Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Vrh utrka. Taman sam fino odspavao od 25 do 45 kruga, i probudio se da vidim 2 kruga necega
Jedan grad, jedna ljubav!
Meni stari prespavao zadnje 4 trke izuzev Kanade. A do prije 10-tak godina planove prilagođavao utrkama.Gifron je napisao/la:Vrh utrka. Taman sam fino odspavao od 25 do 45 kruga, i probudio se da vidim 2 kruga necega

"We need to suffer. And we need to fight."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dvostruka kazna od 5 sekundi za Ricciarda.

pošteno

pošteno

Cuj 2x po 5 sekundi.
Ovo vise nije trkanje, pokakim se na Formulu 1.
Ovo vise nije trkanje, pokakim se na Formulu 1.
Ricc je maksimalno simpa i fakat bih volio da uspije u Renaultu. Dug je put do vječnosti. 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Isječeš boga oca, sjebeš lika ispred sebe za tri pozicije kao rezultat, onda uzmeš još jednu poziciju tako što ideš totalno van staze jer ono, zašto ne, dobiješ kaznu za oboje, svjestan si šta si uradio pa se i ne buniš -----> neko na internetu: ovo više nije utrkivanje kuknjava
Posljedice iz Kanade su vidljive. Sad bi svi da se ukinu pojedina pravila i da kada nekome usereš trku ne prođe kažnjeno. I ja sam za promjenu pravila, ali ovo je za kaznu i that's fact. I poslije se blati Merc kako lobiraju politički, čitam ove žabarske forume i baš ne mogu vjerovati kakvih likova ima.Donnie Darko je napisao/la:Isječeš boga oca, sjebeš lika ispred sebe za tri pozicije kao rezultat, onda uzmeš još jednu poziciju tako što ideš totalno van staze jer ono, zašto ne, dobiješ kaznu za oboje, svjestan si šta si uradio pa se i ne buniš -----> neko na internetu: ovo više nije utrkivanje kuknjava

U Austriji opet isto sranje očekujem, ako se Mečka ne sažali i odjednom ne napravi neki blagi problem kako bi dali malu nadu kolegama iz Maranela, pa ih opet našamarali u Hockenheimu i Silverstonu.

Tuga što šampionat završi 23. juna.
I onda neko prica o dominaciji Red Bulla kad je Seb osvajo titule, tih godina su se bitke vodile do zadnje utrke, ako se ne varam samo jedne sezone je nekoliko trka prije kraja zavrsena prica, a i tad je polovica sezone bila zanimljiva i bilo je 4-5 vozaca izjednaceno do sredine sezone, i nakon ljetne pauze je Red Bull ostvario veliku prednost, koja opet nije ni blizu prednosti koje ima Mercedes zadnjih par godina.Random fact: If Mercedes wins the constructor championship while scoring more than 650 points, they will have the most consecutive championships (6) while all 6 are a record for most points in a season.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- BosniaBoston
- Kontakt:
2011. i 2013. je Red Bull bio dominantan ali ni blizu kao Merc sada.Idalje su se vodile bitke za prvo mjesto tokom 50% sezone.2010. i 2012. nije to uopste bila dominacija,bili su mrvicu brzi od konkurenatairfo je napisao/la:I onda neko prica o dominaciji Red Bulla kad je Seb osvajo titule, tih godina su se bitke vodile do zadnje utrke, ako se ne varam samo jedne sezone je nekoliko trka prije kraja zavrsena prica, a i tad je polovica sezone bila zanimljiva i bilo je 4-5 vozaca izjednaceno do sredine sezone, i nakon ljetne pauze je Red Bull ostvario veliku prednost, koja opet nije ni blizu prednosti koje ima Mercedes zadnjih par godina.Random fact: If Mercedes wins the constructor championship while scoring more than 650 points, they will have the most consecutive championships (6) while all 6 are a record for most points in a season.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Šta tek onda reći za Brawn GP, kakva je to dosada bila. Gora od Mercedesa.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 24 jun 2019, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa veca je dominacija Mercedesa na pocetku ove sezone nego Brawna tad, Button jeste pobjedjivao na pocetku svaku, ali nisu imali neku ogromnu razliku kao Mercedes ovih godina, tada su Toyota i Red Bull jako blizu bili, a Red Bull je krajem sezone i brzi bio, uostalom u toj sezoni Brawn je ostvario samo 4 pole positiona, npr. i Hamilton i Vettel su te sezone imali takodjer po 4 pole positiona.Bundesliga je napisao/la:Šta tek onda reći za Brawn GP, kakve je to dosada bila. Gora od Mercedesa.
Te godine je Button stvarno vozio vrhunski i zasluzio u potpunosti titulu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Donnie Darko
- Kontakt:
To je odlična sezona bila osim prvih 5-6 utrka, tj kasnije kad su timovi stigli Brawn GP sa razvojem, i prešišali ih. Unikatna sezona i kamo sreće da se ponovi slična opet.Bundesliga je napisao/la:Šta tek onda reći za Brawn GP, kakve je to dosada bila. Gora od Mercedesa.
-
- Kontakt:
Ma znam ali su toliko taktički bili ispred ostalih da je bilo predosadno.
I am not yet born; O hear me.
Mozda previse gledam MotoGP gdje se ljudi TRKAJU.Donnie Darko je napisao/la:Isječeš boga oca, sjebeš lika ispred sebe za tri pozicije kao rezultat, onda uzmeš još jednu poziciju tako što ideš totalno van staze jer ono, zašto ne, dobiješ kaznu za oboje, svjestan si šta si uradio pa se i ne buniš -----> neko na internetu: ovo više nije utrkivanje kuknjava
U Formuli 1 je postalo normalno da se trka uopste ne vozi ako padne malo kise, ne znam o cemu dalje imamo pricati uopste.

Hamilton placipicka dobija zbog drugog vozaca pustaju mu bla bla
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
nevjerovatno kako se uvijek nalozim pred start trke koliko god me prethodna razocara, pa se smorim nakon drugog ili treceg kruga i tako par godina
navika ili sta vec, lol
sezonama unazad jedino sto bi privlacilo paznju su incidenti na stazi, greske u boxu, otkazivanje motora i sl. a toga je ove sezone najmanje zato je i najdosadnija dosad
navika ili sta vec, lol
sezonama unazad jedino sto bi privlacilo paznju su incidenti na stazi, greske u boxu, otkazivanje motora i sl. a toga je ove sezone najmanje zato je i najdosadnija dosad
Don't believe the hype.
I mene uvijek uz onaj start opali adrenalit.
Nešto treba mijenjati kako bi se dobili opet dueli na stazi, a ne dueli u kancelarijama inžinjera.

Nešto treba mijenjati kako bi se dobili opet dueli na stazi, a ne dueli u kancelarijama inžinjera.
- IlCapitano
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.