Jel moguce da te toliko boli kad neko brani najtrofejnijeg trenera ?kosevskobrdo je napisao/la:Jedini animozitet prema Husrefu stvarate vi koji od njega pokušavate napraviti božanstvo i nešto nedodirljivo. Kao amar osim kod komšija recimo, a vidimo kako se oni provode...
Niko ovdje ne mrzi Husrefa niti mu želi zlo, zato mu i nisu potrebni dežurni dupelisci po forumima i slobodno možete ohladiti !
Ne smeta ti pljuvanje ovih nezadovoljnih pacenika, to ti ne pravi ti animozitet ?
Mrznju i "objektivno" pljuvanje ovdje mozes vidjet svaki dan, al posto ti to vise godi ne primjecujes.
Vrati se na pocetak utakmice protiv partizana pa citaj, to je najsvjezije.
Slucajno je slozio tim, slucajno ubacio omladince, slucajno osvojio ( jer za Boga, ne postoji trener koji nebi osvojio duplu sa ovakvim timom).. Sve je slucajno i na srecu il ako nije to onda je tudja zasluga.
Uglavnom kad je nesto dobro cestita se Hadzicu, Sabri, upravi, igracima, amidzi, daidzi, navijacima. Kad je nesto lose jedan nas covjek vuce na dno, nema veze sta je upitanju, on je najgori.
Ako mislis ti ili neko drugi da cu sutit i gledat sve to bez rijeci varate se.
Ja ga ne poredim sa onim glavonjom jer su za mene to dva totalno razlicita covjeka, to vi radite... Ja ne pravim ta silna poredjenja sa raznim klubovima, ne interesuje me sta se negdje tamo desava, JA PODRZAVAM USPJEHE FK Sarajeva ma sta god ti misilio il kako god me zvao.
Vi ste namazani, hrabro se isprepadate tudjim situacijama, predvidite sve najgore dodate par finih i citav zivot mozete govorit "govorio sam ja".
Pogresno je sto vam na svakoj cestitki za duplu nismo ljepili vase pljuvanje iz proslosti, par komada po cestitki. Je*eni licemjeri.