Copa America 2019
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Copa America 2019
Kakav promašaj 
Aguero uputio loš pas nije do Meše bilo jbg
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bogami ovi ne gledaju ništa drugo već samo gdje je Messi i samo njemu dodaj. Pa ne može tako, nit će on moći nit će ko drugi.
Jok, ovome će hehe.anonymousHD je napisao/la:Dajte mu Zlatnu loptu. Kraj. Gotovo.
https://gfycat.com/pettyspotlessafricancivet
® GONGASHI POWERHOUSE ®
jel ovo na grbavici igrajuleorey je napisao/la:Odskocila lopta sta se palite halasi hehe
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel ovo ona sa cuvenog Anfilda sto bi reko Spaho?TonySosa je napisao/la:let3 je napisao/la:Misliš na ovog LionelaDerdiyok je napisao/la:E moj Lionele, šta si dočekao, da se forumašima moraš dokazivati.![]()
Blago tupi pogled koji govori Yebite me ako znam šta radim ovdje![]()
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Al najjace mi je kad pocnu spominjati Ronalda na ovoj temi 
15.10.2013.
Ove nove lopte previse odskacu
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Da, stavio ruku na glavu kako bi bolje čuo huk sa tribina.mirgerr je napisao/la:Jel ovo ona sa cuvenog Anfilda sto bi reko Spaho?TonySosa je napisao/la:let3 je napisao/la:
Misliš na ovog Lionela![]()
Blago tupi pogled koji govori Yebite me ako znam šta radim ovdje![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Kad odu dalje i izbace Brazil.
Konačno Kun poslije bar 5 promašenih zicera.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Eh da Messi ima UEFU ko Rona pa malo da zaplače, a ovi Švicarsku ili Vels ponude u polufinalu 
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Kakva taktika Scalonija tokom ovih grupnih utakmica. Mudro je išao na to da se upari sa Venecuelom.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kako sad mogu Dybala i Messi igrati zajedno.
Skaloni vizionar.
Skaloni vizionar.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ako se ikad desi da taj fudbalski mag sa tvog avatara napusti Barcu, mislim da je Scaloni jedini pravi izbor.Derdiyok je napisao/la:Kakva taktika Scalonija tokom ovih grupnih utakmica. Mudro je išao na to da se upari sa Venecuelom.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
**** majku, odoše na Venecuelu.
A Kolumbija kao prvoplasirana sa devet bodova na Čile ili Urugvaj.
A Kolumbija kao prvoplasirana sa devet bodova na Čile ili Urugvaj.
Remember, remember the 5th of November.
Pa napustio nas je davno.mirgerr je napisao/la: Ako se ikad desi da taj fudbalski mag sa tvog avatara napusti Barcu, mislim da je Scaloni jedini pravi izbor.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Derdiyok je napisao/la:Pa napustio nas je davno.mirgerr je napisao/la: Ako se ikad desi da taj fudbalski mag sa tvog avatara napusti Barcu, mislim da je Scaloni jedini pravi izbor.
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.