skoroalen je napisao/la:A šta je sad s onim "vjerujemo Hadžiji, on ne fula, oplodi nas Hadžija"?
Da se ne vraćamo na pljuvanje po Tataru, Laziću i ostalim. Sjetite se da je Ahmetović došao iz Slobode gdje je cijelo proljeće grijao klupu Krpiću. Da je Hebibović došao iz tad raspalog Veleža pa nam je sad najstandardniji igrač, da je Šišić došao iz iste ove Mladosti kao solidna backup opcija. Zar niste pisali prije par mjeseci da Mersu Drogba ne može iz prve postave izbacit, a ne neki Handžić? Je l' hoćete da nam Lendrić bude backup napadač?
Zar nemamo najboljeg trenera u ligi? Murinjo od penzionera Milita napravi WC napadača, Sarri sa debelim Higuainom i " jasamnapadačalnedajemgolove" Žiruom bude treći i uzme EL. Il priznajete da Musemiću treba 22 igrača iznad levela lige da rahat osvoji?
Šta te čudi, kad 90% raje piše kako crijevo nalijevo i kako vjetar puhne. Ebote život do prije dvije sedmice "ajjj Hadžija ljubavi", "nemoj nas puno", "legenda naša Monchi naš", "držite Hadžiju da nam ga ne otmu" itd.
Sad kad vidiš komentare, rekao bi čovjek sutra se završava prijelazni rok. Niko pojma nema šta se dešava, ko će doći, kad, koliko love ima, šta i kako. Evo dolazak Guzine je još jedan dokaz, pojma niko nije imao.
Ja sam opušten totalno, biće igrača u to sam sto posto siguran. Sigurno se čeka i početak jula kad mnogima ističu ugovori, sigurno ima i imena koja se prate, čeka se, ne trči se pred rudu. Bitnije je da se to odradi fino i planski, nego da se sad nešto trči i dovede za Celtic, a na kraju pušiona.
Vjerujem Hadžiji prvom i ostatku Uprave, biće to sve kako treba. Naravno, samo strpljenja, ali to od nas ni ne očekujem. Samo serancija i pisanje gluposti.
I evo ga opet standardno pljuvanje Guzine, ne zato što je neko njega pratio, već zato što nije zvučno ime i dolazi iz Mladosti. Samo se zayebavajte debili i omalovažavajte, ako se ispostavi da je momak dobar, ima da ližete kao i za Tatara. Samo polako, kao da je došao da bude prvi napadač, a ne back-up Ahmetu.