FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 24 jun 2019, 14:31

Zeljo92 je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/sud-za-sportsk ... 86v-iVizjs

da ne bude varamo navijace, satro nismo poslali tuzbu
Kako sam cuo, nasi su bas optimisticni sto se tice slucaja na osnovu misljenja koje su trazili od ljudi upucenijih u licenciranje.
Samo me strah da se donese pozitivna odluka ali da krajnji rezultat bude samo novcana odsteta.
Meni ne moze nikakav novac zamijeniti Evropu na Grbavici.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

onsarh
Kontakt:

Post Postao/la onsarh » 24 jun 2019, 14:33

BosniaBoston je napisao/la:Ako prode zalba da li cemo mi ucestvovati u europa ligi ili samo pare dobijamo
Realno kasno je za ovo prvo, kako sklopiti ekipu, kako organizovati sve, realno nemoguce je, nema vremena jednostavno, bilo bi sve s brda s dola, a i kod igraca bi vladao jedan vid haosa sa tog psiholoskog plana, bolje ovo drugo, lagano sve predati na sud i do kraja godine naplatiti, pare sad vec kapaju tako da nam nije hića :D
Slava rodu, slava Svarogu, Slava Perunu, SLAVA SLAVENSKOM RODU !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jun 2019, 14:34

Koliko sam uspio saznati, mislim da su male sanse da zaigramo jer kako sam citao postoji mogucnost zalbe na prvostepenu presudu CAS-a, a za pretpostaviti je da ce Savez odluciti da nas sto vise sjebe i zalit se na odluku, ako bude pozitivna po nas, i da samim tim cinom nam "nestane vremena" za igranje evropskih tekmi. Treba im prvom prilikom yebat sve po spisku u savezu za sve sto su nam uradili.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jun 2019, 14:35

Ne mislim da namjerno odmaze vec da ne moze vise on kvalitetno odgovoriti zadatku. Nakon onog sa Sindikatom da ti budem iskren i ne postujem ga nesto pretjerano, ali istrpiti jos 6 mjeseci i gotovo hvala Bogu. @Dokoljenko

Kad se igraju prve u Evropi tekme? Je li tamo oko 10. ? Kontam sve i da uvaze javit ce sljedece sedmice i to ce biti u vrh glave oko 7 dana do tih utakmica. Sumnjam da bi dozvolili neke promjene tad u rasporedu. Da smo sad dobili odluku bilo bi vremena za to sve.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jun 2019, 14:37

I jos nesto, ne morate provjeravati stranicu CAS-a jer ce u klub prije doci informacija o rezultatu nego sto ce biti objavljeno na njihovoj stranici.
S obzirom da ce ovo biti odradjeno po hitnom postupku, nece biti potrebe da nasi idu svjedocit u Svicarsku vec ce sve biti obavljeno preko Skypea.

onsarh
Kontakt:

Post Postao/la onsarh » 24 jun 2019, 14:43

irfo je napisao/la:I jos nesto, ne morate provjeravati stranicu CAS-a jer ce u klub prije doci informacija o rezultatu nego sto ce biti objavljeno na njihovoj stranici.
S obzirom da ce ovo biti odradjeno po hitnom postupku, nece biti potrebe da nasi idu svjedocit u Svicarsku vec ce sve biti obavljeno preko Skypea.
Odlicno, buduci da nema Šiljka više, i da je njemu ta nova tehnologija poput online placanja jako slabo isla :lol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jun 2019, 14:44

slika

Cestitke momci, samo naprijed :thumbup:

Pilindalo
Kontakt:

Post Postao/la Pilindalo » 24 jun 2019, 14:49

onsarh je napisao/la:
irfo je napisao/la:I jos nesto, ne morate provjeravati stranicu CAS-a jer ce u klub prije doci informacija o rezultatu nego sto ce biti objavljeno na njihovoj stranici.
Odlicno, buduci da nema Šiljka više, i da je njemu ta nova tehnologija poput online placanja jako slabo isla :lol:
Samo treba zamoliti upravu da nadju nekoga ko zna strane jezike. Kakvi su ne bi me iznenadilo da se na pitanja odgovara na bosanskom. Mislim da ne moze ni na japanskom ...

onsarh
Kontakt:

Post Postao/la onsarh » 24 jun 2019, 15:06

Pilindalo je napisao/la:
onsarh je napisao/la:
Samo treba zamoliti upravu da nadju nekoga ko zna strane jezike. Kakvi su ne bi me iznenadilo da se na pitanja odgovara na bosanskom. Mislim da ne moze ni na japanskom ...
Da si u toku, znao bi da je trenutni sekretar kluba koji se bavi i koji je zadužen za te stvari upravo mlađahni g.Brković, momak je srednju školu završio u Dablinu, kao i međunarodni ekonomski fakultet u Ljubljani a prije dolaska na mjesto sekretara kluba radio je kao konsultant pri predstavništvu svjetske banke u BIH, tako da mlađi Brković itekako odlicno piše i govori engleski ... :D

Također ne treba zaboraviti ni ostale administrativce kluba, sve mladi i školovani ljudi, a danas ces rijetko naci mlade i školovane a da ne znaju beknuti engleski ili srociti pismo na istom, vrijeme g.Šiljka je prošlo, i ako mali bude upola kao babo sto se tice posla, imat cemo u skorije vrijeme najaču klupsku administraciju u državi i šire ...

