Ma kakvi, Oda i on su jarani. Zajedno hLopte igraju.fera je napisao/la:Nek se Nam sa svojim posteno zarađenim kapitalom preseli kod nas kad mu vec u domovini ne daju da slobodno raspolaze sa njim.
@joker znaci do tuzlaka je, ja sam kontao da te oda s tenkom negdje presreo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
locirajte nam pojačanja
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Evo jedna provjerena info...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Sportski komentatori nisu poznavali frazu "podesio nišanske sprave" dok nisu gledali Jokera i Odu kako se hLoptaju.skoroalen je napisao/la:Ma kakvi, Oda i on su jarani. Zajedno hLopte igraju.fera je napisao/la:Nek se Nam sa svojim posteno zarađenim kapitalom preseli kod nas kad mu vec u domovini ne daju da slobodno raspolaze sa njim.
@joker znaci do tuzlaka je, ja sam kontao da te oda s tenkom negdje presreo.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Koga je Oda pogodio na onom prvom terminu onim projektilom? Skoro? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jesi l' ti bio dovoljno hrabar da se ispriječiš pod onu haubicu? Maglovito se sjećam, disao sam na škrge k'o Hebib u 53. minuti.joker90 je napisao/la:Koga je Oda pogodio na onom prvom terminu onim projektilom? Skoro?
Lik vidi ilijašku dvoranu u rašljama i nacilja k'o Vasilij Zajcev.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dok nije došo diverzant Mokes.skoroalen je napisao/la:Jesi l' ti bio dovoljno hrabar da se ispriječiš pod onu haubicu? Maglovito se sjećam, disao sam na škrge k'o Hebib u 53. minuti.joker90 je napisao/la:Koga je Oda pogodio na onom prvom terminu onim projektilom? Skoro?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kome sam to mrtve opsovao? HahForumasch je napisao/la:Odavno nisam ulazio na ovu temu ali vidim da je sve po starom.![]()
@Joker, ocekuj ban i zabranu pisanja ovdje. Ko si ti da se ljutis kad ti kamuflaza, belmin, zagor, nobel itd, psuju zive ili mrtve?![]()
Btw. Sve dok ne promkjenimo trenera igraci ce (s pravom) strajkovati za svaku sitnicu ili slucajnu gresku koju klub napravi prema njima.
Ovo oko prebacivanja para na nas racun je puno veci problem nego sto smo mislili. Istina je da nase banke provjeravaju svaki veci iznos i da to potraje par sedmica, ali novi vlasnik ima problema sa njihovim zakonom, tj vijetnamci mu ''ne dozvoljavaju'' da ulaze kod nas. Sigurno ce se to nekako rijesiti, ali niko ne zna koliko ce potrajati ta njihova sranja. Do tada cemo lovu dobijati samo od amidze (on ce pozajmljivati Namu).
To je info direktno iz kluba
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Haver ! je napisao/la:Evo jedna provjerena info...

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Ja sam igrao prvi termin sa njim, štrecnem kad zategne punom, a igram sa njim u ekipi i stojim iza njega u odbrani. Mislim da je tebe napucao ili nekog, ne mogu se sjetiti da me ubijes!skoroalen je napisao/la:Jesi l' ti bio dovoljno hrabar da se ispriječiš pod onu haubicu? Maglovito se sjećam, disao sam na škrge k'o Hebib u 53. minuti.joker90 je napisao/la:Koga je Oda pogodio na onom prvom terminu onim projektilom? Skoro?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Mrze oni sami sebe, ja vise necu spomenuti Husrefa.MortemHz je napisao/la:Ti ne razumiješ kako ti činiš sve da ljudi počnu mrziti ili možda neki blaži oblik. Ti i slični tebi dovodite do toga brutalnim neistinama koje pišete, zašto ne bi mogli o činjenicama raspravljati?bordobijeli je napisao/la:Sto vi vise pljujete Husrefa mi cemo ga vise dizati, malo vise na utakmicama tamo smo brojniji a vi ste ovdje na forumu glasniji.
A vidjecemo koliko ce ga oni vrijedjati. Sportski pozdrav
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ovo izgleda nova oprema kod SŠ.

