FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Tu je Fabregas opalio Puyola i sebi sjebao nogu
Puyol mu slomio

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 04 nov 2010, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Slomio ? Ja kolko znam fabregas je bio povrijeden i prije te utakmice,a povredu je sam sebi stvorio,posto je iz penala pucao kolko je imao snage i povrijdio se.Faraon iz Visokog je napisao/la:Puyol Fabregasu,a za valdesa je vjerovatno mislio na onaj start koljenom u glavu

[youtube][/youtube]
Da mu je puyol nogu slomio kolko ja znam nebi mogao sutati penal.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- -Paja
- Kontakt:
Puyol ga je sa namjerom ozlijedio a ovaj je sutanjem penala samo pogorsao ionako tesku ozlijedu!
Mesari!
Mesari!
Dio Arsenala
6 meta narednog prelaznog roka, na polusezoni
http://www.****.com/index.php?optio ... &Itemid=95
U januaru se tri domaca igraca iz B tima prikljucuju A timu (Alcantara, Jonathan i Fontas).
http://www.****.com/index.php?optio ... Itemid=100
Što znaci da ce Romeu garant u Arsenal (Wenger ga je vec zapikao i kaparisao) jer da su vjerovali u ovog extra talenta nebi dovodili Mascherana (plus što na toj poziciji vec igra Busquets, a može i Keita)...šteta.
http://www.****.com/index.php?optio ... &Itemid=95
U januaru se tri domaca igraca iz B tima prikljucuju A timu (Alcantara, Jonathan i Fontas).
http://www.****.com/index.php?optio ... Itemid=100
Što znaci da ce Romeu garant u Arsenal (Wenger ga je vec zapikao i kaparisao) jer da su vjerovali u ovog extra talenta nebi dovodili Mascherana (plus što na toj poziciji vec igra Busquets, a može i Keita)...šteta.
-Paja je napisao/la:Puyol ga je sa namjerom ozlijedio a ovaj je sutanjem penala samo pogorsao ionako tesku ozlijedu!
Mesari!
heheheheheh a tek vidi onu kurvu sto ti se smije iza ledza
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
onaj Valdes je nevidjeni krkan mogao je onog igraca ubiti da nije na vrijeme reagovao Gronkejear...koji mesar 
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Može li malo više informacija o ovome, a iskreno ne bih želio da pređe jer kad bi Arsenal od njega napravio igrača onda bi došla Barca i rekla kako on ima njihovu DNA, kako je to njegov dom itd.Mandrak je napisao/la: Što znaci da ce Romeu garant u Arsenal (Wenger ga je vec zapikao i kaparisao) jer da su vjerovali u ovog extra talenta nebi dovodili Mascherana (plus što na toj poziciji vec igra Busquets, a može i Keita)...šteta.
Jah, a ovima u Arsenalu baš pravo stalo za tu pricu oko DNA i doma, kao i u slucaju FabregasBosco je napisao/la:Može li malo više informacija o ovome, a iskreno ne bih želio da pređe jer kad bi Arsenal od njega napravio igrača onda bi došla Barca i rekla kako on ima njihovu DNA, kako je to njegov dom itd.Mandrak je napisao/la: Što znaci da ce Romeu garant u Arsenal (Wenger ga je vec zapikao i kaparisao) jer da su vjerovali u ovog extra talenta nebi dovodili Mascherana (plus što na toj poziciji vec igra Busquets, a može i Keita)...šteta.
Romeu je beton igrac, clan mlade španske reprezentacije i njen ponajbolji igrac (pozicija DM), Wenger ga je želio još ljetos dovesti, što ne znaci da nece uskoro s obzirom da baš i ne racunaju plaho na njega u Barci.
Evo nekoliko linkova, pa procitaj
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... meu-report
http://www.imscouting.com/global-news-a ... nal/10377/
http://www.metro.co.uk/sport/football/8 ... to-arsenal
nikad niko ovdje nije tvrdio kako Arsenal nije rezervna ekipa BarseloniBosco je napisao/la:Može li malo više informacija o ovome, a iskreno ne bih želio da pređe jer kad bi Arsenal od njega napravio igrača onda bi došla Barca i rekla kako on ima njihovu DNA, kako je to njegov dom itd.Mandrak je napisao/la: Što znaci da ce Romeu garant u Arsenal (Wenger ga je vec zapikao i kaparisao) jer da su vjerovali u ovog extra talenta nebi dovodili Mascherana (plus što na toj poziciji vec igra Busquets, a može i Keita)...šteta.
p.s. - malo zeze - nemoj naozbiljno ko neki
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
@Mandrak
Hvala na linkovima i objašnjenu, čini se kao dobar DM, a Arsenalu baš treba DM jer na toj poziciji imamo samo Songa, samo čudno mi kako prije nisam čuo za njega. Ako je dobar ko što kažeš onda neka dođe jer vjerovatno je tehnički dobro potkovan, a ako ima u njemu žara i dobrog zadnjeg vezneg bar u pola ko u Songa onda ću se obradovati ako potpiše za nas. A vidiš što ti je ta politika Barce, imaju 2 zadnja vezna (Keita i Buskec) i oni kupuju Mascherana, trećeg DM-a a veliki potencijal imaju tu i onda kada igrač izgradi karijeru izvan Barce onda će biti dNA i slična sranja. To mi se jednostavno gadi, ne samo kod vas, nego kod svi klubova koji tako izdaju perspektivne mladiće počevši od mog Čelika, preko Barce pa do Arsenala.
@bparena
Ma neću, i ja sam vrlo često raspoložen za zahebanciju, jednostavno to ne bi bilo to kada se ne bi malo zezali.
Hvala na linkovima i objašnjenu, čini se kao dobar DM, a Arsenalu baš treba DM jer na toj poziciji imamo samo Songa, samo čudno mi kako prije nisam čuo za njega. Ako je dobar ko što kažeš onda neka dođe jer vjerovatno je tehnički dobro potkovan, a ako ima u njemu žara i dobrog zadnjeg vezneg bar u pola ko u Songa onda ću se obradovati ako potpiše za nas. A vidiš što ti je ta politika Barce, imaju 2 zadnja vezna (Keita i Buskec) i oni kupuju Mascherana, trećeg DM-a a veliki potencijal imaju tu i onda kada igrač izgradi karijeru izvan Barce onda će biti dNA i slična sranja. To mi se jednostavno gadi, ne samo kod vas, nego kod svi klubova koji tako izdaju perspektivne mladiće počevši od mog Čelika, preko Barce pa do Arsenala.
@bparena
Ma neću, i ja sam vrlo često raspoložen za zahebanciju, jednostavno to ne bi bilo to kada se ne bi malo zezali.
Jedno pitanje za upucenije.
Može li Barca B igrati u Primeri
cudno pitanje,ali evo zašto:
U Primeru ulazi prva tri tima - po pravilniku, ovi ludaci iz B tima su trenutno cetvrti na tabeli, s tim što im treceplasirani Rayo Vallecano bježi samo jedan bod...tacnije, prvoplasirani Betis im bježi svega 6 bodova....može se lako desiti da na kraju završe među prve ekipe i šta onda
eto belaja.
P.S. kad smo vec kod B tima, divi im stadiona
...nalazi se u blizini fudbalskog hrama Camp Nou...zove se Mini Estadi (kapacitet 15.276)

