kome se skandiralo "gori more, tope se planine..."? Zavrsi do kraja ovo skandiranjesloboda1921 je napisao/la:Pogledaj profil vidi da sam registrovan još 2018. istina nisam do sada pisao al ne vidim neki problem zašto ne bih. Usput da ti kažem nemam nekih favorita i jedini mi je cilj razvijanje konstruktivnih diskusija i mišljenja. Mislim da nema potrebe da ti pričam od kada sam navijač slobode. Sretno i živ ti meni bio.sloboda1921 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.