Pilindalo
Kontakt:

Post Postao/la Pilindalo » 24 jun 2019, 15:09

Bas mi je drago... Pa kako se pored toliko skolovanih moglo nesto ovako desiti?

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 24 jun 2019, 15:13

U svakom slucaju bravo za ljude u klubu kako su postupili sa ovim slucajem. Samo naprijed, svi mi znamo da zasluzujemo Evropu!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jun 2019, 15:14

On kakav god da je, treba mu babu vratit na neku funkciju u klub. On kad je tu bio ne bi u savezu smjeli ni pomisliti na ovakve stvari sta nam rade u zadnje vrijeme.
Sjecal se ko price kad je Grbavica trebal biti suspendovana nakon sto je onaj navijac protiv Slavije udario njihovog golmana pa onda Nijaz preuzeo stvar u svoje ruke :rol:

onsarh
Kontakt:

Post Postao/la onsarh » 24 jun 2019, 15:14

Objašnjeno je sve hiljadu puta do sada, u tančine, ko je shvatio shvatio je, a vjerujem da ima onih koji i nece da shvate, vidiš ko je bio glavni u administraciji prije par mjeseci i ko je sada, ko je dobio otkaz, ko sada vodi sve poslove, ko je podmetao, ko navijao, ko je bio polupismen za funkciju koju je obovljao, koga je vrijeme preteklo itd.

onsarh
Kontakt:

Post Postao/la onsarh » 24 jun 2019, 15:16

irfo je napisao/la:On kakav god da je, treba mu babu vratit na neku funkciju u klub. On kad je tu bio ne bi u savezu smjeli ni pomisliti na ovakve stvari sta nam rade u zadnje vrijeme.
Sjecal se ko price kad je Grbavica trebal biti suspendovana nakon sto je onaj navijac protiv Slavije udario njihovog golmana pa onda Nijaz preuzeo stvar u svoje ruke :rol:
:mrgreen:
Nijaz Brković minira Apelacionu komisiju

https://www.glassrpske.com/sport/republ ... 38029.html

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 24 jun 2019, 15:17

irfo je napisao/la:Koliko sam uspio saznati, mislim da su male sanse da zaigramo jer kako sam citao postoji mogucnost zalbe na prvostepenu presudu CAS-a, a za pretpostaviti je da ce Savez odluciti da nas sto vise sjebe i zalit se na odluku, ako bude pozitivna po nas, i da samim tim cinom nam "nestane vremena" za igranje evropskih tekmi. Treba im prvom prilikom yebat sve po spisku u savezu za sve sto su nam uradili.
Skuplje će ih doći žalba,jer ćemo mi tražiti cifru,zavrtjet će im se u glavi.
Samo naprijed PLAVI!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Pilindalo
Kontakt:

Post Postao/la Pilindalo » 24 jun 2019, 15:22

onsarh je napisao/la:Objašnjeno je sve hiljadu puta do sada, u tančine, ko je shvatio shvatio je, a vjerujem da ima onih koji i nece da shvate, vidiš ko je bio glavni u administraciji prije par mjeseci i ko je sada, ko je dobio otkaz, ko sada vodi sve poslove, ko je podmetao, ko navijao, ko je bio polupismen za funkciju koju je obovljao, koga je vrijeme preteklo itd.
Ma fala bogu. Necemo se vracati na to. Ponekad cak mislim da je i bolje sto nismo otisli jer je ovaj tim katastrofa - od znanja do "glave". Luzeri na svaki moguci nacin. I zelja mi je da ih vise moje oci ne vide.

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 24 jun 2019, 15:22

https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... ica/37555/
Ovo fakat emotivno pogadja posred srca. Nenormalno pozitivna vijest. Hvala bogu i bravo Zeljo.
Savez yebemo vam mrtve!!!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 jun 2019, 15:24

onsarh je napisao/la:
irfo je napisao/la:On kakav god da je, treba mu babu vratit na neku funkciju u klub. On kad je tu bio ne bi u savezu smjeli ni pomisliti na ovakve stvari sta nam rade u zadnje vrijeme.
:mrgreen:
Nijaz Brković minira Apelacionu komisiju

https://www.glassrpske.com/sport/republ ... 38029.html
Kako je taj covjek znao oko malog prste vrtit bagru i saveza koja je i tad pokusavala opstruirati nas klub :tokralju:
Manijaci19871921 je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... ica/37555/
Ovo fakat emotivno pogadja posred srca. Nenormalno pozitivna vijest. Hvala bogu i bravo Zeljo.
Savez yebemo vam mrtve!!!
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 jun 2019, 15:27

A lijepa ponedjeljka. Hajmo ZELJOVCI!!!!

Bice Zeljo opet sampion!!!!!!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 jun 2019, 15:29

Daj jos jedno dobro pojacanje i da ovo bude najjaci ponedjeljak u ovoj godini za nas

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.