Bolje prat ofucanim forama nego glupostima... (Ne kazem da valjas gluposti)ElCartel11 je napisao/la:Al opra brat collector sa ovim forama
#OprahWinfrey
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bolje prat ofucanim forama nego glupostima... (Ne kazem da valjas gluposti)ElCartel11 je napisao/la:Al opra brat collector sa ovim forama
Puna podrskacollector je napisao/la:Bolje prat ofucanim forama nego glupostima...ElCartel11 je napisao/la:Al opra brat collector sa ovim forama
#OprahWinfrey
Bolje prat pare...(ne kazem da ti peres, to ja radimcollector je napisao/la:Bolje prat ofucanim forama nego glupostima... (Ne kazem da valjas gluposti)ElCartel11 je napisao/la:Al opra brat collector sa ovim forama
#OprahWinfrey
Ja samo sudje ili veš, zavisi kako koja zenska zagalami...ElCartel11 je napisao/la:Bolje prat pare...(ne kazem da ti peres, to ja radimcollector je napisao/la:Bolje prat ofucanim forama nego glupostima... (Ne kazem da valjas gluposti)ElCartel11 je napisao/la:Al opra brat collector sa ovim forama
#OprahWinfrey)
Hvala puno, znaci mi u ovim teskim trenucima, u kojim nam se nalazi klub, a i ovaj dio foruma...Orangina85 je napisao/la:Puna podrskacollector je napisao/la:Bolje prat ofucanim forama nego glupostima...ElCartel11 je napisao/la:Al opra brat collector sa ovim forama
#OprahWinfrey
Bio je na posudbi cijelu polusezonu.nukleusmember je napisao/la:a postoji li ikakva opcija da nas ispoštuju i dq nam vrate mujakića na posudbu?red bi bio svakako su ga dzaba dobili![]()
VVVBK
cookiech je napisao/la:Bio je na posudbi cijelu polusezonu.nukleusmember je napisao/la:a postoji li ikakva opcija da nas ispoštuju i dq nam vrate mujakića na posudbu?red bi bio svakako su ga dzaba dobili![]()
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 24 gosta.