Polako, nemoj podcjenjivati Zelju, jos Zeba, Bekric i Adilovic i pali se masinaZaNjuBoriSe je napisao/la:Obozavam ove tipove sto vec cijene ko ce se boriti za opstanak a ko za top 4....ljudi moji prvi dani su priprema, tumbanja ce biti jos dosta u vecini ekipa.
Nemojte mi reci da je nas tim sa Ziljkicem, Vranjesom, Miricem, Radulovicem, Danilovicem, Crnov, Anicic, Kajkut, Janicic, supertalentovani Markovic, Bosancic, Lučić na golu...da je losija od ovako loseg zeljeznicara.
Borac tek od sutra krece sa pripremama, bice tu jos 3-4 zvucna imena sigirno. Ovo sto je dosad dovedeno je na papiru jako dobar posao, ostaje ta potvrda i rezultatski na terenu kad krene sezona.
Puno je zanimljivih utakmica na papiru pa da se ponosamo
Transferi igrača PL BiH 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: Transferi igrača PL BiH 2019/2020
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ne znam ljudi kad je na prosloj pauzi odigrana tekma Siroki Velez na Pecari, Velez je odigrao i trkacki i tehnicki extra. Ne bi ja njih bas smjestao u donji dio tabele, naravno sudim samo po toj tekmi, ne znam opet
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
drakensang
- Kontakt:
Ako si pratio i razbijanje Zelje u njihovoj generalnoj pred Evropu prosle god, 3:0 poluvrijeme upravo na trku i poletnost. Sarajevo je bilo u kupu bolje za majstoriju Velkoskog. Al napisa ovaj ZaNjuBoriSe dobro, rano je realno jos pricati, bit ce neugodnih i ugodnih iznenadjenja od ekipa sigurno.Zenicanin988 je napisao/la:Ne znam ljudi kad je na prosloj pauzi odigrana tekma Siroki Velez na Pecari, Velez je odigrao i trkacki i tehnicki extra. Ne bi ja njih bas smjestao u donji dio tabele, naravno sudim samo po toj tekmi, ne znam opet
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Druze ja se sjecam tih Bekrica i Svraka jos od prije 4-5 god sa gradskog...bez potcjenjivanja ali to su prespori igraci i za 3 rang fudbala i malo je neozbiljno da jedan prvoligas potpise nekog od njih danas...bhpremierliga12 je napisao/la: Polako, nemoj podcjenjivati Zelju, jos Zeba, Bekric i Adilovic i pali se masina
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- prisonbreak
- Kontakt:
Celik je odradio fantastican prelazni rok, samo toga su svjesni pojedinici koji bas prate nasu ligu. Ne gov ovo sto sam navijac Celika, vec ozbiljno polusavam biti objektivan jer je takva tema.
Celik je zadrzao ekipu osim Hodzics i upitnog Dilavera.
Na svim pozicijama na kojima je skripalo je dovedno jos jedno pojacanje. Nisu pojacanja koja su sjedila po klupama, nego igraci kohi su u fromi sto bas puno moze znaciti.
Celik trenutno samo na poziciji lijevog beka nema 2 igraca da valjaju, imamo dva lijeva bek jedan skroz tanak,drugi se jos nije dokazao. Ostalo je sve full popunjeno.ako dovedemo Andjusica bas dosta sirine cemo i prema naprijed imati.
I kvalitetan lijevi bek do pocetka bi sezone trebao doci, tako da se stvorio odlicsn tim.
Tuzla City isto tako dovela dosta igraca, al oni imaju samo jednog stopera tremutno, i cak mislim da nema ni on ugovo Kojic
dalje kao sto #bhpremierliga12 kaze oni ce uvijek biti level nize zbog navijaca a i svog twrena, svaka tekma im je gostujuca.
Velez je po meni ovu ligu podcjenio, ako nastave ovik ritmom, zahvalit ce se Slobodi i Zvjezdi samo zato sto su ocajni. A ako dovedu do kraja 3-4 dobra igraca oni se bas mnogo stabilna sredina,i ako je njihov trener najavio prva 2-3 mjesta,al opet opcenito su nam nepoznati, pred nama je.
Sloboda ponavalja ono sto smo mi imali prije 2 sezone, ocaj. Badam se njihovoj stabilizaciji do pocetka sezone, da ce se nesto naglo popraviti.
I po meni najbopji posao odradio je Zrinjski, oni su po meni trenutno jaci od Sarajeva, prije svega Sarajevo igra za 10 tak dana utakmicu a fali im stoper, lijevi bek, zadnji vezni, malo kriticno.
Borac mi je i pored pojacanja tankosava.
Na svim pozicijama na kojima je skripalo je dovedno jos jedno pojacanje. Nisu pojacanja koja su sjedila po klupama, nego igraci kohi su u fromi sto bas puno moze znaciti.
Celik trenutno samo na poziciji lijevog beka nema 2 igraca da valjaju, imamo dva lijeva bek jedan skroz tanak,drugi se jos nije dokazao. Ostalo je sve full popunjeno.ako dovedemo Andjusica bas dosta sirine cemo i prema naprijed imati.
