FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 24 jun 2019, 13:41

Dokoljenko je napisao/la:Morate imati pravac razmisljanja, gledati naprijed. Gledati kako najtrofejniji trener lige pravi tim, vjerovati mu. Yebo pare raja, i bez para ce im Amar pokazati ko je a mi ćemo mu pomoći. Željo nikad nije imao neke pare, da se qurci, folira, uvijek smo se borili. Posle rata pitari gorili od para, svaka firma im bila sponzor a mi sirotinja teska, htjeli nas ugasiti, al bas pravo ugasiti. Prvi derbi 5-0 na Kosevu za njih. 5-0. Pa uzeli titulu, padne glavati Herco na centru, Salem Prolic krme debelo im penal svira. Mislili da su sila, SDA, Bakir Alijin u upravi, Celo voza kocije po stadionu, i Zeljo ih uzme za Zubandan na sred Koseva, bude prvak. Opet se poslije pitari malo digli parama, dosao Amar i izdominirao cijelu ligu u paketu. Newcastle dosao Želji u goste.

Tih godina, pored ljudi u klubu, JUG nije dao Zelju. Uvijek bio pun, zadavali svima zadaću, sa prvom velikom zastavom preko cijele tribine, na gostovanjima najbrojniji, najredovniji. Niko nam se nije qurcio, svima smo usta zacepili, i pitarima i savezu. I ove godine ce Manijaci ustati i stati uz svog Želju. Za stotu godišnjica kluba da budemo armirani beton.

Biće Željo opet šampion!
:thumbup:
=\_1921_/=

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 24 jun 2019, 13:45

irfo je napisao/la:
glavniurednik je napisao/la:
irfo je napisao/la: Posto vidim da si neki novi navijac da te malo uputim u historiju naseg kluba, Amar Osim je covjek koji je osvojio pet titula i cetiri kupa Bosne i Hercegovine cime je napravio nas klub najtrofejnijim i najvecim klubom u drzavi.
Nadam se da ces osjetiti uskoro kako je dobar osjecaj kad se osvajaju titule :thumbup:
I naravno da se ide na titulu, najveci klub u drzavi uvijek ide na titulu.
Pasa moj da si ti ziv i zdrav, ali Amar Osim nije najveca legenda fudbalskog kluba Zeljeznicar.
Statistika i brojke kazu da jeste, sve ostalo je subjektivno
Shvatam ja da je mnogima Ivica najveca legenda ali moraju se pogledati uspjesi na zelenom terenu u Zeljeznicaru, ne sporim da je Ivica veca legenda sto se tice drzave i svijeta. Ali je Amar vise postigao u Zelji od bilo koga.
Amar je vise uspio al Ivica konkurencija bila CZ,Partizan,Hajduk,Dinamo,Vojvodina i Sarajevo a Amaru samo od tih nabrojanih Sarajevo koje nije ni 20% onih prijasnjih ekipa
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 24 jun 2019, 13:47

Manijaci19871921 je napisao/la:
HongKong je napisao/la:Pa sta si drugo, pojavis se samo i iste gluposti pises, ti nekome postavljas ultimatume, nekog bi tjeras, skriven iza nika. Kazem ti eno skupstina, eno navijaci, iznesi javno sve sto imas, sta ti se svidja, sta ne svidja, kako bi ti bolje. Tvoje pisanje je zlonamjerno jer ne postujes ni klub ni skupstinu kao najveci organ. Ti si neprijatelj kluba i to je to. Iznio si ti previse puta taj stav i svi su upoznati i covjek ti je samo rekao da nemas nikakvo pravo ni mogucnost da tjeras one sto ih je skupstina izabrala.
Ne bi ti bilo lose da se prvo naucis malo kulturi dijaloga, mislim meni ne smeta sta pise neki lik iza nika, ali to govori dosta stvari o tebi. Nisu ni malo lijepe.
Sportski pozdrav. :thumbup:
Ti si haos forumas. Dobar lazov.
Mozes li napisati gdje spominjem bilo kakvo tjeranje?!?!? Ali znaci iz mojih postova ne mozes ni naslutiti da pomisljam na neko tjeranje. Sta li ti citas..
Pa spominjes da se neko igra sa Zeljinom imovinom, da se trebamo probuditi, spominjes kako nas samo titule zanimaju, kako su obecali titule i da nas nista drugo ne zanima...Sto je zanimljivo obicno pises u mnozini, valjda da bi se stvorio utisak da svi tako misle, pa kad neko kaze suprotno nastojis ga ubjediti da slijedi tvoje stavove. Kad ti arguementi ne piju vode onda pocnes s uvredama.
I evo da te pitam sta ako recimo ne bude titula sljedece godine? Sta ce se desiti?
Cuva Bog Zelju svog!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jun 2019, 13:51

