ElCartel11 je napisao/la:Nas sastav protiv Atalante na Kosevu prosle godine :
Pavlovic*
Hebibovic-Dupovac-Mujakic*-Pidro
Adukor*-Rahmanovic
Sisic-Velkoski-Halilovic*
Ahmetovic
Igraci oznaceni sa zvijezdom su napustili klub, sto znaci cak 4 igraca iz tadasnje prve postave.
Pavlovic rupetina od golmana, Kovacevic je pravi upgrade i tu cemo biti jaci.
Mujakica tesko da cemo nadomjestiti, ali mislim da Mujakic tad kvalitetom nije bio jos kao sto je danas godinu dana kasnije, pa recimo da dovedemo stopera koji je pribliznog kvaliteta kao Lazic bicemo bolji u odbrani sigurno, Dupovac nesmije igrati nikako te utakmice.
Adukor bi se nadomjestio Stanojevicem, ali na nasu nesrecu moramo traziti tu igraca i stvarno nam je neophodan kvalitetan DMF, mada bi zelio kad bi tu gurali Djokanovica ali poznavajuci Husrefa nista od tog.
Halilovic je zamjenut sa Milanovicem i za sad je Milanovic prinova dok nepokaze, da je pravo pojacanje sa igrama. Mada mozemo reci, da tu poziciju sad pokriva Tatar koji je troduplo korisniji od Halila.
Pidro takodje povrijedjen i nece igrati, ali ako dodje Letic mislim, da su tu negdje po kvaliteti.
Desnu stranu bi mjesto Hebiba stavio Sabanovica, vrijeme je da momak bude prvi izbor na toj poziciji, bice nam odbrana dosta sigurnija sa njim na toj poziciji.
I to bi izgledalo ovako:
Kovacevic
Sabanovic - pojacanje- Lazic - pojacanje(Letic?)
Djokanovic - pojacanje/Rahmanovic
Milanovic/Hebib - Rahmanovic/Salcin - Tatar
Ahmetovic
I da igraju samo najbolji u tom momentu i igraci u formi, a ne izmisljati pojedincima pozicije samo da bi igrali!
Stvarno do ovog malog Kove ja se ne sjecam kad se nisam bojao nasih golmana , , Pavlovic je bio uzas , sjetite se Ostrakovica , Bandica, al trenutno cekam samo halfa , molim te sto prije , i ovaj Letic je vec slobodan ako smo ga kontali potpisat kolko sam ja citao