I kvalitetan lijevi bek do pocetka bi sezone trebao doci, tako da se stvorio odlicsn tim.
Tuzla City isto tako dovela dosta igraca, al oni imaju samo jednog stopera tremutno, i cak mislim da nema ni on ugovo Kojic
Velez je po meni ovu ligu podcjenio, ako nastave ovik ritmom, zahvalit ce se Slobodi i Zvjezdi samo zato sto su ocajni. A ako dovedu do kraja 3-4 dobra igraca oni se bas mnogo stabilna sredina,i ako je njihov trener najavio prva 2-3 mjesta,al opet opcenito su nam nepoznati, pred nama je.
Sloboda ponavalja ono sto smo mi imali prije 2 sezone, ocaj. Badam se njihovoj stabilizaciji do pocetka sezone, da ce se nesto naglo popraviti.
I po meni najbopji posao odradio je Zrinjski, oni su po meni trenutno jaci od Sarajeva, prije svega Sarajevo igra za 10 tak dana utakmicu a fali im stoper, lijevi bek, zadnji vezni, malo kriticno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Rano ce biti govoriti i nakon 6. kola ko ce se za sto boriti, posto ocekujem jako neizvjesno i izjednaceno prvenstvo. Ali hajde da ovu temu ostavimo za transfere, ako nista da bude preglednije gdje je ko dosao i otisao. Imaju opste diskusije pa da tamo opletemo.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Bio sam sarkastican, jer su penzioneri, a oni od njih i Alispahica predstavljaju kao da je ovo 2011ZaNjuBoriSe je napisao/la:Druze ja se sjecam tih Bekrica i Svraka jos od prije 4-5 god sa gradskog...bez potcjenjivanja ali to su prespori igraci i za 3 rang fudbala i malo je neozbiljno da jedan prvoligas potpise nekog od njih danas...bhpremierliga12 je napisao/la: Polako, nemoj podcjenjivati Zelju, jos Zeba, Bekric i Adilovic i pali se masina
Hvala Bogu mi necemo, ne znam ko ce ih potpisati.ZaNjuBoriSe je napisao/la:Druze ja se sjecam tih Bekrica i Svraka jos od prije 4-5 god sa gradskog...bez potcjenjivanja ali to su prespori igraci i za 3 rang fudbala i malo je neozbiljno da jedan prvoligas potpise nekog od njih danas...bhpremierliga12 je napisao/la: Polako, nemoj podcjenjivati Zelju, jos Zeba, Bekric i Adilovic i pali se masina
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Velezov cilj ove sezone je da bude stabilan prvoligas koji nece strepiti do zadnjeg kola hoce li ostati ili nece. Niko nije najavio napad na titulu cim udju u ligu, pustite ove pojedince sto lupaju gluposti i loze raju bez ikakve potrebe. Primarni cilj ove sezone je nastavak radova na stadionu, tj centralnoj tribini za koju su vec dosle stolice i biti ce postavljene do pocetka sezone. Ocekuje se i natkrivanje iste tribine i nakon toga rusenje RA tribine i izgradnja nove na istom mjestu. Do pocetka sezone ce biti zavrsen i wc koji je radjen po uefinim standardima. Pored toga, do kraja prelaznog roka ce biti dovedena jos 2 do 3 igraca koji bi prosirili trenutni kadar i donijeli tu stabilnost za PL (zamjena za fajica i pojacanja u odbrani, eventualno jos jedM veznjak). Sljedece sezone se ocekuje napad na vrh tabele, da se bude medju prvih 4 5 ekipa, a za stoti rodjendan 2022 se ide na titulu kada stadion bude zavrsen u potpunosti i kada se budu imali svi uslovi gdje bi moglo igrati pretkola za europu.MortemHz je napisao/la:Može Velež lagano ostati u ligi, fakat mislim da nisu ni najavljivali neku borbu za sami vrh? Sredina tabele, stabilizacija?
Forzza Velez
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Slazem se s tobom, a ja sam od Sarajeva realno ocekivao iskorak i da ce dovesti 3 igraca tipa Lazica i preorati lagano ovu ligu sljedece sezone i krenuti se izdizati iznad ovog prosjeka i javasluka. Međutim, ovo za sad je pravo slabo, a morati ce dovesti nekog veoma iskusnog, provjerenog igraca da nadomjesti najboljeg stopera lige prosle godine u Mujakicu. Jos ako im i Lazic ode, onda je katastrofa.prisonbreak je napisao/la:Celik je odradio fantastican prelazni rok, samo toga su svjesni pojedinici koji bas prate nasu ligu. Ne gov ovo sto sam navijac Celika, vec ozbiljno polusavam biti objektivan jer je takva tema.
Tuzla City isto tako dovela dosta igraca, al oni imaju samo jednog stopera tremutno, i cak mislim da nema ni on ugovo Kojicdalje kao sto #bhpremierliga12 kaze oni ce uvijek biti level nize zbog navijaca a i svog twrena, svaka tekma im je gostujuca.