Može li Barca B igrati u Primeri
U Primeru ulazi prva tri tima - po pravilniku, ovi ludaci iz B tima su trenutno cetvrti na tabeli, s tim što im treceplasirani Rayo Vallecano bježi samo jedan bod...tacnije, prvoplasirani Betis im bježi svega 6 bodova....može se lako desiti da na kraju završe među prve ekipe i šta onda
P.S. kad smo vec kod B tima, divi im stadiona

Redom...Camp Nou - Palau Blaugrana (dom košarkaša i rukometaša) povezan sa Muzejom Barce - i Mini Estadi.
Bio sam u Muzeju, ekskurzija majka
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Mandrak,
Ukoliko Barcelona B zavši na trećem mjestu, onda će četvrtoplasirana ekipa iz Segunde biti promovisana u Primeru, jer ne mogu igrati dvije ekipe jednog kluba u istom takmičenju(Barcelona i Barcelona B u ovom slučaju).
Ukoliko Barcelona B zavši na trećem mjestu, onda će četvrtoplasirana ekipa iz Segunde biti promovisana u Primeru, jer ne mogu igrati dvije ekipe jednog kluba u istom takmičenju(Barcelona i Barcelona B u ovom slučaju).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Naravno da nemoze odkad ti pratis nogomet u Spaniji?
Atl.Madrid B sijecam se pri nekih 8,9 godina bio 2 na kraju sezone u 2 ligi.
Iste te godine je Atl.Madrid ispao u 2 ligu, tako da je Atl.Madrid B morao ispasti iz 2.lige.
Iste te godine je Atl.Madrid ispao u 2 ligu, tako da je Atl.Madrid B morao ispasti iz 2.lige.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Mini Estadi je idealan za nas, unutar je vrlo dobro opremljen,svacionice itdd..kako bi nama dobro dosao, igrala bi rep. 100% na njamuMandrak je napisao/la:Jedno pitanje za upucenije.
Može li Barca B igrati u Primericudno pitanje,ali evo zašto:
U Primeru ulazi prva tri tima - po pravilniku, ovi ludaci iz B tima su trenutno cetvrti na tabeli, s tim što im treceplasirani Rayo Vallecano bježi samo jedan bod...tacnije, prvoplasirani Betis im bježi svega 6 bodova....može se lako desiti da na kraju završe među prve ekipe i šta onda![]()
![]()
![]()
eto belaja.
P.S. kad smo vec kod B tima, divi im stadiona...nalazi se u blizini fudbalskog hrama Camp Nou...zove se Mini Estadi (kapacitet 15.276)
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ma znaju to neki kako se to radi ... Ostaje Barselona a ovom drugom timu promjenis ime u Olimpik i to je to.Monolog je napisao/la:@Mandrak,
Zar ne bi bilo logičnije da je Atletico B onda ušao u prvu ligu ?Los_Blanos2 je napisao/la:Naravno da nemoze odkad ti pratis nogomet u Spaniji?
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Logika je jedno, zakon u spanjolskom nogometu drugo.Bosco je napisao/la:Zar ne bi bilo logičnije da je Atletico B onda ušao u prvu ligu ?Los_Blanos2 je napisao/la:Naravno da nemoze odkad ti pratis nogomet u Spaniji?
Da obijasnim na vrlo prost nacin, 1 tim nemoze da se takmici u nizem rangu *ligi* od 2 tima, tj.2 tim uvijek mora biti iza 1 tima.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Pa zar nije dvorana Blaugrana na onom brdu Monzuik
za Olimpijadu napravljena
Bio sam i ja 2003, al nisam primjetio dvoranu i taj drugi stadion?
Gdje je sad novi stadion Espanjola?
nema potpisa
Dvorana Blaugrana je odmah do stadiona u neposrednoj blizini , cak su i povezani.Admir_Sa je napisao/la:Pa zar nije dvorana Blaugrana na onom brdu Monzuikza Olimpijadu napravljena
![]()
![]()
A na brdu je dvorana Sant Jordi, napravljena za potrebe Olimpijade 1992, kao i stadion Monzuik...ona je veca od Blaugrane (17.000)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.