BosniaBoston je napisao/la: Amar je vise uspio al Ivica konkurencija bila CZ,Partizan,Hajduk,Dinamo,Vojvodina i Sarajevo a Amaru samo od tih nabrojanih Sarajevo koje nije ni 20% onih prijasnjih ekipa
Jeste jaca konkurencija ali Boze moj, kad stavis sve na papir Ivica nazalost nije nista osvojio sa Zeljom na drugoj strani, Amar je osvojio 9 od 13 trofeja u nasoj historiji.
Meni je Ivica najdraza osoba sto se tice naseg kluba ali sto se Zelje tice ne postoji covjek koji je vise "napravio" nas klub od Amara.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 24 jun 2019, 13:55

irfo je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la: Amar je vise uspio al Ivica konkurencija bila CZ,Partizan,Hajduk,Dinamo,Vojvodina i Sarajevo a Amaru samo od tih nabrojanih Sarajevo koje nije ni 20% onih prijasnjih ekipa
Jeste jaca konkurencija ali Boze moj, kad stavis sve na papir Ivica nazalost nije nista osvojio sa Zeljom na drugoj strani, Amar je osvojio 9 od 13 trofeja u nasoj historiji.
Meni je Ivica najdraza osoba sto se tice naseg kluba ali sto se Zelje tice ne postoji covjek koji je vise "napravio" nas klub od Amara.
17 torfeja.Zaboravio si superkup i titulu 1946 :mrgreen:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 jun 2019, 13:59

Katastrofalan potez produzenje sa Sinisom. Jedan od gorih desnih bekova u zadnjih 20-tak godina, nije bas u rangu Livaje, ali ni nesto puno ispred njega.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 24 jun 2019, 14:01

Neki idealan sastav po meni bi bio:
Sastav je i više nego realan
Erić-Pavić-Sipović-Bogičević-Stevanović-Svraka-Mujezinović-Alispahić-Zec.E.-Krpić-Ramović

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jun 2019, 14:01

Bogicevic, Svraka ... zbost cu se
Ruzno vidjeti tako, a ne na terenu :lol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 24 jun 2019, 14:09

LjoZee je napisao/la:Bogicevic, Svraka ... zbost cu se
Sta je ruzno vidjeti, nemoj tako da pricas! To su ljudi koji su osvojili nesto sa Zeljom, sampioni bili. Imaj postovanja!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jun 2019, 14:12

Dokoljenko je napisao/la:
Sta je ruzno vidjeti, nemoj tako da pricas! To su ljudi koji su osvojili nesto sa Zeljom, sampioni bili. Imaj postovanja!
Hvala im za to, ali proslo je vrijeme Bogicevica bar. Prije pomogao sad odmaze samo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 24 jun 2019, 14:13

LjoZee je napisao/la:
Hvala im za to, ali proslo je vrijeme Bogicevica bar. Prije pomogao sad odmaze samo.
Koji si ti da tvrdis kako Bogicevic odmaze? Kako znas?

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 jun 2019, 14:15

Dokoljenko nemoj zajebavati, pa slijep covjek vidi da vise nije u stanju da opali jedan sprint, a kamo li sta drugo.

Bio je strah i trepet a sada se nasladjuju kada znaju da ce igrati protiv njega-pitaj svakog pitara.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

onsarh
Kontakt:

Post Postao/la onsarh » 24 jun 2019, 14:19

Gledaj padobranaca sto smekaju sa strane, imaju vec pripremljene postove, i po desavanju se automatski aktiviraju :rol:

Inace Dokoljenko i Bezideja su vratili temu na stare staze slave :D

Amar odlicno radi, u miru i tišini sklapa kockice, para ce biti, niko se nije nadao ovim iznosima na racunu, dosta toga se i sleglo, po svemu sudeci dosta toga se i smiruje, ko je bio na tekmi protiv Mladosti mogao se i uvjeriti u to :thumbup:
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 24 jun 2019, 14:24

kerimatomic1921 je napisao/la:Dokoljenko nemoj zajebavati, pa slijep covjek vidi da vise nije u stanju da opali jedan sprint, a kamo li sta drugo.

Bio je strah i trepet a sada se nasladjuju kada znaju da ce igrati protiv njega-pitaj svakog pitara.

Nije problem, njegovo je skoro gotovo. Ne mora ga se pljuvati na dnevnoj bazi dva tri puta. Ima covjek trofeje sa Zeljom, postuj ga. Ja ga prvi ne volim ali ga postujem, na lajem svaki dan na njega.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jun 2019, 14:24

Evo ga potvrda, stigla tuzba u CAS, zatrazili dodatnu dokumentaciju u sljedeca tri dana
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 jun 2019, 14:27

kerimatomic1921 je napisao/la:Dokoljenko nemoj zajebavati, pa slijep covjek vidi da vise nije u stanju da opali jedan sprint, a kamo li sta drugo.

Nije problem, njegovo je skoro gotovo. Ne mora ga se pljuvati na dnevnoj bazi dva tri puta. Ima covjek trofeje sa Zeljom, postuj ga. Ja ga prvi ne volim ali ga postujem, na lajem svaki dan na njega.
Ma to svakako, svaki respekt. Klupa i trener u OP. Ali na teren vise ni pod razno.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 24 jun 2019, 14:28

https://fkzeljeznicar.ba/sud-za-sportsk ... 86v-iVizjs

da ne bude varamo navijace, satro nismo poslali tuzbu
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

onsarh
Kontakt:

Post Postao/la onsarh » 24 jun 2019, 14:28

Sa merakom tuziti savez na nekom međunarodnom sudu ako sve zavrsi u nasu korist, i naplatiti im do zadnje marke, kakva bi to šamarčina bila za sve rabote proteklih godina i poruka za sve buduce :bow:
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 jun 2019, 14:29

Na hajr!!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 24 jun 2019, 14:30

Ako prode zalba da li cemo mi ucestvovati u europa ligi ili samo pare dobijamo
#Punoljetstvo

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.