Ne kontam.Kaunas je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Kad vec dovodimo iz mladosti daj i Horica. Moze stopera i veznog.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Dobrodosao Guzi!
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 25 jun 2019, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Vidim da je Guzina rodjen 93.e u Sarajevu. Valjda nije potomak nekih vojvoda ili da mu roditelji nemaju sliku sa Arkanom. :Kahva:
Al nek mu je sa srecom, voli ga pristaviti zeljani, a i zrinjskom, znaci nema strah u velikim tekmama. Usput sasvim nelosa statistika za sezonu u mladosti.
Al nek mu je sa srecom, voli ga pristaviti zeljani, a i zrinjskom, znaci nema strah u velikim tekmama. Usput sasvim nelosa statistika za sezonu u mladosti.
JURIŠ
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Prije 15 dana njegova izjava:Inijesta je napisao/la:Zavsren je lijevi bek( Letic) prije mjesec dana, sacekajte od 01.07 pa ce biti i javnoade43 je napisao/la:Daj jos lijevog beka, stopera i zadnjeg veznog. I nek se uigravaju koliko se moze uigrati za ovo vrijeme. Za ligu ima vremena a za evropu Bgm i nema bas
"Nije bilo nikakvih kontakata s klubovima iz BiH, sad zasad, a hoće li se nešto promijeniti uskoro, vidjet ćemo".
"Imam još uvijek s Karvinom i meni je prioritet da ostanem u inostranstvu", rekao je Letić za SportSport.ba
Raskino je ugovor prije 4 dana i od tad je slobodna igrač.
Daj Bože, volio bi da dođe.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
johntravolta123
- Kontakt:
Amin !Inijesta je napisao/la:Zavsren je lijevi bek( Letic) prije mjesec dana, sacekajte od 01.07 pa ce biti i javnoade43 je napisao/la:Daj jos lijevog beka, stopera i zadnjeg veznog. I nek se uigravaju koliko se moze uigrati za ovo vrijeme. Za ligu ima vremena a za evropu Bgm i nema bas
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- AlfredNobel
- Kontakt:
A ebemu, koliko se pališ na te izjave. To se tako kaže, kao i svaki drugi igrač na svijetu. Neće sigurno reći "ma sve je gotovo, dolazim kod vas, samo čekam juli mjesec" itd. Te izjave ništa ne znače, čista formalnost i protokol.BordoSarajevo je napisao/la:Prije 15 dana njegova izjava:Inijesta je napisao/la:Zavsren je lijevi bek( Letic) prije mjesec dana, sacekajte od 01.07 pa ce biti i javnoade43 je napisao/la:Daj jos lijevog beka, stopera i zadnjeg veznog. I nek se uigravaju koliko se moze uigrati za ovo vrijeme. Za ligu ima vremena a za evropu Bgm i nema bas
"Nije bilo nikakvih kontakata s klubovima iz BiH, sad zasad, a hoće li se nešto promijeniti uskoro, vidjet ćemo".
"Imam još uvijek s Karvinom i meni je prioritet da ostanem u inostranstvu", rekao je Letić za SportSport.ba
@Kaunas
Ma zezam se, skontao sam. Vidiš smajlija s kahvom.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 25 jun 2019, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
belosevic28
- Kontakt:
Odlazi Handzic, kako sam i najavio.
Spavatel miJerno nobeli i kuHci palci :shisha:
Spavatel miJerno nobeli i kuHci palci :shisha:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Pitaristok
- Kontakt:
LazesAlfredNobel je napisao/la:Možda će Handžić ići, to mi djeluje logično.
Još jedan dokaz koliko ovi insajderi znaju. Niko ni spomenuo nije Guzinu, a kamoli šta više. Dovoljno.
- AlfredNobel
- Kontakt:
@beli
Zašto ne bih spavao ubleho ublehaška? Puno si se uskurcio, zipa djale levatu.
Zašto ne bih spavao ubleho ublehaška? Puno si se uskurcio, zipa djale levatu.
Jel Handžić pod ugovorom,valjda nesto i love uzmemo.
-
duplakruna46
- Kontakt:
Eh sada je vrijeme za neki samba rumba cha cha chaaaa!
A Boga mi i za nesto druge boje koze, a nisam rasista 
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Primarius Dr. Guzina 
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne pije mi to vode, ako je neki dan izaslo u medijima, da je Letic vec slobodan igrac, sto bi se onda cekalo 01.07?Inijesta je napisao/la:Zavsren je lijevi bek( Letic) prije mjesec dana, sacekajte od 01.07 pa ce biti i javnoade43 je napisao/la:Daj jos lijevog beka, stopera i zadnjeg veznog. I nek se uigravaju koliko se moze uigrati za ovo vrijeme. Za ligu ima vremena a za evropu Bgm i nema bas
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
Pitaristok
- Kontakt:
Guzina je doveden za klupe sto mu je i receno zato nas je i odbio u prvom razgovoru, i ne serite vise, bit ce pojacanja no sikiriki
Pa on validan ugovor ima do 30.06 i tek tad je slobodan igrac, logicno da ne smiju nasi objaviti da je potpiso, ja koliko znam da je jos prije mjesec dana s nama sve dogovorioBordoSarajevo je napisao/la:Prije 15 dana njegova izjava:Inijesta je napisao/la:Zavsren je lijevi bek( Letic) prije mjesec dana, sacekajte od 01.07 pa ce biti i javnoade43 je napisao/la:Daj jos lijevog beka, stopera i zadnjeg veznog. I nek se uigravaju koliko se moze uigrati za ovo vrijeme. Za ligu ima vremena a za evropu Bgm i nema bas
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- Orangina85
- Kontakt:
Ne bih rekao da je slobodan nego je trener rekao da spada medju igrace kojima istice ugovor.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Odlicna zamjena Ahmetu.
Ovi sto pljuju, to su oni sto su pljuvali po Tataru, Lazicu itd. nabit ce vam ga guzina u ass
Ovi sto pljuju, to su oni sto su pljuvali po Tataru, Lazicu itd. nabit ce vam ga guzina u ass
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Pa to mu je odmah trebalo biti jasno, pored Merse bi i Jan Koller cekao priliku sa klupe a ne ovaj supak.Pitaristok je napisao/la:Guzina je doveden za klupe sto mu je i receno zato nas je i odbio u prvom razgovoru, i ne serite vise, bit ce pojacanja no sikiriki
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 23 gosta.