Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ASD je napisao/la:Kako su Bošnjaci Minhena, Malma i Beča podnijeli pad Istanbula?
Marsal je napisao/la:Captain4 je napisao/la:Marsal je napisao/la:Ovaj lik što ga grom udario i ubio kolega mi iz departmenta, još mijenjo smjenu da ne radi danas da ode u lov.
Baš sam se trznuo i zijanio kad mi stara reče za udar groma jer znam bruku lovaca. Eto šta ti je život, kad je suđeno suđeno je.![]()
Koliko je godina imao?
39.
A imao baš dobro radno mjesto, grehota umrijet.
Derdiyok je napisao/la:
Vakat ti se udati.![]()
Jes' to ti fol ljuta ?
rasavoje je napisao/la:
Cemu vakat, tome i vrijeme.![]()
Zbog?
rasavoje je napisao/la:Koliko ce ti biti zao?
tuzlak1987 je napisao/la:marconato je napisao/la:U Beogradu u poslednjih 30-ak god. skoro da je u potpunosti bila stopirana gradnja poslovnih i stambenih nebodera. Medjutim, taj trend se mijenja u poslednje vrijeme i Beograd u tom pogledu dozivljava potpunu ekspanziju.
Bg na vodi je dobio 4 stambene kule od po 20+ spratova, a postavljen je i temelj za kulu Bg na vodi od 150+ m.
Kod mostarske petlje je uveliko u izgradnja "skyline belgrade". Poslovna kula od 130+ m okruzena sa 2 stambene kule od po 20-30 spratova.
Ovako bi trebalo da izgleda:
Vec je izgradjena manja (lijeva) stambena kula.
Na Novom Beogradu je vec "upolovila" s gradnjom kula "blizanka" TC Ušće. Ona ce biti iste visine kao postojeca, preko 100 m.
Ovako bi trebalo da izgleda:
Trenutno stanje:
Na kraju, pocela je sa izgradnjom i kula na Novom Beogradom, koja ce biti izgradjena u okviru projekta "west 65". Ona ce do izgradnje kule "Beograd na vodi" biti najveci objekat u Beogradu, sa oko 140 m.
Nije lose, jel ima ovdje nekih sadrzaja novih za turiste? Vec je malo smorilo ono Usce-Kalemegdan-Knez Mihajlova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.