Ali su zato Vranjes, Crnov, Kajkut i ostali ozbiljna pojacanja...ZaNjuBoriSe je napisao/la:Druze ja se sjecam tih Bekrica i Svraka jos od prije 4-5 god sa gradskog...bez potcjenjivanja ali to su prespori igraci i za 3 rang fudbala i malo je neozbiljno da jedan prvoligas potpise nekog od njih danas...bhpremierliga12 je napisao/la: Polako, nemoj podcjenjivati Zelju, jos Zeba, Bekric i Adilovic i pali se masina
Danas u Borcu jedino Danilovic licio na igraca koji je za top 4 klub, mozda nisu ostali najbolji igrali, prepoznao sam samo jos Kajkuta...Tuzla Citz daleko ozbiljnija, a kod njih u vezi igrali Said, Sesar i Hadzanovic...
Tesko da neko moze ispred velike cetvorke i ove sezone, Celik je tu najblize, ali opet daleko je to od Evrope, i do kraja prelaznog roka vidim samo dvije ekipe koje ce se pojacavati, Sarajevo i Borac, i mozda Zeljeznicar, ovi ostali su uglavnom odradili posao, naravno tu je i Sloboda, ali oni nemaju za kifle, sa ovom politikom oni idu u prvu federalnu, jedino da dodje neka superponuda za Amara...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Celik je zadrzao gotovo citavu ekipu samo su otisli Hodzic i Okoli i vidjet cemo za Dilavera sta ce biti,a doveli smo 10-tak novih igraca jer mi prakticno nismo imali klupe prosle sezone,sve su to bili mladici od 18-19 godina i gubili smo utakmice radi kratke klupe,zato se ovako radi da bi na svakoj poziciji imali 2 igraca koji mogu igrati dobro citavu
FK Velež "možetel' kako svi igrati za 8 stoja" Mostar 
-
drakensang
- Kontakt:
Ahahahah aha, a fajic igra za 60000 + 5.500 mjesecno, moj glupsonekovacic je napisao/la:FK Velež "možetel' kako svi igrati za 8 stoja" Mostar
- svrakino1921
- Kontakt:
kovacic je napisao/la:FK Velež "možetel' kako svi igrati za 8 stoja" Mostar
drakensang je napisao/la:Ahahahah aha, a fajic igra za 60000 + 5.500 mjesecno, moj glupsonekovacic je napisao/la:FK Velež "možetel' kako svi igrati za 8 stoja" Mostarto sto smo tvom nekom defektu davali 800, toliko i vrinedi vjerovatno
Jes, jes, budžet milion i nešto a samo Fajiću ide 138.000 keka
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !
-
drakensang
- Kontakt:
Ma jok, dosao u mostar, svratio do amka i kupio onaj space shuttle sto vozi
ozbiljna prica, kad je tek dosao rekao je da je dobio te pare, jer mislis stvr da bi fajic igrao drugu ligu za 1500KM? Dobio stan na koristenje, pare i tu platu, ako laze on onda lazem i ja
-
pravi2mostarac
- Kontakt:
kovacic je napisao/la:FK Velež "možetel' kako svi igrati za 8 stoja" Mostar
-
sloboda1921
- Kontakt:
Velika četvorka dobija konkurenciju u borcu koji postaje klub od nacionalnog interesa za treći konstitutivni narod i sigurno će biti u samom vrhu. Dodo daje novac a dovode se kvalitetni igrač iz Srbije. Što se tiče Slobode sigurno će biti bolja od protekle sezone. Admir Smajić i Milenko su selektovali ekipu prošle sezone koja je na jesen bila prava al zimske pripreme je odradio Nala katastrofalno što se na proljeću osjetilo rezultatima.YNWA je napisao/la:Ali su zato Vranjes, Crnov, Kajkut i ostali ozbiljna pojacanja...ZaNjuBoriSe je napisao/la:Druze ja se sjecam tih Bekrica i Svraka jos od prije 4-5 god sa gradskog...bez potcjenjivanja ali to su prespori igraci i za 3 rang fudbala i malo je neozbiljno da jedan prvoligas potpise nekog od njih danas...bhpremierliga12 je napisao/la: Polako, nemoj podcjenjivati Zelju, jos Zeba, Bekric i Adilovic i pali se masina
Danas u Borcu jedino Danilovic licio na igraca koji je za top 4 klub, mozda nisu ostali najbolji igrali, prepoznao sam samo jos Kajkuta...Tuzla Citz daleko ozbiljnija, a kod njih u vezi igrali Said, Sesar i Hadzanovic...
Tesko da neko moze ispred velike cetvorke i ove sezone, Celik je tu najblize, ali opet daleko je to od Evrope, i do kraja prelaznog roka vidim samo dvije ekipe koje ce se pojacavati, Sarajevo i Borac, i mozda Zeljeznicar, ovi ostali su uglavnom odradili posao, naravno tu je i Sloboda, ali oni nemaju za kifle, sa ovom politikom oni idu u prvu federalnu, jedino da dodje neka superponuda za Amara...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.