P.S. Zna li neko ko je ovaj ćelavi gore na slici?

Pa nisam toliki mangup da se pod onu granatu postavim.joker90 je napisao/la:Ja sam igrao prvi termin sa njim, štrecnem kad zategne punom, a igram sa njim u ekipi i stojim iza njega u odbrani. Mislim da je tebe napucao ili nekog, ne mogu se sjetiti da me ubijes!skoroalen je napisao/la:Jesi l' ti bio dovoljno hrabar da se ispriječiš pod onu haubicu? Maglovito se sjećam, disao sam na škrge k'o Hebib u 53. minuti.joker90 je napisao/la:Koga je Oda pogodio na onom prvom terminu onim projektilom? Skoro?

Da nije Panteliju aka Thrillera aka SJB? Oda tri lika jednom loptom napuc'o jbt žito.

Ako se do kraja sedmice realizuju tri planirana potpisa, to bi bili to. Malo kasno za Seltik, ali ima još puno toga
Forumash debilicino zagor nije nikom psovo mrtve,a sta pustate ovom da pise ovdje dajte mu ban pljuje i ismijava sve sto je vezano za FKS,inace ovo je TOBE a znate admini sta ste mi rekli i obecali?AlfredNobel je napisao/la:Kome sam to mrtve opsovao? HahForumasch je napisao/la:Odavno nisam ulazio na ovu temu ali vidim da je sve po starom.![]()
@Joker, ocekuj ban i zabranu pisanja ovdje. Ko si ti da se ljutis kad ti kamuflaza, belmin, zagor, nobel itd, psuju zive ili mrtve?![]()
Btw. Sve dok ne promkjenimo trenera igraci ce (s pravom) strajkovati za svaku sitnicu ili slucajnu gresku koju klub napravi prema njima.
Ovo oko prebacivanja para na nas racun je puno veci problem nego sto smo mislili. Istina je da nase banke provjeravaju svaki veci iznos i da to potraje par sedmica, ali novi vlasnik ima problema sa njihovim zakonom, tj vijetnamci mu ''ne dozvoljavaju'' da ulaze kod nas. Sigurno ce se to nekako rijesiti, ali niko ne zna koliko ce potrajati ta njihova sranja. Do tada cemo lovu dobijati samo od amidze (on ce pozajmljivati Namu).
-
- Kontakt:
Mislim da je Šaric kordinator akademije. Momak vrhunski se skolovao i edukovao, specijalnost mu fizicka sprema i pojedinacan rad s igracima.AlfredNobel je napisao/la:Ovo izgleda nova oprema kod SŠ.
- luis enrique
- Kontakt:
Dzevad Saric je sa Husrefom na sliciAlfredNobel je napisao/la:Ovo izgleda nova oprema kod SŠ.
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!
Dokon um je djavolje igraliste!
zagor1987 je napisao/la:Forumash debilicino zagor nije nikom psovo mrtve,a sta pustate ovom da pise ovdje dajte mu ban pljuje i ismijava sve sto je vezano za FKS,inace ovo je TOBE a znate admini sta ste mi rekli i obecali?AlfredNobel je napisao/la:Kome sam to mrtve opsovao? HahForumasch je napisao/la:Odavno nisam ulazio na ovu temu ali vidim da je sve po starom.![]()

Tobe debilčino !
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- AlfredNobel
- Kontakt:
Bravo, dobro si. Poznata mi faca, a nikako da se sjetim.bordobijeli je napisao/la:Mislim da je Šaric kordinator akademije. Momak vrhunski se skolovao i edukovao, specijalnost mu fizicka sprema i pojedinacan rad s igracima.AlfredNobel je napisao/la:Ovo izgleda nova oprema kod SŠ.
Dobra stvar je što je i on tu uz Jeleškovića oko spreme. Nisam znao da je i to završio. Svaka mu čast, što više ovakvih ljudi u Klubu, to bolje.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Burberry46, Mahalac7, nedimmmm1337 i 56 gostiju.