2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: 2019-20 NBA Preseason
Aha, baš su zbog odbrane ispali od hjustona.
Nikako zbog 15 promašenih wide open trica po utakmici.
Nikako zbog 15 promašenih wide open trica po utakmici.
Utah je top3 tim zapada sa Conleyem umjesto Rubia. A vi se samo cudite nesto.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- BuffonGigi
- Kontakt:
Utah sa Conleyem moze dozivjeti istu sudbinu kao Boston s Irvingom, da bez obzira na ocigledan upgrade budu neprepoznatljivi.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
lumani je napisao/la:Napapijri je napisao/la:MIP nije biran ili je Siakam to ranije pokupio?NEZALAGANJE je napisao/la:Giannis MVP
Luka ROY
Gobert DPOY
Lou 6MOY
To su nagrade od sinoc,za one koji nisu znali.Kao sto pisah i ranije,Harden nije mogao uzeti MVP Giannisu.
Znao je Lou često biti i starter ili ne
jednom u citavoj sezoni
Conley nije udaren u glavu. Barem mislim da nije.BuffonGigi je napisao/la:Utah sa Conleyem moze dozivjeti istu sudbinu kao Boston s Irvingom, da bez obzira na ocigledan upgrade budu neprepoznatljivi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Conely nije udaren u glavu,ali isto tako vec 2 sezone ne moze covjek da se sastavi od silnih povreda.Velika kocka UTA.Justin je napisao/la:Conley nije udaren u glavu. Barem mislim da nije.BuffonGigi je napisao/la:Utah sa Conleyem moze dozivjeti istu sudbinu kao Boston s Irvingom, da bez obzira na ocigledan upgrade budu neprepoznatljivi.
Joj ovo i Janis pustao suze sinoc.. Maj Gad.. Ocigledno tradicija postala.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako su bezveze ove NBA nagrade.Zar nije bolje da igrac primi MVPa licno od komesara pred svojim fanovima i dodatno ih oraspolozi pred PO utakmicu a prije toga sat vremena pusti dusu nego da mora praviti usiljene govore od 5 minuta na nekoj wannabe oscar pozornici i jos gotova sezona nikakve draži.Nije vala ni gledanost bog zna visoka,svake godine sve manja i manja
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nije to u pitanju uopste. Mozes pricati o udarenosti sta god hoces, ali Kyrie je opet na kraju jedno 2x bolji igrac od Conleya.Justin je napisao/la:Conley nije udaren u glavu. Barem mislim da nije.BuffonGigi je napisao/la:Utah sa Conleyem moze dozivjeti istu sudbinu kao Boston s Irvingom, da bez obzira na ocigledan upgrade budu neprepoznatljivi.
Ali ne diskutuje se o tome, vec o hemiji i nacinu igre tih ekipa koje pobjedjuju i zive timski. To se moze poremetiti dolaskom bilo kojeg individualno jaceg igraca.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Glupost ziva,ni meni se ne svidja.BosniaBoston je napisao/la:Kako su bezveze ove NBA nagrade.Zar nije bolje da igrac primi MVPa licno od komesara pred svojim fanovima i dodatno ih oraspolozi pred PO utakmicu a prije toga sat vremena pusti dusu nego da mora praviti usiljene govore od 5 minuta na nekoj wannabe oscar pozornici i jos gotova sezona nikakve draži.Nije vala ni gledanost bog zna visoka,svake godine sve manja i manja
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ako DLO potpise za 20 miliona, Pelinki odmah produziti ugovor na dodatnih 5 godina.
to bi znacilo da imamo jos 12 miliona koje mozemo dati nekome poput Redicka (najidealniji izbor) ili nekog poput D. Greena ili Lamba...
to bi znacilo da imamo jos 12 miliona koje mozemo dati nekome poput Redicka (najidealniji izbor) ili nekog poput D. Greena ili Lamba...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Houston hoce da dovede Jovica ( ako je vjerovati portalima iz Srbije )
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Strasan trade Blazersa. 

Zar nije već potpisao za Real!?Bassha je napisao/la:Houston hoce da dovede Jovica ( ako je vjerovati portalima iz Srbije )

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
koji ce im klinac onBassha je napisao/la:Houston hoce da dovede Jovica ( ako je vjerovati portalima iz Srbije )
A plackonja jd.bo majku pa gdje to raslo 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Despite a history of foot issues that could limit his value to some extent, the Bucks are “bracing” for a big offer sheet for Malcolm Brogdon, per Lowe. If Brogdon gets a deal in the range of $20MM+ per year, Milwaukee may have to decide between becoming a taxpaying team or letting him go.
Po ovoj recenici izgleda da bi se moglo do Brogdona ovo ljeto,ako je neko spreman da ga masno plati.
Po ovoj recenici izgleda da bi se moglo do Brogdona ovo ljeto,ako je neko spreman da ga masno plati.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
“Damn I wish I was a Spur”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.